Soru: Arkadan iliski oldu onden degil ice bosalma.olmadgini soyluyor adetim haziran 24ydu temmuz 16 si oldu erken oldum gib bes gun surdu uc gun norma ... daha fazlası
Soru: . Son adetim 27.06.2014 başladı. 04.07.2014 te bitti. 23.07.2014 tarihinde kan tahlili yaptırdım Beta hcg değerim: <1.20 çıktı. Henüz adet olmad ... daha fazlası
Soru: Ph 5.5 sG >=1.030 GLU negatif LEU negatif NIT negatif PRO trace BLD +2 KET negatif BIL +1 UBG normal sonuçlarım hakkında yorumunuz nedir acaba? ... daha fazlası
Soru: mayıs ayının 10. günü üzerimde eşofman ve kilot sevgilimin üzerinde eşofman varken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı zevk suyu gel ... daha fazlası
Soru: merhaba hocam ben 17 yaşında bir kızım wbc değerim 4.71 çıktı aynı zamanda pct değerimde 0.295 çıktı diğer değerlerim normal bu değerler bir sor ... daha fazlası
Soru: 24 yaşında, sigara içen bir bayanım. Kan değerlerimi ölçtürdüm hepsi normal olarak gösterilen yüzdeliklerin içinde sadece LY% 16-46 arasında olm ... daha fazlası
Soru: Bir kaç yıl önce Ayak bileğim burkuldu. Hastanede ayağımı dizime kadar alçıya aldılar. 10 gün sonra ayağımı yere indirdiğimde ayağıma kan hücum ... daha fazlası
Soru: Merhaba Ben 2 mayısta beta hcg testi yaptrdım ve sonuç 0.5 çıktı bugün yani 24 temmuzda tekrar yaptırdım 0,402 çıktı bunun sebebi ne olabilir. T ... daha fazlası
Soru: Primolut hapı kullandım. Bıraktıktan 2gün sonra regl oldum. Reglim bitince korunmasız ilişkiye girdim fakat boşalma dışarıya oldu. 10gün sonra l ... daha fazlası
Soru: lökosit 10,97 3.8/10.0 nötrofil 50.8 45 - 78 lenfosit 32.6 10 - 48 monosit 11.3 3 - 12 eoz 4.9 0-7 bazofil 0.4 0 - 2.5 3.gun avelox alındıktan s ... daha fazlası
Soru: Mays 28dn beri adt görmüyorum. sürtnerek bi ilişkim oldu. 8 ve 14 temmmzda beta hcg testi yaptırdım ikisindede 1çıktı bgün tekrar yptrdım 0 .34 ... daha fazlası
Soru: merhabalar 30 aylık kızımın tsh:9,7 (0,9-4,0) t3:4,1 (2,8-4,5) t4: 0,82 (0,7-1,2) tsh yüksekliği önemlimidir t3 t4 referans aralığında olduğu iç ... daha fazlası
Soru:Lüteinleştiren hormon[LH] tahlil yaptım AMA ÇOK YÜKSEK ÇIKTI NE YAPMALIYIM 20.62 Tahlil.com: Adetinizin hangi döneminde yapıldığını ve normal değ ... daha fazlası
Soru: Annemin plt değeri 59 çıktı... bu ne gibi sorunlar yaratabilir? ve bunun için nereye başvurmamız gerekir? bir hastane veya doktor tavsiyeniz var ... daha fazlası
Soru: Hocam bhcg 890 çıktı sizce hamilemiyim Tahlil.com: Hamilelik bulgusu ,ancak ultrason muayenesi de gerekli ... daha fazlası
Soru: Vücudumda aşırı tüylenme var doktora gidicem eğer hormon bozukluğu varsa tedavi görürken aynı anda tüyler için lezere gitsem bir yan etkisi olur ... daha fazlası
Soru: Oğlum 41 günlük kan sayımları bunlar cıktı bunun degerlerini acıklarmısınız rica etsem cok merak ediorum şimdiden tsk ederimm lökosit WBC ;10 nö ... daha fazlası
Soru: Benm faktör 7 değerim 18.7 cıktı ffakat referans aralıgı 55-200 arası cıktı ne yapmam gerekli onemli midir? Tahlil.com: Faktör 7 eksikliği otozo ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: . Son adetim 27.06.2014 başladı. 04.07.2014 te bitti. 23.07.2014 tarihinde kan tahlili yaptırdım Beta hcg değerim: <1.20 çıktı. Henüz adet olmad ... daha fazlası
Soru: Ph 5.5 sG >=1.030 GLU negatif LEU negatif NIT negatif PRO trace BLD +2 KET negatif BIL +1 UBG normal sonuçlarım hakkında yorumunuz nedir acaba? ... daha fazlası
Soru: merhaba hocam ben 17 yaşında bir kızım wbc değerim 4.71 çıktı aynı zamanda pct değerimde 0.295 çıktı diğer değerlerim normal bu değerler bir sor ... daha fazlası
Soru: 24 yaşında, sigara içen bir bayanım. Kan değerlerimi ölçtürdüm hepsi normal olarak gösterilen yüzdeliklerin içinde sadece LY% 16-46 arasında olm ... daha fazlası
Soru: Bir kaç yıl önce Ayak bileğim burkuldu. Hastanede ayağımı dizime kadar alçıya aldılar. 10 gün sonra ayağımı yere indirdiğimde ayağıma kan hücum ... daha fazlası
Soru: Merhaba Ben 2 mayısta beta hcg testi yaptrdım ve sonuç 0.5 çıktı bugün yani 24 temmuzda tekrar yaptırdım 0,402 çıktı bunun sebebi ne olabilir. T ... daha fazlası
Soru: lökosit 10,97 3.8/10.0 nötrofil 50.8 45 - 78 lenfosit 32.6 10 - 48 monosit 11.3 3 - 12 eoz 4.9 0-7 bazofil 0.4 0 - 2.5 3.gun avelox alındıktan s ... daha fazlası
Soru: merhabalar 30 aylık kızımın tsh:9,7 (0,9-4,0) t3:4,1 (2,8-4,5) t4: 0,82 (0,7-1,2) tsh yüksekliği önemlimidir t3 t4 referans aralığında olduğu iç ... daha fazlası
Soru:Lüteinleştiren hormon[LH] tahlil yaptım AMA ÇOK YÜKSEK ÇIKTI NE YAPMALIYIM 20.62 Tahlil.com: Adetinizin hangi döneminde yapıldığını ve normal değ ... daha fazlası
Soru: Annemin plt değeri 59 çıktı... bu ne gibi sorunlar yaratabilir? ve bunun için nereye başvurmamız gerekir? bir hastane veya doktor tavsiyeniz var ... daha fazlası
Soru: Vücudumda aşırı tüylenme var doktora gidicem eğer hormon bozukluğu varsa tedavi görürken aynı anda tüyler için lezere gitsem bir yan etkisi olur ... daha fazlası
Soru: Oğlum 41 günlük kan sayımları bunlar cıktı bunun degerlerini acıklarmısınız rica etsem cok merak ediorum şimdiden tsk ederimm lökosit WBC ;10 nö ... daha fazlası
Soru: Benm faktör 7 değerim 18.7 cıktı ffakat referans aralıgı 55-200 arası cıktı ne yapmam gerekli onemli midir? Tahlil.com: Faktör 7 eksikliği otozo ... daha fazlası
Soru: Tahlil yaptım FSH 4.72 ÇIKTI TSH ise0.94 çıktı acaba nasıl lütfen cvp verirmisiniz. Tahlil.com: Sitemizdeki uyarıları okuyup daha detaylı bilgi ... daha fazlası
Soru:1.5 yaşında bir kızım var plt değeri 187 çıktı bu normalmidir... ne yapmamız gerekli.. doktorumuz düşük olduğunu söylüyor? Tahlil.com: Kayda değe ... daha fazlası
Soru: Benim aso değerim 450 crp değerim 0.45 rf 4.6 diğer hemogram değerlerimde minimum değerlere en yakın seviyede bağışıklık sistemini tanımlayan bu ... daha fazlası
Soru: 2 ay önce böbrek nakli oldum.tsh 0,26 bu oran bir hastalık mıdır,tedavisi nedir,böbrek nakli ile alakası varmıdır...ldh 241 bu yüksek bir oranmı ... daha fazlası
Soru: Merhaba 14 aylık erkek çocuğu idrar tahlilini yorumlar mısınız? Teşekkürler lökosit:3-4 eritrosit:1-2 epitel:7-8 diğerleri- Acaba idrar yolu enf ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Arkadan iliski oldu onden degil ice bosalma.olmadgini soyluyor adetim haziran 24ydu temmuz 16 si oldu erken oldum gib bes gun surdu uc gun norma ... daha fazlası
Soru: mayıs ayının 10. günü üzerimde eşofman ve kilot sevgilimin üzerinde eşofman varken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı zevk suyu gel ... daha fazlası
Soru: Primolut hapı kullandım. Bıraktıktan 2gün sonra regl oldum. Reglim bitince korunmasız ilişkiye girdim fakat boşalma dışarıya oldu. 10gün sonra l ... daha fazlası
Soru: Mays 28dn beri adt görmüyorum. sürtnerek bi ilişkim oldu. 8 ve 14 temmmzda beta hcg testi yaptırdım ikisindede 1çıktı bgün tekrar yptrdım 0 .34 ... daha fazlası
Soru: Hocam bhcg 890 çıktı sizce hamilemiyim Tahlil.com: Hamilelik bulgusu ,ancak ultrason muayenesi de gerekli ... daha fazlası
Soru:Adetim normalde 30 günde bir olur ve şimdiye kadar sadece bir ya da iki defa gecikti. Şu an tam 30. gündeyim. Normal adet belirtileri var ama çok ... daha fazlası
Soru: Merhaba benim sorum şöyle ben regli günümü 4 gün geçtim 5. günde siyah renkte kanamam oldu sonra 2 gün normal regli kanamsı gördüm tekrar kahver ... daha fazlası
Soru: Hocam merhabalar. Aslında neredeyse hiç bir sorun olmadığından eminiz ama bir de kendimizi bir profesyonele onaylatma ihtiyacı duyduk. Dün kız a ... daha fazlası
Soru: Mrbaha mayıs 28den beri adt görmüyorum. sürtnerek bi ilişkim oldu. 8 ve 14 temmmzda beta hcg testi yaptırdım sonuc 1 çıktı ikisindede. bgün tekr ... daha fazlası
Soru: nisan 23 ilişkim oldum. mayıs 10 adet oldum. 7 gün sürdü. haziranda adet oldum. 4 gün sürdü. temmuzda olmadım. beta hcg 0.24 çıktı sizce hamilem ... daha fazlası
Soru: Merhaba.Ben en son 31 Mayısta adet oldum.16 haziranda surtunmeyle bir ilişkim oldu. Ancak bir bosalma olmadi.Adetimin gecikmesiyle defalarca far ... daha fazlası
Soru:Merhaba. Benim adetim 6 gün geçti. Doktora gittim beta hcg 0,2 çıktı. Aynı gün adet oldum ama normalden azdı kanamam. Sonuna doğru da kahverengi ... daha fazlası
Soru:Merhaba internette bir yerde okudum kadın 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamamış ve doğum yapmış bir sabah.Benim 8 ay önce erkek arkadşımla çamaş ... daha fazlası
Soru:3 haftalık hamileydi dün düşük yaptı beta hcg degeri 7,89 indi.  eve götürdük dinleniyor bu arada gene az az kan geliyor. kan ne zaman biter 3 ha ... daha fazlası
Soru:11 günüm geçince kan testi yaptırdım beta-hcg 54 yazıyo ve >25 pozitif sonucum hamilemiyim benden bidaha kan istediler tekrar kan vericem normal ... daha fazlası
Soru: Bugün 306,1 kan değerim dün ise idrar testi yaptırdım pozitif çıktı . ama adetime daha 3 gün var doktorum hamilesin dedi kese ultrasonda görünmü ... daha fazlası
Soru: En son 19 haziran adet tarihim 18 temmuzda beta hcg baktırdık 3718 çıktı ? Tahlil.com: Değeriniz yüksek oranda hamileliği destekliyor. Kaç hafta ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle birlikte seviştik sadece onun üzerinde hiçbir şey yoktu bende boxer vardı ve sevgilim kız daha ben elimle onun vajinasını okşadım ve ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:İyi günler hocam ablam 4 aylık hamile ve saçını boyamış kendi bazı kişiler zararlı bebeğe demişler bunun zararı var mı hocam fazla bekletmemiş 15 ... daha fazlası
Soru:Bileğim kırıldı. Ameliyat olacağım. Dün az miktarda ot içtim kanımda çıkar mı? Tahlil.com: Ameliyat öncesi istenen tetkikler arasında yoktur, anc ... daha fazlası
Soru: Merhaba . Ben sevgilimle altımızda pantolon vardı sürtünerek seviştik boşalma sırasında ben havaya kalktım ıslaklık altımda hissetmedim öyle hat ... daha fazlası
Soru:Hocam kendi sperm/meni elimdeki açık yaraya değdi böyle bir şekilde hiv gibi bir hastalığa yakalanma durumu var mıdır ? Tahlil.com: Kendi kendini ... daha fazlası
Soru:Sevgilimle seviştik kıyafetlerimiz yoktu üzerimizde cinsel organlarımız temas halindeydi ama ilişkiye girmedik bir tehlikesi var mıdır bu durumun ... daha fazlası
Soru:Bileğim kırıldı. Ameliyat olacağım. Dün az miktarda ot içtim kanımda çıkar mı? Tahlil.com: Ameliyat öncesi istenen tetkikler arasında yoktur, anc ... daha fazlası
Soru:Sevgilimle seviştik kıyafetlerimiz yoktu üzerimizde cinsel organlarımız temas halindeydi ama ilişkiye girmedik bir tehlikesi var mıdır bu durumun ... daha fazlası
Soru: Adetim notmalde ayın 23 de olacaktım sonra adet geçiktiriciyı bıraktım 28 de oldum şimdi 23de mi olacam 28 demi olacam yardımcı olurmusunuz yeni ... daha fazlası
Soru:Ben 1.5 aydır cialis 5 kullanıyorum cialis 5 çocuk yaparken bebeğe zarar verir mi ya da kısırlığa yol açar mı? Tahlil.com: Bu tür maddelerin yan ... daha fazlası
Soru:Hocam merhabalar, benim bir damla suyumda gözenek gözenek yani kapsülü andırır şekiller görüyorum. Sorumu yanıtlarsanız sevinirim, şimdiden teşek ... daha fazlası
Soru: Merhabalar, sorum şu olacak, geçen gün nişanlımla onun boxeri olmadan, benim pamuktan iç çamaşırım olarak sürtünmeyle bir şey yaşadık ve vücudum ... daha fazlası
Soru:Gebelik olduğu halde 9 ay boyunca düzenli adet görülebilir mi? Tahlil.com: Böyle bir durum söz konusu değil. Düzenli adet kanaması görmek, hamile ... daha fazlası
Soru: 22 mayıs 2014 19 haziran 2014 16 haziran 2014 adet olma tarihlerim . düzensiz gidiyor sebepleri ne olabilir ? Hamile olabilir miyim ? Haziran ay ... daha fazlası
Soru:Gebelik olduğu halde 9 ay boyunca düzenli adet görülebilir mi? Tahlil.com: Böyle bir durum söz konusu değil. Düzenli adet kanaması görmek, hamile ... daha fazlası
Soru:Hocam merhabalar, benim bir damla suyumda gözenek gözenek yani kapsülü andırır şekiller görüyorum. Sorumu yanıtlarsanız sevinirim, şimdiden teşek ... daha fazlası
Soru: Eşimle ilişkiye girdim 3 kere içime boşalmış ben iliskiden önce yaz ilacını almıştım ama iliskiden sonra bi tane aldım birşey olmaz diye dahaa a ... daha fazlası
Soru:Kız arkadaşım ilişkiye girdikten 10 gün sonra adet olsa ve gecikme olmasa adet de hamile kalma riski var mı yinede? Tahlil.com: Nadiren üstüne gö ... daha fazlası
Soru:Hocam lütfen yardımcı olun hepatit Testi yaptırdım sonuçlarım normal yalnız sadece  HBs Ag 0,4792 Negatif. Bu değer beni çok düşündürüyor. Şüphel ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran