Soru: 54 yaşındayım. Kan tahlili sonucu HCT 50.2 EOS% 8.23 çıktı. Herikiside normal değerlerin üstünde. Yorumlarmısınız. Tahlil.com: Eosinofil yüksekl ... daha fazlası
Soru:31 yaşında bir bayanım. safra kesesi ultrason sonucumda lümen içinde hiperekoik 1cm çapında taş izlendi. sonuç:kolelitiyazis. izlendi yazıyor. sa ... daha fazlası
Soru: 54 yaşındayım. Kan tahlili sonucu HCT 50.2 EOS% 8.23 çıktı. Herikiside normal değerlerin üstünde. Yorumlarmısınız. Tahlil.com: Eosinofil yüksekl ... daha fazlası
Soru: Merhaba, ben 21 yaşındayım. 3 yıl önce plt değerim 600 küsürlerde cıkmıstı ve B12 vitaminimin düşüktü. Bütün tetkikler yapıldı sadece midemde mi ... daha fazlası
Soru: Merhaba, Yaklaşık 2 senedir hipotroidi teşhisi ile Euthyrox kullanıyorum. Teşhis koyulurken TSH değerim 4,55 idi (ref 0,27 - 4.2 ). 25mg ile baş ... daha fazlası
Soru: Tiroid tahlil sonuçlarımı değerlendirmenizi rica ederim. TSH 4,46 normal değerler 0,27 - 4,2 sT3 5,18 normal değerler 2,8 - 7,1 sT4 16,27 normal ... daha fazlası
Soru:Tiroglobulin<0,20 antitiroglobulin Ab 115,4 antiTPO Ab 264,9 ST4 1,260 TSH 1,09 bu sonuçları yorumlar mısınız? Tahlil.com: Bu testlerin raporda b ... daha fazlası
Soru: Merhabalar benim oğlum 4 yaşında bugün zatürre başlangıcı olduğunu öğrendim akciğer filmi çekildik.Mikrobiksel enfeksiyondan kaynaklı olduğunu s ... daha fazlası
Soru: Yaşım 16 tahlil sonuçlarımda HCT 31,7 MCH 21,6 MCHC 30,7 PCT 0,307 Tahlil.com: Kansızlık bulgularınız var.Tedavi olmalısınız ... daha fazlası
Soru: 20 yasındayım ve prolaktin değerim 23.7. doktor üst sınır olduğunu söyledi. takip edelim dedi.endişelenmeme gerek varmı? Tahlil.com: Evet, kayda ... daha fazlası
Soru: Hbs Ag 0.01 NEGATiF ANTI-Hbs < 5.00 NEGATiF mUI/mL ANTi HBc TOTAL 0.50 POZiTiF Değerler normal midir? Yorumlarınızı rica ediyorum Tahlil.com: şž ... daha fazlası
Soru: 42 yaşında bayanım 163 cm boyum 94 kg.Glukoz 98.5 HBA1c 5.35 Açlık insülin 17.04 hergün yürüyüç 1 saat yaparım.tatlıya düşkün değilim.Ama çabuk ... daha fazlası
Soru: 23 yaşındayım hemoglobinim 19 RBC -0.10 PLT 497 çıktı doktorum Ankaraya sevk etti hematoloji uzmanının görmesi gerekiyor dedi sorun ne neden gön ... daha fazlası
Soru:Kolestrolüm 232 ldl 146 . hemegramdas ise wbc 10.9 ne#7.04 mhc26,2 yaşım 25 yorumlarsanız sevinirim Tahlil.com: Kolesterol ve LDL yani kötü koles ... daha fazlası
Soru:İdrar kültürü tahlili yaptırdım. .escherichia coli üremesi saptandı. 90 000 CFU/ml yazıyor anlayamadım. Tahlil.com: idrar yollarınızda enfeksiyon ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım <=2,39 çıktı 3 gün sonra yine yaptırdım tekrar aynısı çıktı. bu nedemek oluyor? çokmu erken ... daha fazlası
Soru: Adetim bittikten yaklaşık 1 hafta 10gün sonra tekrar kanamam başladı.Adetim bittikten sonraki dönemde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişti ... daha fazlası
Soru:Ultrasonda yumurtalığının içinde yumurtaları görülen bir kadın hamile olabilir mi hamile olsa yumurta üretimi sonlanır mı ? Tahlil.com: Hamilelik ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: 54 yaşındayım. Kan tahlili sonucu HCT 50.2 EOS% 8.23 çıktı. Herikiside normal değerlerin üstünde. Yorumlarmısınız. Tahlil.com: Eosinofil yüksekl ... daha fazlası
Soru:31 yaşında bir bayanım. safra kesesi ultrason sonucumda lümen içinde hiperekoik 1cm çapında taş izlendi. sonuç:kolelitiyazis. izlendi yazıyor. sa ... daha fazlası
Soru: 54 yaşındayım. Kan tahlili sonucu HCT 50.2 EOS% 8.23 çıktı. Herikiside normal değerlerin üstünde. Yorumlarmısınız. Tahlil.com: Eosinofil yüksekl ... daha fazlası
Soru: Merhaba, ben 21 yaşındayım. 3 yıl önce plt değerim 600 küsürlerde cıkmıstı ve B12 vitaminimin düşüktü. Bütün tetkikler yapıldı sadece midemde mi ... daha fazlası
Soru: Merhaba, Yaklaşık 2 senedir hipotroidi teşhisi ile Euthyrox kullanıyorum. Teşhis koyulurken TSH değerim 4,55 idi (ref 0,27 - 4.2 ). 25mg ile baş ... daha fazlası
Soru: Tiroid tahlil sonuçlarımı değerlendirmenizi rica ederim. TSH 4,46 normal değerler 0,27 - 4,2 sT3 5,18 normal değerler 2,8 - 7,1 sT4 16,27 normal ... daha fazlası
Soru:Tiroglobulin<0,20 antitiroglobulin Ab 115,4 antiTPO Ab 264,9 ST4 1,260 TSH 1,09 bu sonuçları yorumlar mısınız? Tahlil.com: Bu testlerin raporda b ... daha fazlası
Soru: Merhabalar benim oğlum 4 yaşında bugün zatürre başlangıcı olduğunu öğrendim akciğer filmi çekildik.Mikrobiksel enfeksiyondan kaynaklı olduğunu s ... daha fazlası
Soru: Yaşım 16 tahlil sonuçlarımda HCT 31,7 MCH 21,6 MCHC 30,7 PCT 0,307 Tahlil.com: Kansızlık bulgularınız var.Tedavi olmalısınız ... daha fazlası
Soru: 20 yasındayım ve prolaktin değerim 23.7. doktor üst sınır olduğunu söyledi. takip edelim dedi.endişelenmeme gerek varmı? Tahlil.com: Evet, kayda ... daha fazlası
Soru: Hbs Ag 0.01 NEGATiF ANTI-Hbs < 5.00 NEGATiF mUI/mL ANTi HBc TOTAL 0.50 POZiTiF Değerler normal midir? Yorumlarınızı rica ediyorum Tahlil.com: şž ... daha fazlası
Soru: 42 yaşında bayanım 163 cm boyum 94 kg.Glukoz 98.5 HBA1c 5.35 Açlık insülin 17.04 hergün yürüyüç 1 saat yaparım.tatlıya düşkün değilim.Ama çabuk ... daha fazlası
Soru: 23 yaşındayım hemoglobinim 19 RBC -0.10 PLT 497 çıktı doktorum Ankaraya sevk etti hematoloji uzmanının görmesi gerekiyor dedi sorun ne neden gön ... daha fazlası
Soru:Kolestrolüm 232 ldl 146 . hemegramdas ise wbc 10.9 ne#7.04 mhc26,2 yaşım 25 yorumlarsanız sevinirim Tahlil.com: Kolesterol ve LDL yani kötü koles ... daha fazlası
Soru:İdrar kültürü tahlili yaptırdım. .escherichia coli üremesi saptandı. 90 000 CFU/ml yazıyor anlayamadım. Tahlil.com: idrar yollarınızda enfeksiyon ... daha fazlası
Soru:Ultrasonda yumurtalığının içinde yumurtaları görülen bir kadın hamile olabilir mi hamile olsa yumurta üretimi sonlanır mı ? Tahlil.com: Hamilelik ... daha fazlası
Soru:Merhabalar . Mikoplazma idrar testi yapılarak teşhis edilebilir mi ? Tahlil.com: Evet teşhis edilir.Ön idrar verilerek yapılan bir test ile Mycop ... daha fazlası
Soru:Hamile bir bayan yumurta üretir mi yani yumurtalıklarında yumurta bulunur mu? Yumurtalığında yumurtaları bulunan biri hamile olabilir mi? Tahlil. ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Merhaba ben adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım <=2,39 çıktı 3 gün sonra yine yaptırdım tekrar aynısı çıktı. bu nedemek oluyor? çokmu erken ... daha fazlası
Soru: Adetim bittikten yaklaşık 1 hafta 10gün sonra tekrar kanamam başladı.Adetim bittikten sonraki dönemde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişti ... daha fazlası
Soru:3 ay bir gebelik olsa ultrasonda görülür müydü adet gecikmesi şikayetiyle doktora gitti? Tahlil.com: Evet görülürdü.. ... daha fazlası
Soru: Beta hcg değeri yükselmeden gebelik mümkünmüdür? Psikolojik olarak yükselmesini engelliyor olabilir miyiz? Tahlil.com: Her iki sorunuzunda cevab ... daha fazlası
Soru: İdrar yaparken vajina ağrısının sebebini cinsel ilişkiye bağlayabilir miyiz Tahlil.com: Yakın dönemde acılı bir cinsel birliktelik olduysa evet, ... daha fazlası
Soru: İç Çamaşırıylarıyla Sürtünmede Hamile Kalınır mı ? Tahlil.com: Çok düşük ihtimal. ... daha fazlası
Soru: Dış gebelik nasıl farkedilir? regl düzenini bozar mı? Tahlil.com: Dış gebelik olduğunda zaten adet görülmemektedir.Bu nedenle tabii ki adet düze ... daha fazlası
Soru: Sevgilim hep  7 sinde adet goruyordu ama agustos ayinda 31 inde gordu adetini ve bz 19 eylulde surtunme yoluyla iliskiye girdik bosalmadim icine ... daha fazlası
Soru: SAT 21.09.2014 28.10.2014 tarihinde beta hcg değerim 71.7 idi. kaç haftalık gebeyim cevabınızı bekliyorum teşekkürler :) Tahlil.com: Tahlil.com ... daha fazlası
Soru:Yasim 15 erkek arkadasimla bi iliski yasadik icime bosalmadigini soyledi. İliskiden 5 gun gecti tuvalettryken vajinami silerken kan gordum adet k ... daha fazlası
Soru:Erkek arkadasimla arkadan ilisiki sırasında nasıl olduğunu anlamadan kılık  zarım bozuldu. Adetim yeni bitmisti 2 gun az az kanamam geldi icime b ... daha fazlası
Soru:Merhaba ben 20 yaşında 6 haftalık gebeyim yaptırdığım kan ve idrar tahlillerim de bazı değerler yüksek çıktı ve doktorum dahiliye ye yönlendirdi ... daha fazlası
Soru:Adetimde gecikme olmadı geçen ay olmuştum bu ayda oldum fakat midem bulanıyor başım dönüyor hamilelik olabilir mi Tahlil.com:İlişki sonrası adet ... daha fazlası
Soru:Hocam Adet oldum üstüne 10 gün geçti sevgilimle ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ama zevk suyu gelmiş olabilir hamile kalma riskim nedir.? Ta ... daha fazlası
Soru:Merhabalar hocam eşimin adetinin gecikmesinden sonra kanda gebelik testi yaptırdık negatif cıktı ve bir hafta sonra tekrar yaptırdık sonuc 10,61 ... daha fazlası
Soru:Merhaba iyi günler bundan yaklaşık 1 sene önce korunmalı olarak bir ilişkiye girmiştim ve 2 gün önce Sağlık Ocağında Elisa testi yaptırdım ve son ... daha fazlası
Soru:Merhaba kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik , kızlık zari felanda patlamamış ama az bişey kan gelmiş ne az ne çok ve.vajinasinin ken ... daha fazlası
Soru:Kız arkadaşımla üzerimizde kıyafet vardı fakat vajinal bölgeye boşaldım ped yoktu onun üstü de boşalma etkisiyle islandi hamile kalma ihtimali va ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Erkek arkadasimla arkadan ilisiki sırasında nasıl olduğunu anlamadan kılık  zarım bozuldu. Adetim yeni bitmisti 2 gun az az kanamam geldi icime b ... daha fazlası
Soru: Merhaba, adetliyken kızlık zarı patlamamış bir bayan erkek arkadaşı ile el ele tutuşursa ya da iç içe temas olmadan bir birliktelik yaşarsa psik ... daha fazlası
Soru:5 haftalık bir hamilelikte karında şişme başlar mı yani belli olur mu doktorum ? Tahlil.com: Kişiden kişiye değişir.. ... daha fazlası
Soru: 18 yasindayim adetime1 bucuk.hafta kala sevgilimle surtunme yoluyla iliski yasadik ama onun cinsel organi asla vajinama degmedi ikimizdede iç ca ... daha fazlası
Soru: Ameliyattan 1-2 gün önce ot içsem bi zararı olur mu ameliyatta ? kıl dönmesi ameliyatı olucam anestezi ile bi catışması yada herhangi bi problem ... daha fazlası
Soru:İki kere tam zamanında aynı şekilde görülen adet hamileliği ortadan kaldırır mı kesin olarak? Tahlil.com: Bu durum hamilelik ihtimalini ortadan k ... daha fazlası
Soru:Merhaba. Penisimi sevgilimin vajinasina sürttüm içine kesinlikle girmedim boşalma dışarıya yani göbeğine oldu. Adeti 3 gün gecikti hamile olma ri ... daha fazlası
Soru: Uzun süreli ereksiyon yaşayıp boşalmayınca testislerde idrardan sonra ağrı hissediyorum bir müddet.. ve daha sonra geçiyor.. bu olay sadece halk ... daha fazlası
Soru: Adetliyken erkek arkadaşımla tersten ilişkiye girdik yanlışlıkla başı öne girdi ama hemen çıkarttık birde boşalınca ara deliğin orda sperm vardı ... daha fazlası
Soru: 18 yaşındayım erkek arkadaşımla ilişkiyeye girdik vajinama parkmak soktu ve daha sonra kan geldi birşey olmuşmudur yardımcı olabilirmisiniz? Tah ... daha fazlası
Soru: Gebelik testi yaptırdım bugün ayrı markalarda hepsinde negatif sonuca ulaştım 1 saat sonra adet kanamam başladı bu üstüne gorme nedir tam olarak ... daha fazlası
Soru: Ben erkeğim ve bir kaç gün önce başka bir erkekle verici konumundayken 15-20 saniyelik ORAL ilişki yaşadım ve karşı tarafın ağzına boşaldım. O a ... daha fazlası
Soru: Kız arkadaşımla sürtünme ve makat yoluyla ilişkiye girdim 1 saat sonra çamaşırında kan vardı Kızlık zarına zarar gelmiş midir?Ya da makattan kan ... daha fazlası
Yeni bir kutuya başlamadan önce  adet kanamasının bitmesini bekleme zorunluluğu bulunmamaktadır.Bilinmesi gereken önemli nokta, yeni kutuya bir önce k ... daha fazlası
Soru: Hocam sevglilimle ilişkiye girdikten iki gün sonra adet oldu sonra 5 kere daha adet gördü yaklaşık 9 tane gebelik testi yaptık birşey çıkmadı . ... daha fazlası
Soru: Adetim yeni bitmişti sevgilim bana sıkıca sarıldı penisini hissettim vajinama yakın üstümüzde kıyafetler ve iç çamaşırı vardı hamile olabilir mi ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadasımla sürtünme yolu ile ilişki yaşadık herhangi sıvı meni sper vs hiçbirşekilde gelmedi.SONRA 2 EYLülde adet oldum 6 eylülde sona er ... daha fazlası
Doğum kontrol haplarının kullanımının ilk üç ayında kimi zaman vajinal kanama veya lekelenmeler görülebilir. Bu durum ilk kullanım aşamasında normal o ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran