Soru: Sedimantasyonum 50 çıktı hocam değerlendirebilir misiniz? Tahlil.com: Sedimentasyon tahlil sonucunuz normalin üstünde. Sedimentasyon testi  yüks ... daha fazlası
Soru: Ben 1 hafta önce 2 3 fırt bonzai içtim ailem beni Bakırköy amatem goturcek teste orda cikarmi Tahlil.com:Buna yönelik test yapılırsa tabii ki çı ... daha fazlası
Soru: Bundan beş, beş buçuk ay önce korunmasız bir ilişkiye girdim ve aids korkusundan dolayı dün test yaptırdım fakat sonucu akşam aldığım için dr be ... daha fazlası
Soru: Bakire birisinin hiç ilişkiye girmeden kızın üzerinde iç çamaşırı günlük pet ve pantolon erkeğin üzerinde iç çamaşırı ve pantolon varken 5 sn ka ... daha fazlası
Soru: 7 Kasımda adet oldum ve 17 Kasımda ise ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Bugün ilişki sonrası 3 gün oldu kasıklarımda bir ağrı var ve bir kaç kere de ... daha fazlası
Soru:Erkek arkadaşımla 2 hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onun üzerinde iç çamaşırı vardı boşalmadığını söylüyor fakat zevk suyundan korkuyo ... daha fazlası
Soru:3 aylık dönemde adet dönemlerim 20 ağutos 17 eylül 18 ekim ve bu ay içinde adet olamadım.Bugün yaptığım idrar testi negatif çıktı. antibiyotik ku ... daha fazlası
Soru:Merhaba. TSH:6,46 (0.27-4.2 aralığı) T3 2,59 (2-4.4) T4:0.985(0.93-1.7) ayrıca UIBC:423.5 (135-392) vd TIBC:492.48 (127-450) demir:68,98 (33-193) ... daha fazlası
Soru:Oğlum 2 yaşında t3 t4 normal tsh: 6.65 ilaç kullanması gerekir mi Tahlil.com: Bu konuda ancak doktoru karar verebilir.. ... daha fazlası
Soru:Babama ait laboratuvar sonuçlarını yorumlar mısınız? MCHC 32 g/dL L MON% 9.2 % H PDW 17.3 % L Tahlil.com: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonuçları ... daha fazlası
Soru:5,5 yaşında oğlum var. Kan değerleri wcb : 12,29 mch : 24,9 plt: 413 çıkmış , çok korkuyorum özellikle plt değerinden, bilgi rica ediyorum ? Tahl ... daha fazlası
Soru:İyi Günler Hocam.18 Yaşındayım 9 gün önce şüpheli bir ilişki yaşadım.İlişkiden 6 gün sonra bende baş ağrısı,mide bulantısı,iştahsızlık ve ishal o ... daha fazlası
Soru:Volüm4.3 RenkGri-Opak pH8.0Vizkozite(++)Likefaksiyon 45dk Fruktoz(+)Spermatozoa Sayısı18milyon Total Spermatozoa Sayısı77.400.000 İleri Har 23 : ... daha fazlası
Soru:Bayan 54 yaş (WBC)7.14, (LY#)2.93, (MO#)0.45, (EO#)0.19, (LY%) 39.60, (MO%)6.10, (EO%)2.50, (BA%)0.50, (RBC)4.8, (HGB)13.05, (HCT)38.0, (MCV)82.0 ... daha fazlası
Soru:Dün sol arka kısım bobrek civarında dayanılmaz vir agrı ile uyandım. Doktora gittim rontgen cekti idrar tahlili yaptı rontgende bir sey cikmadı. ... daha fazlası
Soru:Merhaba,12 aylık kızıma ait hemotoloji sonuçları referans değerlerinin dışında kalanları yazıyorum. Lenfosit Tam Kan : 7,27 REF:0,9-5 Lenfosit % ... daha fazlası
Soru:Sağlık kuruluşunda kan verdim Anti - HCV 2.74 cıktı aynı gün 3 saat arayla verdim 2.45 cıktı sonra 2 gün sonra başka bir sağlık kurumunda vertim ... daha fazlası
Soru:100.gün antı hıv test negatif çıktı ama boğazda ağrı ve dilimin üzerini genelde kaplayacak şekilde beyaz bir tabaka bazen bu tabakada hafif sarar ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Sedimantasyonum 50 çıktı hocam değerlendirebilir misiniz? Tahlil.com: Sedimentasyon tahlil sonucunuz normalin üstünde. Sedimentasyon testi  yüks ... daha fazlası
Soru: Bundan beş, beş buçuk ay önce korunmasız bir ilişkiye girdim ve aids korkusundan dolayı dün test yaptırdım fakat sonucu akşam aldığım için dr be ... daha fazlası
Soru:Merhaba. TSH:6,46 (0.27-4.2 aralığı) T3 2,59 (2-4.4) T4:0.985(0.93-1.7) ayrıca UIBC:423.5 (135-392) vd TIBC:492.48 (127-450) demir:68,98 (33-193) ... daha fazlası
Soru:Oğlum 2 yaşında t3 t4 normal tsh: 6.65 ilaç kullanması gerekir mi Tahlil.com: Bu konuda ancak doktoru karar verebilir.. ... daha fazlası
Soru:Babama ait laboratuvar sonuçlarını yorumlar mısınız? MCHC 32 g/dL L MON% 9.2 % H PDW 17.3 % L Tahlil.com: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonuçları ... daha fazlası
Soru:5,5 yaşında oğlum var. Kan değerleri wcb : 12,29 mch : 24,9 plt: 413 çıkmış , çok korkuyorum özellikle plt değerinden, bilgi rica ediyorum ? Tahl ... daha fazlası
Soru:İyi Günler Hocam.18 Yaşındayım 9 gün önce şüpheli bir ilişki yaşadım.İlişkiden 6 gün sonra bende baş ağrısı,mide bulantısı,iştahsızlık ve ishal o ... daha fazlası
Soru:Volüm4.3 RenkGri-Opak pH8.0Vizkozite(++)Likefaksiyon 45dk Fruktoz(+)Spermatozoa Sayısı18milyon Total Spermatozoa Sayısı77.400.000 İleri Har 23 : ... daha fazlası
Soru:Bayan 54 yaş (WBC)7.14, (LY#)2.93, (MO#)0.45, (EO#)0.19, (LY%) 39.60, (MO%)6.10, (EO%)2.50, (BA%)0.50, (RBC)4.8, (HGB)13.05, (HCT)38.0, (MCV)82.0 ... daha fazlası
Soru:Dün sol arka kısım bobrek civarında dayanılmaz vir agrı ile uyandım. Doktora gittim rontgen cekti idrar tahlili yaptı rontgende bir sey cikmadı. ... daha fazlası
Soru:Merhaba,12 aylık kızıma ait hemotoloji sonuçları referans değerlerinin dışında kalanları yazıyorum. Lenfosit Tam Kan : 7,27 REF:0,9-5 Lenfosit % ... daha fazlası
Soru:Sağlık kuruluşunda kan verdim Anti - HCV 2.74 cıktı aynı gün 3 saat arayla verdim 2.45 cıktı sonra 2 gün sonra başka bir sağlık kurumunda vertim ... daha fazlası
Soru:100.gün antı hıv test negatif çıktı ama boğazda ağrı ve dilimin üzerini genelde kaplayacak şekilde beyaz bir tabaka bazen bu tabakada hafif sarar ... daha fazlası
Soru:Anti - HCV 2.74 cıktı aynı gün 3 saat arayla verdim 2.45 cıktı sonra 2 gün sonra başka bir sağlık kurumunda vertim anti hcv 0.06 negatif kulandığ ... daha fazlası
Soru:16 yaşındayım HDL kolesterolüm 29 normal değer >50 . Riskli bir durum mu ve nedenleri nedir? Tahlil.com: Riksli bir durum değildir, zeytinyağı il ... daha fazlası
Soru:Glukoz değerim 93 normal değer 74-105 yaşım 16 sizce şeker hastalığı riski taşıyor muyum Tahlil.com: Ailenizde diabet hastalığı yok ise sonucunuz ... daha fazlası
Soru:Wbc 11.6; neu# 7.3 ; hct 36.7 ; mpv 10.3 yorumlarsanız sevinirim... ( yardımcı olur mu bilmiyorum ama; jugulodigastrik yerleşimde 21*7 mm 16*6 mm ... daha fazlası
Soru:16 yaşındayım adetimin üçüncü günü hormon tahlili yaptırdım fsh 7.23, prolaktin 17.72, totol testesteron 0.129, tsh 1.82 bende aşıra tüylenme var ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: 7 Kasımda adet oldum ve 17 Kasımda ise ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Bugün ilişki sonrası 3 gün oldu kasıklarımda bir ağrı var ve bir kaç kere de ... daha fazlası
Soru:Erkek arkadaşımla 2 hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onun üzerinde iç çamaşırı vardı boşalmadığını söylüyor fakat zevk suyundan korkuyo ... daha fazlası
Soru:3 aylık dönemde adet dönemlerim 20 ağutos 17 eylül 18 ekim ve bu ay içinde adet olamadım.Bugün yaptığım idrar testi negatif çıktı. antibiyotik ku ... daha fazlası
Soru: Iyi geceler hocam kiz ardaksimla kiyafetli arkasindan surtunuyorduk ve bosalma sırasında boxerdan tasti arkasina donuktu pantolana bulasti çıt c ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla uyurken birden üst üste geldık ikimizdede kıyafler vardı penisini biraz hissettim ama bi ıslaklık falan hissetmedim içimde kor ... daha fazlası
Soru:  22.ekim2014 ilk adet günüm7  kasimda pozitif cikti hamile olduğum söylendi. Kanamam 1 hafta devam etti cok kötü durumdaym. Tahlil.com:Kimyasal ... daha fazlası
Soru: 12 ekimde evlendim 13 ekim adet gördüm ve yazz 24 doğum kontrol ilacıyla korunmaya başladım.ilaç etkisini gösterir diye korunmasız birliktelik y ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik tam bbirleşme olmadı ama zevk suyu vajinama değmiş olabilir adetim 3 gün gecikti hamile olabi ... daha fazlası
Soru: Öncelikle merhaba. Sevgilimle 2- 3 hafta once iliskiye girdik bi cok kez icime bosaldi. Regl me 4 5 gun varken kan geldi ama pembemsiydi , bebeg ... daha fazlası
Soru: 16 ağustos da sürtünme yoluyla ilişki yaşandı daha sonra net hatırlamıyorum ama boşalma olmadı üstüne 21 ağustosda eylül 25 de ve ekim 31 de ade ... daha fazlası
Soru: 5 Ekim'de iliskim oldu ama 16 Ekim'de adet oldum. Ama bu ay adet olamadim gecen adetimden 1 hafta sonra ultrasona girdim birşey görülmedi. Dokto ... daha fazlası
Soru: 7 gündür adet olmuyorum ama ihtihap oldugundan intihap hapı kullandım nedeni bu mudur? Gebelik testi yaptım çıkmadı Tahlil.com: Adet gecikmesi s ... daha fazlası
Soru:Kıyafetli ilişkide 3 gün sonra adet görüldü normal adetden daha az miktardaydı fakat eşit gün sürdü. bir sonraki ay on gün gecikerek adet yaşandı ... daha fazlası
Soru: Hocam iyi günler ilişkiye girdikten sonra 3 kere adet oldum 28.gunlerde Fakat adetten 4-5 gun önce başlayan sancilarim 3 karedir adet oldugum gü ... daha fazlası
Soru: 5 Kasım da ilişkiye girdim sevgilimin boşalması vajinama sıçradı temizledim ama yeterli olmamasından korkuyorum meme hassasiyetim yok adet sürec ... daha fazlası
Soru:26 yaşındayım 3 aydır korunmuyorum bu ay hastalığım 1 gün sonra beta-hcg testi yaptırdım, Test sonucu 13.5 cıktı. ama 3 gün sonra cok ağrılı adet ... daha fazlası
Soru: her ultrasonda hamilelik çıkar mı ? hamilelik şüphesi olmadığı halde ? Tahlil.com:Tabiki her ultrasonda gebelik belirlenmez. Gebelik için karın ... daha fazlası
Soru: Kanda gebelik testinde beta hcg 820.1 cikti kac kaftalik hamileyim? Tahlil.com: Tahlil.com'un kanda Beta HCG testi sonucunu  merak eden okurları ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Ben 1 hafta önce 2 3 fırt bonzai içtim ailem beni Bakırköy amatem goturcek teste orda cikarmi Tahlil.com:Buna yönelik test yapılırsa tabii ki çı ... daha fazlası
Soru: Bakire birisinin hiç ilişkiye girmeden kızın üzerinde iç çamaşırı günlük pet ve pantolon erkeğin üzerinde iç çamaşırı ve pantolon varken 5 sn ka ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla yaklaşık iki hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım onun üstünde iç çamaşırı vardı kesinlikle boşalmadığını söylüyor fakat ... daha fazlası
Soru:İki defa düşük yaptım bunun için bana genetik testler yapıldı çıkan sonucu 5 doktor gördü hepsi farklı söyledi Heterozigot taşıyıcı ne demek yard ... daha fazlası
Soru: Merhaba 4 gün önce erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik.İlişki de denemez sadece makattan zorladı sürttü içeri girmedi bile penisi.Ancak ön ... daha fazlası
Soru:İlk defa dun uyuşturucu hap kullandım. ve ben de kalp çarpıntısı nefes darlığı iştahsızlık uykusuzluk basladı Gün içinde kalp çarpıntısı ara ara ... daha fazlası
Soru: 3-4 aydir ayda 1-2 kez tansiyonum 16-10' a cikti.Limonlu su yada sarimsakli yogurtla normale dondurdum.Ancak gecen gun dinlenir haldeyken tansiy ... daha fazlası
Soru:Gebelik testi negatif çıktığı halde hamile kalınır mı ? Tahlil.com: Gebelik testi negatif ise doğal olarak gebelik ihtimalinden de söz edemeyiz. ... daha fazlası
Soru: Hocam hamileliği boyunca adet gördüğünü söyleyen birini tanıyorum. Haliyle insan korkuyor düzenli adet görüyorum ama karnımda hep hareketlilik v ... daha fazlası
Soru: Hocam ben ve arkadaşım aynı hayat kadını ile birlikte olduk yaklaşık 4 gün önce ve suan ikimizde grip olduk. Ilişkiye kondomlu girdik hiv riski ... daha fazlası
Soru: Hocam Merhabalar. Ben fena grip oldum. 19 haftalik hamileyim. Ihlamur cayi aldim fakat icinde rooibos ihlamur karanfil ve tarcinda var. Icsem bi ... daha fazlası
Soru: Bugün şeytana uyup 3 tane sigara içtim 3 gün sonra b12 testi yapılacak sonuçlarda sigara içtiğim anlaşılır mı ? Tahlil.com:Hayır anlaşılmaz Ama ... daha fazlası
Soru: Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce sevgilimle Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Daha sonra iç çamaşırımda pembe leke vardı acaba kızlığım bozulmuş ... daha fazlası
Soru:Kemoterapi RBC, serum demir düzeyi, Hemoglobin, MCV, MCHC düzeylerinde düşmeye sebep olur mu? Tahlil.com: Evet kemoterapi çeşitli yan etkilere yo ... daha fazlası
Soru: 2 buçuk aylık hamileyim.Eşimle sık sık ilişkiye giriyoruz ama çok sert olmuyor.Bebeğe zararı olur mu beraber olmamızın? Tahlil.com:Şu aşamada ge ... daha fazlası
Soru:Hocam sırasıyla, ocak 22,subat 21, mart 23,nisan 22,mayis 20,haziran 19,temmuz 15 gunlerinde arka arkaya adet gören ve adet dönemi de ortalama 4 ... daha fazlası
Soru: Üstüne görmüş olsaydım 3 aydır hep aynı günlere denk gelirmiydi?test yapma imkanım da yok,20 gündür kasıklarımda ağrı var,psikolojim bozuldu 3 d ... daha fazlası
Soru: Hocam 17 yasindayim goguslerimin ucu koyulasiyor neden olabilri acaba ? Korunmali bi iliskim olmusdu uzerine 2 ay adet gordum 28 gunde bir ve ka ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran