Soru Sormak İstİyorum

Alkalen fosfataz nedir? Çocukta 445 çıkması neyi ifade eder lütfen bizi aydınlatır mısınız?

Soru: Alkalen fosfataz nedir? Çocukta 445 çıkması neyi ifade eder lütfen bizi aydınlatır mısınız? Tahlil.com: Alkalen fosfataz testi karaciğer,safra kesesi ve kemik dokusuna bağlı hastalıkların tanısında kullanılan bir testdir.Yetişkinlerde... daha fazla 2 saat önce


7 haftalık gebeyim. Toxoplasma Igm 2,23 çıktı. Avidite önerildi. Şimdi onun sonucunu bekliyorum.Yorumlayabilir misiniz?

Soru: 7 haftalık gebeyim. Toxoplasma Igm 2,23 çıktı. Avidite önerildi. Şimdi onun sonucunu bekliyorum.Yorumlayabilir misiniz? Tahlil.com: Toxoplasma IGM testiniz şüpheli çıkmış.Avidite ile doğrulamayı amaçlamışlar.Toxoplasma IGM pozitifliği... daha fazla 2 saat önce


Anti mikrozomal antikor referans aralığı 0-9 iken bende 176,2 çıktı bu neyi ifade ediyor?

Soru: Anti mikrozomal antikor referans aralığı 0-9 iken bende 176,2 çıktı bu neyi ifade ediyor? Tahlil.com: Anti mikrozomal antikor,tiroid hastalıklarının değerlendirilmesinde kullanılır. Hashimoto tiroiditi, tiroid karsinomları, hipotiroid... daha fazla 2 saat önce


Guatr hastasıyım ve hap kullanıyorum. Tsh 5.91, ferritin 3.36, rbc 4.24, hgb 11, hct 33, mcv 77.8 çıktı. Acaba yorgunluk bu değerlerden dolayı mı?

Soru: Guatr hastasıyım ve hap kullanıyorum. Tsh 5.91, ferritin 3.36, rbc 4.24, hgb 11, hct 33, mcv 77.8 çıktı. Acaba yorgunluk bu değerlerden dolayı mı? Tahlil.com: TSH değerinizin yüksek çalışması hipotiroidi durumunu destekliyor.Sanırım b... daha fazla 2 saat önce


Merhaba, benim tiroid testlerimin değerleri; TSH 1.75 FT4 0.73 FT3 3.69 değerlerim normal mi acaba?

Soru:Merhaba, benim tiroid testlerimin değerleri; TSH 1.75 FT4 0.73 FT3 3.69 değerlerim normal mi acaba? teşekkürler. Tahlil.com: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayab... daha fazla 6 saat önce


Gebelik için kan tahlili yaptırdım.sonuç 0.26 çıktı.acaba gebelik var mıdır.

Soru:Gebelik için kan tahlili yaptırdım.sonuç 0.26 çıktı.acaba gebelik var mıdır. Tahlil.com: Tahlil sonucunuza göre hamile değilsiniz,Beta HCG değeriniz düşük. 10 ve altı çıkan Beta HCG değerleri gebelik olmadığnı düşündürmektedir. Beta HC... daha fazla 6 saat önce


Beta hcg degeri 66,83 çıktı doktor gebesin dedi ama kaç haftalık oldugunu sölemedi sizce kaç haftalık?

Soru:2 gün önce hastaneye gittim adetim 4 gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım ve beta hcg degeri 66,83 çıktı doktor gebesin dedi ama kaç haftalık oldugunu sölemedi sizce kaç haftalık? Tahlil.com: Tahlil.com'un kanda Beta HCG testi sonucunu... daha fazla 6 saat önce


Benim adetime 5gun varken hcg 64.8 cikti 2gun sonra 226.4 cikti bu normal bir artismi hamilelik gostergesimi kasiklarimda ayrica cok agri oluyor

Soru: Benim adetime 5gun varken hcg 64.8 cikti 2gun sonra 226.4 cikti bu normal bir artismi hamilelik gostergesimi kasiklarimda ayrica cok agri oluyor Tahlil.com: Değerler hamileliğin oluştuğunu söylüyor. Değerinizi yorumlatmak için Gebemat... daha fazla 1 gün önce


Beta HCG testimin sonucu 139,42 çıktı kaç haftalik hamileyim?

Soru:Beta HCG testimin sonucu 139,42 çıktı kaç haftalik hamileyim? Tahlil.com: Doktorlarımız gebelik araştırılması yönünden Beta HCG test sonucu değerlerini merak edenler için Gebematik tasarladılar.; Tahlil.com doktorlarına  sormanıza gere... daha fazla 1 hafta önce


Ben 1 ay önce düşük yaptım ve geçen hafta kan testinde 782.10 çıktı. Hamile miyim acaba?

Soru: Ben 1 ay önce düşük yaptım ve geçen hafta kan testinde 782.10 çıktı. Hamile miyim acaba? Tahlil.com: Beta HCG testiniz yüksek.Hamilelik belirtisi.Ancak yeni düşük yaptığınızı da söylüyorsunuz.Bir kadın doğum uzmanına muayene olmalısın... daha fazla 1 hafta önce


35 yaşındayım sedimantasyonum 88. Sizce nasıl? Bir hastalık tedavisi var mı bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz?

Soru: 35 yaşındayım sedimantasyonum 88. Sizce nasıl? Bir hastalık tedavisi var mı bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz? Tahlil.com: Sedimentasyon değeriniz yüksek.Bazı iltihabi hastalıklar,akut ve kronik enfeksiyonlarda yükselebilir.... daha fazla 2 saat önce


Değerlerin sizce çok mu düşük? Biyokimya: chol 215 Hdlc 75 ?

Soru:5 yaşından beri anemi hastasıyım (demir eksikliğinden) .. Şu an 19 yaşındayım. Uzun zamandır tahlil yaptırmamıştım. Değerlerin sizce çok mu düşük? Biyokimya: chol 215 Hdlc 75 Hemogram: RBC 3.8 Hgb 10,9 Hct 33 MPV 11 Pdw 20 Tahlil.com: ... daha fazla 6 saat önce


Sonucu kafamı karıştırdı bilgilendirirseniz sevinirim. FSH 7.89 LH. 7.28 E2 152 PROLAKTİN 12 PROGESTERON 0.7 ?

Soru:Tahlil sonuçlarıma göre menepoz başlangıcı ihtimalim varmı .adet düzensizliğimde var kist vesaire bir sorunum olmadığı söylendi e2 sonucu kafamı karıştırdı bilgilendirirseniz sevinirim. FSH 7.89 LH. 7.28 E2 152 PROLAKTİN 12 PROGESTERON... daha fazla 6 saat önce


Yardımcı olursanız cok sevırınım teşekkür edıyorum. RBC - 6.00 MCV - 57.2 ?

Soru:Merhaba Hocam 29 yasındayım.Bacaklarımda çıkan morluklar ıcın tam kan sayımı istediler.Yıldızlı ısaretlenms olanları yazıyorum.Yardımcı olursanız cok sevırınım teşekkür edıyorum. RBC - 6.00 MCV - 57.2 RDW-SD - 33.4 RDW-CV- 17.0 MONO# -... daha fazla 6 saat önce


Kreatinin:0.5 üre:25 ALT:13 AST:12 kolestrol:133 trigliserit:95?

Soru:Kreatinin:0.5 üre:25 ALT:13 AST:12 kolestrol:133 trigliserit:95 bu tahlille roaccutane kullanmaya başladım.7.gündeyim ama hala aynı durumda.ne zman etki etmeye başlar? Tahlil.com: Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.B... daha fazla 6 saat önce


Verilen idrar tahlilinde sperm varsa idrarda protein miktari fazla cikar mi?

Soru:Verilen idrar tahlilinde sperm varsa idrarda protein miktari fazla cikar mi? Tahlil.com: Hayır ikisi arasında bir bağlantı yoktur.İdrarda sperm olması protein sonucunu etkilemez.... daha fazla 6 saat önce


Kıyafet uzerınden zevk suyu hamıle bırakır mı? çamaşır ve pantolon varken zevk suyu geçer mı?

Soru:Kıyafet uzerınden zevk suyu hamıle bırakır mı? çamaşır ve pantolon varken zevk suyu geçer mı? Tahlil.com: Erken yaşlarda belirtiğiniz şekilde yaşanan cinsel beraberlikler sonrası kimi zaman bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor... daha fazla 6 saat önce


Kiz arkadasmla adet gununun son gunu arkadan makattan surtunme oldu bi iki dk degdirme gerceklesti girme felan olmadi ustune adet gordu?

Soru:Kiz arkadasmla adet gununun son gunu arkadan makattan surtunme oldu bi iki dk degdirme gerceklesti girme felan olmadi ustune adet gordu ama bu ara kasik agrisi bel agrisi mide yanmasi kusma felan yasiyor sebebi ne olabilir Tahlil.com: ... daha fazla 1 gün önce


Sevgilimle birşeyler yasadık ama dış bölgede hafif yırtık var gözle görüle bilen bir yırtık var?

Soru:Sevgilimle birşeyler yasadık ama dış bölgede hafif yırtık var gözle görüle bilen bir yırtık ve baya kanamaya başladı sonra durdu, idrarımı yaparken yanma oluyor.Kızlıgın yırtıldıgını erkek anlar mı? Bir gün sonra kahve rengi akıntı gel... daha fazla 1 gün önce


Cinsel ilişkiden sonra bende bir miktar akıntı oluyor.Bu akıntı çocuk olmasını engeller mi.Yumurtalıklarım çatlama yapar mı akıntı dışa verince?

Soru: Cinsel ilişkiden sonra bende bir miktar akıntı oluyor.Bu akıntı çocuk olmasını engeller mi.Yumurtalıklarım çatlama yapar mı akıntı dışa verince? Tahlil.com: Cinsel ilişkiden sonra akıntı olduğunu yazmışsınız.Eğer çocuk olmasını istiyo... daha fazla 3 gün önce


BİLMENİZ GEREKENLER

Kahn Testi Nedir?

6 saat önce

 0   


Prick Testi Nedir?

6 saat önce

 0   


Anti-Retikülin Antikoru Hangi Durumlarda Yükselir?

6 saat önce

 0   


Genetik Testler Tükürük Testiyle de Yapılabiliyor

6 saat önce

 0   


RUT Testi (Rapid urease test ) Neden Yapılır?

6 saat önce

 0   


Kadınlar Smear Testi Yaptırmayı İhmal Etmemeli

6 saat önce

 0   


Balgam Tahlilleri Ve Balgamdan Yapılan Testler

6 saat önce

 0   


Kolonoskopi Nedir? Kolonoskopi Neden Yapılır?

6 saat önce

 0   


Gebelikte Egzersiz

6 saat önce

 0   


Yaz Nezlesi

6 saat önce

 0   


Serinlemek İsterken Enfeksiyon Kapmayın

6 saat önce

 0   


Sigara İle Mücadelede Tütünsüz Kurum Projesi

6 saat önce

 0   


K Vitamini Ve K Vitamin Eksikliği Nedir?

6 saat önce

 0   


Dermatoloji Birimi Nedir?

6 saat önce

 0   


Horlama ve Nedenleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

6 saat önce

 0   


Hamilelikte Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

6 saat önce

 0   


Pemfigus vulgaris Hastalığı Nedir?

6 saat önce

 0   


Ascaris Lumbricoides Nedir?

6 saat önce

 0   


Atopik Dermatit ( Çocuk Egzeması ) Nedir?

6 saat önce

 0   


Düşmeyen Ateş Önemlidir!

6 saat önce

 0   


Çocuklarda Görülen Ülser

6 saat önce

 0   


Fıtık Hakkında Bilinmesi Gerekenler

6 saat önce

 0   


Zatürre Nedir?

6 saat önce

 0   


Kist Hidatik Hastalığını Biliyor musunuz?

6 saat önce

 0   


Düzenli Cinsel Hayatın Erkeklere 7 Faydası

1 gün önce

 0   


Şeker Hastası Erkeklerde Görülebilen Sertleşme Bozukluğu

1 gün önce

 1   


Cinsellikte Parthenofobya Nedir?

1 gün önce

 0   


HIV'den Korunmanın Enkolay Yolu: Kondom

3 gün önce

 0   


Erkeklerde Sertleşme Sorununa Yol Açabilen Etkenler

4 gün önce

 0   


Vajina İltihabını Önlemek İçin Ne Yapmalıyız?

4 gün önce

 0   


Ağrılı Cinselliğin Bedensel Sebepleri Nelerdir ?

6 gün önce

 0   


Penis Eğriliğinin Sebepleri Nelerdir?

6 gün önce

 0   


Beta HCG :Gebelik Haftasına Göre Beta HCG Değerleri

1 ay önce

 1746   


İnsülin Direnci Nedir? İnsülin Direnci Testi(HOMA testi) Nedir?

1 ay önce

 192   


Sırt Ağrılarına Yol Açabilen 10 Hastalık Nedir?

2 ay önce

 2   


Lökosit (WBC) nedir? Lökosit yüksekliği ve lökosit düşüklüğü

2 ay önce

 508   


Gebelik Testi Nedir? Ne Zaman ve Nasıl Gebelik Testi Test Yapılır?

2 ay önce

 1532   


Kilo Vermeyi Engelleyen 5 Önemli Neden

5 ay önce

 0   


Erkeklerin Yaptırması Gereken 10 Tahlil Nedir?

7 ay önce

 4   


Okullar Öncesinde Çocuklara Yapılması Önerilen 7 Tahlil

8 ay önce

 0   


CEVAPLANMIŞ SORULAR

12 saat önce eminesabriakdas sordu

Hocam ben 10.50 degerim ear ne kadarlık hamileyım bir bilginiz var mı sımdıden teşekkürler

avatar
7 saat önce TahlilCom cevapladı

Değerinizi Gebematik özelliğimizi kullanabilirsiniz. Gebematik için tıklayın.


12 saat önce syndralimitless sordu

Kız arkdaşımla adet dönemi bitiminden 1 gün sonra ilişki yaşadık.İçine boşalmadım göbek kısmına boşaldım.Gebelik riski var mıdır ? Adet günleri her ayın 22-29 arası tarihlerde oluyor.Bu ay yani temmuz ayının 23 de oldu.Gebelik riski nedir ?

avatar
7 saat önce TahlilCom cevapladı

Vajinaya sperm temas etmediğinden hamilelikten söz edemeyiz. 


13 saat önce uzra_000 sordu

kan tahlilimde demir sonucum 17 çıkmış demir depomun boş olduğunu söyledi doktor bu neye yol açar ve neler yapmam gerekiyor ?

avatar
2 saat önce Tahlil-com cevapladı

Öncelikle doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanmalısınız. Beslenmede dikkatli olmalısınız. Bu konu ile ilgili yazılarımıza sitemizden ulaşabilirsiniz.


15 saat önce zahrunes sordu

Merhaba hocam 1 hafta önce sevgilimle bi sevişme yaşadık üstüme boşaldı gövdeme falan sonra duş alırken acaba vajinama gelip hamile kalma riskim nedir? Adetimi bugün olmam gerekiyodu, bugün oldum ama kahverengi kötü kokulu. Bu implantasyon kanamasımı

avatar
7 saat önce TahlilCom cevapladı

Bir süre daha regl kanamanızı takip etmenizi öneriyoruz. Anlattığınız şekilde hamileliğin oluşma ihtimali yok denecek kadar düşüktür.


16 saat önce esraaoztprk sordu

29 haziranda adet olmistum 6 haziranda surtunmeyle iliski yasayip ella aldim. 27 temmuzda adet olmam lazimdi olmadim 29 haziranda kan testi yaptirdim 0,100 cikti. Nu yestin sonucuna guvenebilirmiyim. Adet gecikmem devam ediyor yaklasik 4gun gecti

avatar
6 saat önce TahlilCom cevapladı

Bir süre daha regl gecikmesi yaşanırsa kan testinizi tekrarlatmanızı öneririz.


1 gün önce cimercimek sordu

Merhaba adetime 1hafta kadar var fakat ıdrar sonrasında kahverengi lekeler ve bazen küçük kan pihtisina rastlıyorum .. enfeksiyon mu ... lütfen yardım edin ..

avatar
2 saat önce Tahlil-com cevapladı

Adetinizin biraz erken olacağına işaret olabilir.Yine de bu durum devam ederse kadın doğum doktorunuza danışmakta fayda vardır.


1 gün önce cemresubalaban sordu

Merhaba sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik ama uzerimde ic camasiri vardi icime bosalma olmadi ancak onun zevk suyuna ve spermine dokunduktan sonra elimle dagitarakbirsuresonrakendivajinama surmus olabilirim ertesigunhapi kullandim ihtimal?

avatar
2 saat önce Tahlil-com cevapladı

Elle taşınma yöntemiyle hamilelik pek mümkün değildir. Hap kullanarak bu ihtimali de ortadan kaldırmışsınız. içiniz rahat olsun.


1 gün önce posseidon147 sordu

Haziranda adetliyken sürtünme yollu ilişkiye girdim penisimi anüsünün üstüne sürttüm biraz zevk suyu bulaştı iç çamaşırıyla sildik sonraki adetini 2 gün önce oldu 5 gün surdu normal şimdi ise adet gunu ama olmadı biraz belirti var olmadı korkuyorum

avatar
6 saat önce TahlilCom cevapladı

İlişki sonrası regl görülmüşse hamilelikten söz edemeyiz.


2 gün önce esma_kukur sordu

Sevgilimle birşeyler yasadık ama dış bölgede hafif yırtık var gözle görüle bilen bir yırtık ve baya kanamaya başladı sonra durdu, idrarımı yaparken yanma oluyor.Kızlıgın yırtıldıgını erkek anlar mı? Bir gün sonra kahve rengi akıntı geldi.tesekkurler

avatar
1 gün önce TahlilCom cevapladı

Hymen yapısının bozulup bozulmadığını bir kadın doğum uzmanına muayene olarak netleştirebilirsiniz.


2 gün önce o_z_g_e_936 sordu

Sevgilimle geçen ay sürtünme yoluyla ilişkiye girdik adetime 10 gün vardı ve tam gününde oldum bittikten iki hafta sonra yaklaşık 6 gün süren kahverengi bi lekelenmem oldu adetimde bu ay 4 gün Geçti Hamile olma gibi bi drum olabilir mi

avatar
1 gün önce TahlilCom cevapladı

Gecikme bir süre daha devam ederse gebelik testi yaptırılmasını öneriyoruz. 




Tahlil.com tarafından yapılan tahlil yorumları, sorulara verilen cevaplar ve sitemizde yayınlanan yazılar bilgilendirme amaçlı olup, asla doktor muayenesi ve doktor konsültasyonunun yerini tutmamaktadır.Hastalıkların tanı ve tedavisi, ancak doktor muayenesi ile mümkündür.

Copyright © 2015 Tahlil.com Altyapı : Tilya Yazılım