Soru: Merhaba iyi günler dilerim. Bir sorum olacak. İlişki sonrası gününde kanamam oldu kanamam bittikten 1 hafta sonra beta hcg baktırdım sonuç negat ... daha fazlası
Soru: 9 yaşında bir oğlum var. gram boyoma yapıldı aerop kültür karşısındada beta hemolitik streptekok üremedi yazıyor. çalışan anne olduğum için henü ... daha fazlası
Soru:Merhaba ben eşimle ilişkiye girdim ve ufak bir boşalma oldu o boşalmadan bir 10. süre sonra tekrar ilişkiye girdik bu sefer tamamen içime boşaldı ... daha fazlası
Soru: Hocam özür dilerim Cinsiyetim erkek ve yaşımı 31dir. Galiba benimde bir psikolog desteğine ihtiyacım var. Son birşey daha sormam gerekirse.. Hiv ... daha fazlası
Soru: 39. yaşında bir bayanım. Çene altı kıllarımdan ve aknelerimden şikayetçiyim.(yüz , boyun ve vücut) Acaba hangi tahlilleri yaptırmam bana iyi bir ... daha fazlası
Soru: Şu sevgiliyse nişanlısıyla ilişkiye girdimde hamile olabilirmiyim bilmem ne 16 yaşımdayım masturbasyon yaptımda sözlerini sarfedenlere sözüm.. y ... daha fazlası
Soru: 32 yaşındayım ve 18 haftalık hamileyim. 13. haftada AKŞ 108 çıktı. İlk hamileliğimde sorun yaşamadığım için doktorum biraz dikkat etmemi, testi ... daha fazlası
Soru: Babamın; TSH = 0.03 (olması gereken 0,34-5,6) Free T4 = 2.26 (olması gereken 0,58-1,64) ALT(SGPT) = 46 ((olması gereken 0-45) ALP = 207 (30-120) ... daha fazlası
Soru: AST ve ALT değerleri normal çıkıyor ancak karaciğer ultrasyona çektirdiğimde karaciğer yağlanması çıkıyor. GRADE II TERTASTAROZ kan değerlerinin ... daha fazlası
Soru: Merhaba test yaptırdım SONUÇ DEĞERİ (H) 6437,39 çıktı .Sizce çoğul gebelik olma durumu var mıdır ??? Acil cevaplarsanız sevinirim :) Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru: 35 yaşındayım. 4 ay önce şüpheli ilişkim olmuştu. bugünlerde kasıklar ve testislerde hafif ağrı ve penisde hafif yanmalar oldu.geçen ay ve bu ay ... daha fazlası
Soru: Test Sonuç Birim Referans Değerleri HBsAg (Hepatit B s Antijeni) NEGATİF (0,13) COl NEGATİF Anti HBs (Hepatit B s Antikoru) NEGATİF ( 11,00) COl ... daha fazlası
Soru: Mono% 17.7-normal değ.(2.0-15.0) gr% 33.8-normal değ (35.0-80.0) ferritin 11.8-normal değ( 11.0-306.8) folik asit 3.45- normal değ.(3.00-20.00) ... daha fazlası
Soru: RDW değerim 17.0 çıktı bu da normal değerlerin üzerinde neyi işaret eder.  Tahlil.com: RDW yüksekliğiniz var. 14 ve üstü değerler yüksek kabul e ... daha fazlası
Soru:Tahlil yaptırdım. LDL :13 VLDL : 3 çıktı. Düşük olması bir problem midir. Normal değerlerin altında çıkmış olması neyi gösterir? Tahlil.com: LDL ... daha fazlası
Soru: 17 yaşındayım 45 kilodayım hipertiroitten şüphelendi doktorlar ama testlerim temiz çıktı crp 2 çıktı bana bilgi verirmisiniz kilo almak için ne ... daha fazlası
Soru: Arabistanda yaptırmış olduğum test sonucu rica etsem yorumlarmısınız test sonucum normalmi?: ph 8.0volume 1.5 motılıty yaım saat yuzde 1 yuzde 2 ... daha fazlası
Soru: Sayın Doktorum 15 yaşındayım ve sakallarım tamamıyla çıkmış durumda 3 günde bir traş olmaktayım.Ancak bir gün traş olurken yanlışlıkla sakalımın ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: 9 yaşında bir oğlum var. gram boyoma yapıldı aerop kültür karşısındada beta hemolitik streptekok üremedi yazıyor. çalışan anne olduğum için henü ... daha fazlası
Soru: Hocam özür dilerim Cinsiyetim erkek ve yaşımı 31dir. Galiba benimde bir psikolog desteğine ihtiyacım var. Son birşey daha sormam gerekirse.. Hiv ... daha fazlası
Soru: Babamın; TSH = 0.03 (olması gereken 0,34-5,6) Free T4 = 2.26 (olması gereken 0,58-1,64) ALT(SGPT) = 46 ((olması gereken 0-45) ALP = 207 (30-120) ... daha fazlası
Soru: AST ve ALT değerleri normal çıkıyor ancak karaciğer ultrasyona çektirdiğimde karaciğer yağlanması çıkıyor. GRADE II TERTASTAROZ kan değerlerinin ... daha fazlası
Soru: Merhaba test yaptırdım SONUÇ DEĞERİ (H) 6437,39 çıktı .Sizce çoğul gebelik olma durumu var mıdır ??? Acil cevaplarsanız sevinirim :) Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru: 35 yaşındayım. 4 ay önce şüpheli ilişkim olmuştu. bugünlerde kasıklar ve testislerde hafif ağrı ve penisde hafif yanmalar oldu.geçen ay ve bu ay ... daha fazlası
Soru: Test Sonuç Birim Referans Değerleri HBsAg (Hepatit B s Antijeni) NEGATİF (0,13) COl NEGATİF Anti HBs (Hepatit B s Antikoru) NEGATİF ( 11,00) COl ... daha fazlası
Soru: Mono% 17.7-normal değ.(2.0-15.0) gr% 33.8-normal değ (35.0-80.0) ferritin 11.8-normal değ( 11.0-306.8) folik asit 3.45- normal değ.(3.00-20.00) ... daha fazlası
Soru: RDW değerim 17.0 çıktı bu da normal değerlerin üzerinde neyi işaret eder.  Tahlil.com: RDW yüksekliğiniz var. 14 ve üstü değerler yüksek kabul e ... daha fazlası
Soru:Tahlil yaptırdım. LDL :13 VLDL : 3 çıktı. Düşük olması bir problem midir. Normal değerlerin altında çıkmış olması neyi gösterir? Tahlil.com: LDL ... daha fazlası
Soru: 17 yaşındayım 45 kilodayım hipertiroitten şüphelendi doktorlar ama testlerim temiz çıktı crp 2 çıktı bana bilgi verirmisiniz kilo almak için ne ... daha fazlası
Soru: Arabistanda yaptırmış olduğum test sonucu rica etsem yorumlarmısınız test sonucum normalmi?: ph 8.0volume 1.5 motılıty yaım saat yuzde 1 yuzde 2 ... daha fazlası
Soru: Sayın Doktorum 15 yaşındayım ve sakallarım tamamıyla çıkmış durumda 3 günde bir traş olmaktayım.Ancak bir gün traş olurken yanlışlıkla sakalımın ... daha fazlası
Soru: Merhabalar; birkaç gün içinde kolonoskopi yapacaklar. kan testi yaptılar. Anti HCV L 0.063 Anti HIV L 0.058 Anti Hbs H 300.5 Hbs Ag L 0.452 lütf ... daha fazlası
Soru: 28.gunde h.ı.v p24ag+lgGcombı testi yaptırdım 0.200 negatif çıktı .120 gün sonra H.ı.v 1/ Hıv 2 antikoru testi yaptırdım negatif 0.100 cıktıı te ... daha fazlası
Soru: 43 yaşındayım. adetimin 3.günü yapılan test sonuçlarına göre; luteinize stimulan hormon ----4,86 foliküler faz 1-18 ovulatuar 24-105 luteal faz ... daha fazlası
Soru: Daha önce idrar tahlil sonuçlarımı yazmıştım idrar yolu iltihabı olabilir demiştiniz. bugün böbrek sintigrafi sonuçlarımı aldım. herşey normal g ... daha fazlası
Soru:Sonuçlara bakılarak hmile olup olmadıgı anlaşılırmı ? E2 17,76 Referans degeri:12.5-166 folikül,85.8-498ovulasyon, 43.8-211 luteal, 10-300 pubert ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Merhaba iyi günler dilerim. Bir sorum olacak. İlişki sonrası gününde kanamam oldu kanamam bittikten 1 hafta sonra beta hcg baktırdım sonuç negat ... daha fazlası
Soru:Merhaba ben eşimle ilişkiye girdim ve ufak bir boşalma oldu o boşalmadan bir 10. süre sonra tekrar ilişkiye girdik bu sefer tamamen içime boşaldı ... daha fazlası
Soru: 32 yaşındayım ve 18 haftalık hamileyim. 13. haftada AKŞ 108 çıktı. İlk hamileliğimde sorun yaşamadığım için doktorum biraz dikkat etmemi, testi ... daha fazlası
Soru: 18 yaşındayım gecen ay reglim bittikten sonra ilk kez ilişkiye girdim. Sevgilim prezervatif takarak korundu her ikisinde de regl tarihimin üstün ... daha fazlası
Soru: 3. ay oldu sevgilimle beraber olalı o boxera boşaldı bana bulaşmış olabilir benim her zaman adet gecikir gene gecikti az ve kahverengimsi bir ka ... daha fazlası
Soru: Sürtünme yoluyla kızlık bozulur mu ? Erkek kızlığı bozduğunu anlayabilir mi ? ve kızlık bozulmuş olsaydı acı hissedilir miydi ? Kızlık bozulması ... daha fazlası
Soru: Merhaba. sevgilimle sürtünmeli kıyafetli ilişki yaşadık adetine dört gün varken ilişkiden bir gün sonra kesik kesik kan geldi bu adet midir yoks ... daha fazlası
Soru:Merhaba ; 25 haftalık hamilelik ve şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum fakat ailemden şeker hastalığı olduğundan mecburum bende aç tık kan test ... daha fazlası
Soru:Merhabalar bugün beta hcg yaptırdım sonuç kısmında 1,20 referans kısmında 0.2 diyor? geçen haftada gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı? Tahl ... daha fazlası
Soru:Merhaba 10 haftalık hamileyim tsh sonucu 0,2278 çıktı ilaç kullanmama gerek var mı? Tahlil.com: Endokrinoloji tarafından önerildi ise kullanmanız ... daha fazlası
Soru:Hocam 5 defa adet gören biri hamile olabilir mi halen hamilelik riski var mıdır? lütfen hocam siz cevaplayın başka yere yönlendirmeyin Tahlil.com ... daha fazlası
Soru:Merhaba ben 14 haftalık hamileyim ve canım aşırı bir şekilde limon tuzu çekti ve yedim bebeğime zararı var mıdır ? Tahlil.com: Bu davranışın bebe ... daha fazlası
Soru:Sonuçlara bakılarak hamile olup olmadığı anlaşılırmı ? E2 17,76 Referans degeri:12.5-166 folikül,85.8-498ovulasyon, 43.8-211 luteal, 10-300 puber ... daha fazlası
Soru: Iyi gunler. kasim 10 son adetimin ilk gunu. 10 aralik adet olmadim test yaptim pozitiv cikti,hcg kan testi yaptim 15 aralik deger 534 cikti.gebe ... daha fazlası
Soru: Sürtünme yoluyla kız arkadaşımla ilişkiye girdik.kız arkadaşım bakire ve 10 gün önce regl olmuştu. Ben elime boşaldım ve sildim yani elim kuruyd ... daha fazlası
Soru: Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve 7 kasımda hastalandım. 23 kasımda ilişkiye girdik adetlerim çok düzenlidir. adetim gecikince kan testi yapt ... daha fazlası
Soru: Merhabalar 34 yaşında ve 8 aylık hamileyim.grip nedeniyle yaptıgım tahlil sonuçlarını cevaplarsanız sevinirim. lökosit sayısı (WBC) ( 6 10 <3/uL ... daha fazlası
Soru: 9 haftalık hamileyim, ve 4 hafta önce test yapıldı ancak rubella IgG antikoru 11 ARA DEĞER<15 çıktı. (Negatif15) ara değer ne demek anlamadım..R ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: 80 gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim aynı gecede 3 kez bunların 2. Ve 3. Cüsünde prezervatif olmadığı için aynı prezervatifi yıkamak ... daha fazlası
Soru:25 yaşında bir erkeğim. En son yaptırdığım kan testindeki yüksek çıkan tek değer bu; anlamı nedir bunun? Teşerkkür ederimk. Testosteron 570,30 14 ... daha fazlası
Soru: Gebelikte progesteron değeri kaç olmalıdır bhcg 1964.58 progesteronum da15. 4 çıktı normal mi Tahlil.com: Gebelikte progesteron değerlerinde yük ... daha fazlası
Soru:Lise son sınıf öğrencisiyim bundan yaklaşık 2 yıl önce amatemde tedavi oldum.İki yıldır hiç madde kullanmadım düzenli olarak kan bağışında bulunu ... daha fazlası
Soru: Lütfen kızmayın adet görmüşsün zaten değilsin diye korku mantığımın önüne geçiyor,4.adetimi gördüm ama adetim hep 3.günden sonra az az gelmeye b ... daha fazlası
Soru: Sürtünme yoluyla ilişki yasadik.. Boşalma konusunda teddutteyiz.. regl oldum... Bir sonraki Tahmini regl gunumun uzerinden 10 gun gecti yalniz h ... daha fazlası
Soru: Yaşım 14 ve yaklasık olarak 40 kiloyum sevgilimle sürütnme ve ters ilişkiye girdik yaklasık en fazla 10 dakka sürdü hemen yıkandım akıntı oldu n ... daha fazlası
Soru: Sürtünmden sonra 4 kez adet gördüm,ama karnımda kıpırdanma var, kütle gibi bir şey hissediyorum,karnım çokbüyüdü,kilo artışı, baş ağrısı göğüs b ... daha fazlası
Soru: Kıyafet varken sürtünmeli bi ilişkim oldu boşalma dışarıydı ama boşalmadan sonra devam edildi sorum spermler kıyafetten veya temasla geçermi kar ... daha fazlası
Soru: Spermin yumurtaya ulaşması ne kadar sürer? Tahlil.com: Öncelikle size bazı temel bilgiler verelim. Sperm hücreleri erkeğinvajinaya  boşalması so ... daha fazlası
Soru:Merhabalar hocam dün otobüste tanımadığım biri yanlışlıkla tırnağıyla parmağımı çizdi fakat kanamadı sadece çizildi o kişide herhangi bir hastalı ... daha fazlası
Soru: 2 hafta önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık . boxerima boşaldım ve sevgilim miğdesinin bulandıgını söylüyor böyle bi risk varmı böyl ... daha fazlası
Soru: 18 yaşındayım bakireyim 3 yıldır sevgilim var ilişkiye girmek için çok ısrar etmeye başladı. Prezervatifle ilişkiye girmeyi düşünüyoruz ama ben ... daha fazlası
Soru: Ağustos ayında bi ilişkim oldu. 4 kere adet oldum. 3 kere gebelik testi yaptim negatiftir. Karnim sis hamile olabilir miyim Tahlil.com: Yaşadığı ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle 24 martta sürtünme yoluyla birlikte olduk onun üzerinde iç çamaşırı benim üzerimde eşofmanım vardı.Ben boşaldıktan sora bir miktar da ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik.İlişki  sırasında rahimden istemsiz şekilde sesler çıkıyor.Bir  zararı var mı yada tedavisi var m?ı normalde h ... daha fazlası
Soru: 2-3 aylık hamile biri karnını içine çekebilir mi ? Tahlil.com:Evet çekebilir. ... daha fazlası
Soru:Bosalmadan hamile kalinir mi? Tahlil.com: Çok daha düşük bir ihtimal olsa da boşalmadan ancak zevk suyu olarak da bilinen prostat salgısı ile ham ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran