Soru: Demir 11. UIBC 380. Ferritin 4. WBC 10,3. HGb12,1. MCV 74,4. MCH 23,5. MCHC 31,5. Kan tahlili sonucum yorumlar mısınız Tahlil.com:Sorun görünmüy ... daha fazlası
Soru: Merhaba, Bugün ve 2 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik.Geri çekilme yöntemini kullandı hep. Hiç boşalmadı bunun farkındayım lakin zevk s ... daha fazlası
Soru: Merhaba 13 aylık erkek çocuğumu sünnet ettirmek için kan tahlili yaptırdık. Wbc 13.16 + Rbc 4.50 Hgb 11.60 Hct 34.7 - Mcv 77.20 - Mch 25.8 - Mch ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam 2 yaşındaki kızımın değerleri cok farkli degerlerde gibi gorunuyor oneri ve yardiminizi bekliyorum tesekkurlWBC 11.1 Lym 7.2 Mono. ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben çatlatma iğnesinden 6 gün sonra dayanamayıp idrar testi yaptım ve 2.çizgi soluk çıktı.İğnenin etkisinden mi,değil mi diye bilemedim. ... daha fazlası
Soru: Sayın hocam en son yapılan kantesti aşağıdaki gibidir. Yorumlamısınız. Glukoz 69 (L) Alt-(sgpt) 58 (H) WBC 10,4 (H) RBC 5,8 (H) HGB 17,6 (H) PLT ... daha fazlası
Soru: Iyi gunler hocam supheli ilkiski sonrasi 5 ay 24 gun gecti sonuclar Hiv1/2antikor= negatif0.06 referans<025 Hivp24 antijen= negatif0 referans<02 ... daha fazlası
Soru: Kalsiyum 8,7 Demir 25 Hgb 10,7 Hct34,2 Mcv 74,1 Mchc 31,3 Mch 23,2 Rdw 17,8 LY 41,2 Ferittin 4,6 HDL kolestrol Aşırı halsizlik yorgunluk var tah ... daha fazlası
Soru: Mrb yaş : 19 bayan Biyokimya testi: Ref. Aralığı Glukoz (bio) : 103 74-106 Üre: 29 17-43 Kreatinin:0,89 0.6-1.1 Ast:27 0-35 Alt:27 0-35 Hormon T ... daha fazlası
Soru: merhaba, 5,5 haftalık hamileyim dr ultrasondan baktı kalp atışlarını göremediğini haftaya kadar kalp atışlarının duyulmazsa gebeliğin boş gebeli ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam bir yildir evliyim cocuk istiyoruz 4 aydir korunmadan iliskiye giriyoruz bu ay hastaligim 29 du ayin 2 oldu gecen ayda 15 gun geci ... daha fazlası
Soru: lenfosit oranı 248 çıktı ne yapmalıyım düşük mü yüksek mi oran bilgilendirirmisiniz Tahlil.com:Sonucunuzu tam olarak ve kan sayımının hepsini ya ... daha fazlası
Soru: ilişkiyte girdkten sonraki ay adet gördüm ama bi sonraki ay görmedim. acaa,ba şu üstüne görme olayı olabilir mi adetim 15 gün gecikti ben hamile ... daha fazlası
Soru: temmiuz 31 de adetimin ilk günüydü arkadaşımla sürtünme ile birliktelik yaşadım bu ayın 31 oldu hala adet olmadım normalde 3-5 gün önce olurdum ... daha fazlası
Soru: merhaba 4gün önce yaptığım elisa testinde anti hbs 252.09 yuksek cıktı dün tekrar bi test yaptırdım 657,21 çıktı 4 günde bu kadar artması normal ... daha fazlası
Soru: Bundan 4.5 ay önce akıntı ve yanma şikayetiyle gittiğimde lökosit 9 çıkmıştı. Bu da en son tahlil sonucum. PenisteDoluluk hissi hala var Eritros ... daha fazlası
Soru: Merhaba tup bebek tedavisi sonucu 10.gun 97.49 12.gun225.54 15.gun652.79 ve 21.gun 1815.94 cikti sizce hersey yolundami Tahlil.com:Hormonal olar ... daha fazlası
Soru:Merhabalar ben(bayan) kan grubum AB (- ) nişanlım 0(+) kan uyuşmazlığı var mı acaba? Tahlil.com: Rh ve subgrup yönünden kan uyuşmazlığı olabilir, ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Demir 11. UIBC 380. Ferritin 4. WBC 10,3. HGb12,1. MCV 74,4. MCH 23,5. MCHC 31,5. Kan tahlili sonucum yorumlar mısınız Tahlil.com:Sorun görünmüy ... daha fazlası
Soru: Merhaba 13 aylık erkek çocuğumu sünnet ettirmek için kan tahlili yaptırdık. Wbc 13.16 + Rbc 4.50 Hgb 11.60 Hct 34.7 - Mcv 77.20 - Mch 25.8 - Mch ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam 2 yaşındaki kızımın değerleri cok farkli degerlerde gibi gorunuyor oneri ve yardiminizi bekliyorum tesekkurlWBC 11.1 Lym 7.2 Mono. ... daha fazlası
Soru: Iyi gunler hocam supheli ilkiski sonrasi 5 ay 24 gun gecti sonuclar Hiv1/2antikor= negatif0.06 referans<025 Hivp24 antijen= negatif0 referans<02 ... daha fazlası
Soru: Kalsiyum 8,7 Demir 25 Hgb 10,7 Hct34,2 Mcv 74,1 Mchc 31,3 Mch 23,2 Rdw 17,8 LY 41,2 Ferittin 4,6 HDL kolestrol Aşırı halsizlik yorgunluk var tah ... daha fazlası
Soru: Mrb yaş : 19 bayan Biyokimya testi: Ref. Aralığı Glukoz (bio) : 103 74-106 Üre: 29 17-43 Kreatinin:0,89 0.6-1.1 Ast:27 0-35 Alt:27 0-35 Hormon T ... daha fazlası
Soru: lenfosit oranı 248 çıktı ne yapmalıyım düşük mü yüksek mi oran bilgilendirirmisiniz Tahlil.com:Sonucunuzu tam olarak ve kan sayımının hepsini ya ... daha fazlası
Soru: Bundan 4.5 ay önce akıntı ve yanma şikayetiyle gittiğimde lökosit 9 çıkmıştı. Bu da en son tahlil sonucum. PenisteDoluluk hissi hala var Eritros ... daha fazlası
Soru: Merhaba tup bebek tedavisi sonucu 10.gun 97.49 12.gun225.54 15.gun652.79 ve 21.gun 1815.94 cikti sizce hersey yolundami Tahlil.com:Hormonal olar ... daha fazlası
Soru:Merhabalar ben(bayan) kan grubum AB (- ) nişanlım 0(+) kan uyuşmazlığı var mı acaba? Tahlil.com: Rh ve subgrup yönünden kan uyuşmazlığı olabilir, ... daha fazlası
Soru:Merhaba beta hcg testim 542.76 çıktı acaba kesin hamile miyim ? Teşekkürler Tahlil.com: Hamilesiniz, ancak sağlıklı bir hamilelik tanısı için ult ... daha fazlası
Soru:22 aylık kızım için bu sonuçlara göre lösemi denir mi ?WBC7,84(6-17,5) RBC4,13(3,6-5,2) HGB10,3(11-14,5) HCT32(32-41) PLT(TRBST)248(229-553) RDW1 ... daha fazlası
Soru:HBV-DNA IU/ml 5.55E+2 (1IU/ml = 5.82 Anti HBC IGG index 30/06/2014 12.7 (POZİTİF) Delta Antikoru 0.26 (Neg) hocam bu sonuçlar nasıl korkulacak bi ... daha fazlası
Soru:Serbest T4 - 0.9 - (1 - 1.6) TSH 3.55 -( 0.27 - 4.2) Anti tiroglobulin antikor 10 - (115) Sizce bu sonuçları önemseyip hekimimle görüşmeli miyim? ... daha fazlası
Soru:Anti hbs 49,68 referans aralığı 10,00 pozitif anti hcv 11,00 referans aralığı 1,00 pozitif çıktı kan değerleri hamilelik düşünüyorum çocuk olduğu ... daha fazlası
Soru:Hocam dediğim gibi size o dediklerim oldu boşalma ve zevk suyu gelmedi sevgilim de söyledi iki kere adet gördüm zaten ve iki ay geçmiş dün ultras ... daha fazlası
Soru:LYM % 18,7 % 21.2 - 51 BAS % 0,1 % .2 - 2 NEU 6,1 10³/uL 1.64 - 5.95 PDW 8,8 fL 9.8 - 16.2 PROLAKTİN 30,4 ng/ml 4.79 - 23.3 VİTAMİN B12 107 pg/mL ... daha fazlası
Soru:Hocam kolay gelsin internette her yerde ayrı bir şey yazıyor 3. ayda yaptırdığım eliza testi negatif çıktı bu ne anlama geliyor yani ne kadar güv ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Merhaba, Bugün ve 2 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik.Geri çekilme yöntemini kullandı hep. Hiç boşalmadı bunun farkındayım lakin zevk s ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben çatlatma iğnesinden 6 gün sonra dayanamayıp idrar testi yaptım ve 2.çizgi soluk çıktı.İğnenin etkisinden mi,değil mi diye bilemedim. ... daha fazlası
Soru: merhaba, 5,5 haftalık hamileyim dr ultrasondan baktı kalp atışlarını göremediğini haftaya kadar kalp atışlarının duyulmazsa gebeliğin boş gebeli ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam bir yildir evliyim cocuk istiyoruz 4 aydir korunmadan iliskiye giriyoruz bu ay hastaligim 29 du ayin 2 oldu gecen ayda 15 gun geci ... daha fazlası
Soru: ilişkiyte girdkten sonraki ay adet gördüm ama bi sonraki ay görmedim. acaa,ba şu üstüne görme olayı olabilir mi adetim 15 gün gecikti ben hamile ... daha fazlası
Soru: temmiuz 31 de adetimin ilk günüydü arkadaşımla sürtünme ile birliktelik yaşadım bu ayın 31 oldu hala adet olmadım normalde 3-5 gün önce olurdum ... daha fazlası
Soru:Hocam ben 3-4 yıl önce korunmasız ilişki yaşadım ve geçenlerde kolonoskopi için testler yaptırdım anti hbs 2.00 negatif anti hcv L0.041 negatif a ... daha fazlası
Soru:Adetimin 3. günü sürtünmeyle ilişki yaşamıştık ve sevgilim boşalmamıştı demiştim hocam bugün 5 gün gecikme oldu. Bir makalenızde adetliyken hamil ... daha fazlası
Soru: Adetim bittikten yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra tekrar kanamam başladı.Adetim bittikten sonraki dönemde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişt ... daha fazlası
Soru: Merhabalar Erkek Arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik fakat iç çamaşırlarımız vardı erkek arkadaşım kesinlikle vajinama boşalmadı fakat ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla anal sex yaşadım ve o ayda adet olmam gerekiyordu olmadım ondan sonraki ayda olmadım çok stres yapmıştım bir daha ki ay adet o ... daha fazlası
Soru:Merhaba yaklaşık 3 aylık evliyim 21/07/2014'de adet oldum 22/08/2014'de adet olduğumda kanamam hem çok az hemde siyah şekilde geldi. hcg testi so ... daha fazlası
Soru:Beta-hcg değerimiz 5069,62 miu/ml çıktı kaç haftalık bilemedik 5 haftalık mı 6 haftalık mı. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bu konuda bilgi ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünerek ilişkiye girmiştik adetim 3-4 gün gecikti dün bir sıvı geldi rengi kırmızımsıydı adet sandım ... daha fazlası
Soru:Kız arkadaşımla anal ilişki yaşadık içine boşaldım ama herhangi meni vajinaya gelmedi eminiz adeti düzensiz yaklaşık 1 ay kadarda oldu ama hala a ... daha fazlası
Soru: Kanda betahcg testi için adet gecikmesi olması gerektiğinden bahsedilmiş. Benim adetim düzensiz olduğu için adet kanamasının 2. gününde yaptırdı ... daha fazlası
Soru: merhaba, iç çamaşırı varken sürtünerek bir ilişki yaşadık. adetim normalden 4-5 gün önce oldu çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun sonrası kahverengi ... daha fazlası
Soru: hocam geceleri yattıktan sonra gece uyanıyorum sonra 1 saat sonra anca uyuyabiliyorum bu hamilelik belirtisi olablir mi olursada kaçınccı ayda b ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Ağzıma meni geldi ve iğrenip tükürdüm. Üstüne de su içtim. Zararı dokunmuş mudur? Tahlil.com: Ağzınızda herhangi bir açık yara yoksa bir zararı o ... daha fazlası
Soru:Kilot yalamak veya mastürbasyon yapmak hiv riski taşır mı cevap lütfen? Tahlil.com: Kilot yalamak ne demek açıklamanız gereklidir.. ... daha fazlası
Soru: Kilot yalamak veya mastürbasyon yapmak hiv riski taşır mı cevap lütfen? Tahlil.com: Kilot yalamak ne demek açıklamanız gereklidir.. ... daha fazlası
Soru: Penisim sertlestiginde (kalktiginda) zevk suyu geliyor az miktarda Bu normal midir? Tahlil.com:Evet normaldir.Cinsel uyarılma sonrası, cinsel il ... daha fazlası
Soru:Hocam tip 1 diyabetim testosteron seviyem 208 referans aralığında 280-800 seker hastalığımla ilgisi var mıdır? Tahlil.com: Tip 1 Diabet ile teste ... daha fazlası
Soru:Geciktirici prezervatif boşalmışlık hissi verir mi ? Tahlil.com: Kişiden kişiye değişir.. ... daha fazlası
Soru:Hocam tip 1 diyabetim testosteron seviyem 208 referan araligida 280-800 seker hastaligimla ilgisi varmidir Tahlil.com: Tip 1 Diabet ile testester ... daha fazlası
Soru: Hocam beta hcg testi yaptrdm ama acken farkedermi yani tok olsam daha mi dogru olurdu sonuc ? 0.3 çıktı Tahlil.com: Beta HCG testi yapılırken aç ... daha fazlası
Soru:Külotla mastürbasyon yapıp yalamak ve şişme kadınla sex yapmak hıv taşırmı ( benden başka kimse kullanmıyor şişme kadını ) Tahlil.com: HIV yönünd ... daha fazlası
Soru:Merhaba bir kilotla masturbasyon yapıp veya yalamak şişme kadına boşalmak aids yapar mı ? Tahlil.com: Şişme kadınla seks yapmak AIDS riski taşıma ... daha fazlası
Soru: Bakireyim 16 yaşındayım. Bundan 24 gün önce sevgilimle sürtünerek ilişkiye girdik.orgazm olmadım. O da hiç bir şekilde boşalmadı. Zevk suyu gelm ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben 10 Haziran tarihinde birliktelik yaşadım istemeden. Karşı taraf bana boşalmadığını söylüyor ve benim bu konuda hiç bir fikrim yok 12 ... daha fazlası
Soru: Sperm dış ortamda ne kadar yaşar. ele bulaşan spermi 2 3 saat sonra vajinaya sürsek hamile olunur mu Tahlil.com: Özelliklei  cinsel konularda bi ... daha fazlası
Soru: Merhaba anal seks yaptık.fakat sevgilim içime çok girmedi. İç çamaşırıma boşaldı hemen yıkandım. Hamile kalmaktan korkuyorum ilaç almalı mıyım? ... daha fazlası
Soru:Salam hekim. men azeriyem sayitinizi beyendim. 1 sualim var cavablandirsaz sevinerem, men elimle basqa yere bosaldiqdan 5 deqiqe sonra sevgilimle ... daha fazlası
Soru: Sodanın gebeliğe ya da bebeğe bir zararı olur mu hocam ? Kayın validem bebek içinde erir deyip korkuttu çok da seviyorum ama içemiyorum yardımcı ... daha fazlası
Soru: Kızlığım bozulmadı sevgilim göbeğime boşaldı ama hamile miyimdir? Tahlil.com: Vajinaya sperm bulaşı olmamışsa hamilelikten söz edilemez.  ... daha fazlası
Soru: Sevgilimde de bende de pantolon ve iç çamaşırı vardı bende ped de vardı sevgilim cinsel organını bana arkadan sürttü ama sanki vajinamda hissett ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran