First slide
Second slide
Third slide
Havalar Soğudu..Sokak Hayvanlarını Unutmayın!
Havalar Soğudu..Sokak Hayvanlarını Unutmayın!
Kış Aylarında Cilt Bakımı
Kış Aylarında Cilt Bakımı
Nasıl Ders Çalışmalıyım?
Nasıl Ders Çalışmalıyım?
Bal ve Tarçın Karışımının Faydaları
Bal ve Tarçın Karışımının Faydaları
Sağlığınız İçin Yulaf Tüketin
Sağlığınız İçin Yulaf Tüketin
Hayvanlarda 'Saf Kan' Algısı
Hayvanlarda 'Saf Kan' Algısı
Grip Oldum Ne Yapmalıyım?
Grip Oldum Ne Yapmalıyım?
Çölyak Hastalığı Tahlilleri Nelerdir?
Çölyak Hastalığı Tahlilleri Nelerdir?
Transseksüellik Nedir?
Transseksüellik Nedir?
Aspirinin Her Gün Kullanılması Zararlı Olabilir.
Aspirinin Her Gün Kullanılması Zararlı Olabilir.
Doğum Kontrol Yöntemleri Nelerdir?
Doğum Kontrol Yöntemleri Nelerdir?
Balık Tüketin Kalp Sağlığını Koruyun
Balık Tüketin Kalp Sağlığını Koruyun
Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
1 saat önce
G
Ben 28 yaşındayım PCOS hastasıyım ve adetimin 25inci günü yapıldı test Progesteron 9,93 Folikuler 0.2- 1.50 Ovulasyon faz 0.8-3.0 Luteal 0.7...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
Merhaba bugün tahlil yaptırdım adetimden 4 gün geçti. Tüp bebek tedavisi sonuç 3.08 referans aralığı 0-5...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
Kolestrol :217 LDL -C :141 sodyum :145 kalsiyum :10,2 Sayısal değerleri bu yapılan tahlil biyokimya kan tahlili ......
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
Babam koah ve kalp hastası yoğun bakımda solunum cihazına baglı test sonuçları biyokimya sonuç glukoz 125 kreatinin 0,53 ürikasit 1,00 ca 8,...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 saat önce
G
Ben erkek arkadaşımla 10 gun önce anal ilişkiye girdim. Adetime 6 gun kala adet gordum. Boşalması gelince hemen dışarı boşaldı.Ama zevk suyu...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 saat önce
G
Ben Salı günü gebelik testi yaptım pozitif çıktı.Çarşamba günü doktora gittim kandaki değer 17 çıktı.Tekrar test istedi doktor bey 5 gün son...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 saat önce
G
Adetim 10 gün geciktikten sonra gebelik için kan testi verdim beta hcg değerim 51.56 çıktı Doktorum iki gün sonra tekrar test yapalım dedi a...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Bugün tahlil yaptırdım adet tarihim bir gün gecikti.Beta - hCG 28.9 çıktı hamile miyim?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
Vücudumdaki kızarıklıklar nedeniyle,dahiliye doktoruna gittim bir kaç kan testi istedi BİYOKİMYA ALT 58 (0-55) AST 33 (5-34) GGT 118 (12-64)...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 gün önce
G
Merhaba bacaklarımda ve kollarımda seğirmeler el parmak uçlarımda his kaybı ve genelde sağ bacakta karıncalanma sorunlarım var.Nörolojiye gi...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhaba, Adetim 2 gün geçtikten sonra eczaneden gebelik testi aldım fakat negatif çıktı,ama şu ana kadar hiç bir adet belirtisi yaşamadan 5 ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
5 aydır adetim dengesiz.Bekarken 27 günde adet oluyordum,sonra 28 oldu,sonra 27, sonra 30 ,sonra tekrar 28, şimdi 30 günde oldum dengesiz mi...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
Merhaba 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık cinsel organ çevresine herhangi bir boşalma olmadı bundan sonra normal a...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 saat önce
G
İlişkiden 39 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0,1 çıktı. 70.günde tekrar kan testi yaptırdım ve sonuç <1.2 çıktı testi tekrarlamay...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
22 saat önce
G
Sorum size saçma gelebilir ama nette okuduklarımdan dolayı inanın aklım karıştı.Bir de herkes başka bir şey  yazınca. Erkek arkadaşımla 2 ay...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
22 saat önce
G
3 hafta önce esrar kullandım. kan testinde çıkarsa yasal işlem yapılır mı?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
Z
BİLMENİZ GEREKENLER