Soru: Merhaba bende aşırı terleme ve kilo alamama problemi var(yaş 25 kilo 52) tiroid testlerimi yaptırdım ve çıkan sonuçlar şunlardır st3 : 5,20 (2 - ... daha fazlası
Soru: oglum 8 bucuk yasinda total testosteron orani 0.25 cikti. bu deger normal degil yaziyor. endiseleniyorum. ne yapmam gerekiyo bir sorun var midif ... daha fazlası
Soru: Ayakta kiyafetsz surtunerek birlikte olduk ve sevglm zevk suyunun gelmedigni direk bosaldigini ve uzerime bosalmadigini soyledi.Vajinaya degdigi ... daha fazlası
Soru: merhaba ben adet düzensizliğim için size soru sormak istiyorum ben 3 aydır ayda 2 defa adet görmeye başladım en son ki adet başlangıcım ayın 11' ... daha fazlası
Soru: Mrb.Benim SAT:08/07/2014,20/07/2014 de çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün varken b-hcg yaptırdım sonuç:1.24 cıktı.(adetlerim düzenli 28 günl ... daha fazlası
Soru: HGB=8,1(g/dl11,5-16), HCT 27,7 (%35-47),MCH 17,8 (pg27-32),MCHC 29,4 (g/dl 30-35),RDW-CH 17(%11,5-14,5),PDW 6,9(%25-60),LIC 0,21 (10^g/L 0-0,2) ... daha fazlası
Soru: LYM# 2,9 (MİN:1.2-MAX: 2,9) İDRAR MİKROSKOBİSİ 4-5 LÖKOSİT/18-20 EPİTEL GÖRÜLDÜ YAZIYOR NORMAL Mİ HOCAM Tahlil.com:İdrar yolu enfeksiyonu olabil ... daha fazlası
Soru: crp değerim 5.17 çıktı bu seviye normalmi ne kadar sürede normala döner Tahlil.com:Çalışılan laboratuara göre referans değerleri değişebilir, re ... daha fazlası
Soru: 2,5 aylık oğlumun idrar testini yorumlanmasını rica ediyorum.Görünüm-Berrak ,Renk-sarı, Dansite 1005, Ph 8 ,protein,glukoz,keton,nitrit,bilirubi ... daha fazlası
Soru: Merhaba Tam kan sayiminda diger degerlerim normal.Fakat Mpv:6,3 çıktı.Araliğı 6,5-11 olmali.Ne anlama geliyor? Tahlil.com:Sonucunuz normaldir.. ... daha fazlası
Soru: wbc 4-11 arasında 5.9 çıktı. Diğer kan değerlerim de normal çıktı. Testten önce alerji için 1 aya yakın bir süre boyunca brequal, yaklaşık 2 haf ... daha fazlası
Soru: WBC s 8.86 NEUT 55,1 LYMPH 35BASO 0,3,1 MONO 5.8 EO 3.7 RBC5,59 HGB 16,4 HTC48,1 MCV 86,0 MCH 29,3 PTL 226 MPV 10,3 PDW 13,0 PCT 0,23 P-LCR 28,3 ... daha fazlası
Soru: Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler TSH 5,3 uIU/mL H(0,27 - 4,2) Prolaktin 259 ng/ml H(4.79 - 23.3) tahlil sonucum bu ndeni ne ... daha fazlası
Soru: 1ader 21.05.2014 2.adet12.06.2014 3.adet06.07.2014 hocam kolay gelsin bayramınız mübarek olsun sizce adetlerim düzenli mi ? bir sonraki adetim m ... daha fazlası
Soru: Geçtiğimiz 23.07.2014 tarihimde protez entekte ilr hastaneye yattım debrdiman yapıldı ameliyat sonrası CRP 111 oldu şuan son durum bu günde 4 de ... daha fazlası
Soru: 1 defa ilişkiye girmeyle halime olma ihtimali varmı hocam ? Tahlil.com: Tabii ki var ... daha fazlası
Soru: 9 yaşındaki kızımın karın ağrısı nedeniyle kan ve idrar tahlili yaptırdık. Sonuçlar (normal olmayan değerler); Hemogram Lökosit 15,5 | 4-9 NEUT% ... daha fazlası
Soru: Kan testinde lokosit 3 wbc değeri 11,1 rbc 4,23 mch 35,0 mchc 36,3 mcv 96,5 plt 450 pct 0,351 bu sonuçlar nedir nasıl değerlendirilir. teşekkür ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Merhaba bende aşırı terleme ve kilo alamama problemi var(yaş 25 kilo 52) tiroid testlerimi yaptırdım ve çıkan sonuçlar şunlardır st3 : 5,20 (2 - ... daha fazlası
Soru: oglum 8 bucuk yasinda total testosteron orani 0.25 cikti. bu deger normal degil yaziyor. endiseleniyorum. ne yapmam gerekiyo bir sorun var midif ... daha fazlası
Soru: merhaba ben adet düzensizliğim için size soru sormak istiyorum ben 3 aydır ayda 2 defa adet görmeye başladım en son ki adet başlangıcım ayın 11' ... daha fazlası
Soru: Mrb.Benim SAT:08/07/2014,20/07/2014 de çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün varken b-hcg yaptırdım sonuç:1.24 cıktı.(adetlerim düzenli 28 günl ... daha fazlası
Soru: HGB=8,1(g/dl11,5-16), HCT 27,7 (%35-47),MCH 17,8 (pg27-32),MCHC 29,4 (g/dl 30-35),RDW-CH 17(%11,5-14,5),PDW 6,9(%25-60),LIC 0,21 (10^g/L 0-0,2) ... daha fazlası
Soru: LYM# 2,9 (MİN:1.2-MAX: 2,9) İDRAR MİKROSKOBİSİ 4-5 LÖKOSİT/18-20 EPİTEL GÖRÜLDÜ YAZIYOR NORMAL Mİ HOCAM Tahlil.com:İdrar yolu enfeksiyonu olabil ... daha fazlası
Soru: crp değerim 5.17 çıktı bu seviye normalmi ne kadar sürede normala döner Tahlil.com:Çalışılan laboratuara göre referans değerleri değişebilir, re ... daha fazlası
Soru: 2,5 aylık oğlumun idrar testini yorumlanmasını rica ediyorum.Görünüm-Berrak ,Renk-sarı, Dansite 1005, Ph 8 ,protein,glukoz,keton,nitrit,bilirubi ... daha fazlası
Soru: Merhaba Tam kan sayiminda diger degerlerim normal.Fakat Mpv:6,3 çıktı.Araliğı 6,5-11 olmali.Ne anlama geliyor? Tahlil.com:Sonucunuz normaldir.. ... daha fazlası
Soru: wbc 4-11 arasında 5.9 çıktı. Diğer kan değerlerim de normal çıktı. Testten önce alerji için 1 aya yakın bir süre boyunca brequal, yaklaşık 2 haf ... daha fazlası
Soru: WBC s 8.86 NEUT 55,1 LYMPH 35BASO 0,3,1 MONO 5.8 EO 3.7 RBC5,59 HGB 16,4 HTC48,1 MCV 86,0 MCH 29,3 PTL 226 MPV 10,3 PDW 13,0 PCT 0,23 P-LCR 28,3 ... daha fazlası
Soru: Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler TSH 5,3 uIU/mL H(0,27 - 4,2) Prolaktin 259 ng/ml H(4.79 - 23.3) tahlil sonucum bu ndeni ne ... daha fazlası
Soru: Geçtiğimiz 23.07.2014 tarihimde protez entekte ilr hastaneye yattım debrdiman yapıldı ameliyat sonrası CRP 111 oldu şuan son durum bu günde 4 de ... daha fazlası
Soru: 1 defa ilişkiye girmeyle halime olma ihtimali varmı hocam ? Tahlil.com: Tabii ki var ... daha fazlası
Soru: 9 yaşındaki kızımın karın ağrısı nedeniyle kan ve idrar tahlili yaptırdık. Sonuçlar (normal olmayan değerler); Hemogram Lökosit 15,5 | 4-9 NEUT% ... daha fazlası
Soru: Kan testinde lokosit 3 wbc değeri 11,1 rbc 4,23 mch 35,0 mchc 36,3 mcv 96,5 plt 450 pct 0,351 bu sonuçlar nedir nasıl değerlendirilir. teşekkür ... daha fazlası
Soru: Merhabalar ben saç dökülmesi nedeniyle hastaneye gittim hormon tahlil sonucum şöyle : anti tpo : 532.3 referans aralığı : 0 - 35 , anti tiroglob ... daha fazlası
Soru: Merhaba Hocam, Benim tahlillerde WBC yüksek 10.38 ve MPV düşük 6.3 çıktı. Yaş:48 boy:1.65 Hocam bu değerler ne anlama geliyor? Bu konuda bilgile ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Ayakta kiyafetsz surtunerek birlikte olduk ve sevglm zevk suyunun gelmedigni direk bosaldigini ve uzerime bosalmadigini soyledi.Vajinaya degdigi ... daha fazlası
Soru: 1ader 21.05.2014 2.adet12.06.2014 3.adet06.07.2014 hocam kolay gelsin bayramınız mübarek olsun sizce adetlerim düzenli mi ? bir sonraki adetim m ... daha fazlası
Soru: Beta hcg < 2 yazıyor kimsede öyle bi değer görmedim ben bakarken? Tahlil.com: Bunun gibi yü zbinlerce değer vardır merak etmeyin. Beta HCG değer ... daha fazlası
Soru: Ben hcg testi yaptırdım 10.74 çıktı hamilemiyim ? Tahlil.com: Ortada bir değer, bir kaç gün sonra tetsi tekrarlamakta yarar var.Beta HCG değerin ... daha fazlası
Soru: Spermler meni yada prostat sıvısı olmadan hareket edebilir mi ? ele bulaşan sperm vajina ile temasta gebelik riski taşırmı teşekkürler Tahlil.co ... daha fazlası
Soru: merhaba. sevgilimin eline çok az döl geldi ve vajinama sürdü. hamile kalma riskim var mı? Tahlil.com:Risk yok denebilir.. ... daha fazlası
Soru: erkek aradaşım boşaldıktan hemen sonra vajinama dokundu ama eline sperm bulaştı mı emin değiliz. ondan sonraki gün benden kahverengi akıntı geld ... daha fazlası
Soru:Beta-hcg sonucum 0.180 çıktı referans aralığında 5 hamile miyim? Tahlil.com: Testiniz negatiftir. Hamile değilsiniz.  ... daha fazlası
Soru:Hocam 5 defa adet gören biri hamile olabilir mi halen hamilelik riski var mıdır? lütfen hocam siz cevaplayın başka yere yönlendirmeyin. Tahlil.co ... daha fazlası
Soru:Merhaba benim adetim gecikeli 10 gün oldu bhcg değerim 29.6 çıktı değerlerin kaç günde bir artması gerekiyor gerçekten hamile miyim ben? Tahlil.c ... daha fazlası
Soru: Merhabalar her ay 28 gun olan adet dongum gecen ay 21 gune düştü ve temmuzun 17 sinde adet oldum dün yani adetimin 13. Gununde surrunme yoluyla ... daha fazlası
Soru: Sperm, meni dışarıda ne kadar süre yaşar, aktif olur? Spermin ele bulaşması sonucu bayan kişisi 5-6 saat sonra mastürbasyon yaparsa gebe kalma i ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle dun ayakta ve ciplak sekilde surtunerek beraber olduk. Kendisi uzerime bosalmadigini ve zevk suyunun gelmedigini direk bosaldigini so ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle 24 temmuzda ters iliskiye girdik bosalmadan once penisini cikarirken biraz ustume geldi 30 temmuzda adet oldum hamilelik olabilir mi ... daha fazlası
Soru: 08.07.2014 son adet günümdü.5 gün günde 1 doz olmak üzere klomen kullandım ve ayın 21.inde pregnyl çatlatma iğnesi oldum.dün akşam çok şiddetli ... daha fazlası
Soru: Hocam bebim gebelik tahlilim yüksek çıktı 2 gun arayla acaba ikiz olabilir mi bebeğim ilk gün 3125 ikinci gün 5900 ve 5 haftanın içindeyim Tahli ... daha fazlası
Soru: selam benim adetim 14 gün geçti bugün kahverengi bir akıntım oldu regl mi oldum.normalde hiç geçmezdi.. Tahlil.com:Gebelik testi yapmanızı öneri ... daha fazlası
Soru: Kız arkadaşımla ilişkiye girdik kondom kullandım ama kondomdan meniye benzer birşey geri geldi ama boşaldığımı hissetmedim. Kız arkadasimin hami ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Hocam 5 defa adet gören biri hamile olabilir mi halen hamilelik riski var mıdır? lütfen hocam siz cevaplayın başka yere yönlendirmeyin. Tahlil.co ... daha fazlası
Soru:Doktor bey ilişkiden sonra prezarvatifi çıkartırken elimize cinsel salgı bulaşsa elimizde yara olsa bize aids bulaşır mı? Tahlil.com: Anlattığını ... daha fazlası
Soru:Doktor bey ilişkiden sonra prezarvatifi çıkartıken elimize cinsel salgı bulaşsa elimizde yara olsa bize aids bulaşır mı? Tahlil.com: Anlattığınız ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam, sevgilim mastürbasyon yaptıktan sonra eliyle vajinama dokundu ama vajinamın içine girmedi. eline sperm bulaşmadığını söylüyor ben ... daha fazlası
Soru:Hocam 5 defa adet gören biri hamile olabilir mi halen hamilelik riski var mıdır? lütfen hocam siz cevaplayın başka yere yönlendirmeyin. Tahlil.co ... daha fazlası
Soru: 1 ay kadar önce kız arkadaşımla tek taraflı olarak oral seks yaptık. Kız arkadaşım spermleri yuttu, hamile kalma ihtimali var mı? Ayrıca o gün a ... daha fazlası
Soru: Sevgilim kıyafetlerimiz üzerimizdeyken cinsel organını arkadan bana sürttü kızlık zarımda genişleme olabilir mi? Tahlil.com: Arkadan yaşanan ili ... daha fazlası
Soru:İmplantasyon kanaması ilişkiden kaç gün sonra oluşur ? İlişkiden iki gün sonra olması mümkün müdür ? Tahlil.com: Üstüne görme veya diğer adıyla y ... daha fazlası
Soru:Cinsel ilişkiyle hiv virusu kaptıktan ne zaman sonra hemogram değerleri değişiklik gösterir? Tahlil.com: Hemogram değerinde değişmeler çok uzun s ... daha fazlası
Soru: Merhaba benim bir sorum olacaktı 22 haziranda nişanlımla ilişkiye girdik koruma yoktu sonra 26 haziranda adet oldum yaklaşık 5 gün sürdü bu ay 2 ... daha fazlası
Soru:Bileğim kırıldı. Ameliyat olacağım. Dün az miktarda ot içtim kanımda çıkar mı? Tahlil.com: Ameliyat öncesi istenen tetkikler arasında yoktur, anc ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürekli olarak anal ilişki yaşıyoruz ve içime boşalıyor bunun tehlikesi var mı? Tahlil.com: Tehlikeden kastınız hamilelik oluşması is ... daha fazlası
Soru: 3 kez tam regl döneminde yerleşme kanaması mümkün müdür? Yerleşme kanaması hakkındaki yazıyı okudum ama buna bir cevap yok, cevaplarsanız sevini ... daha fazlası
Soru:İyi günler hocam ablam 4 aylık hamile ve saçını boyamış kendi bazı kişiler zararlı bebeğe demişler bunun zararı var mı hocam fazla bekletmemiş 15 ... daha fazlası
Soru:Bileğim kırıldı. Ameliyat olacağım. Dün az miktarda ot içtim kanımda çıkar mı? Tahlil.com: Ameliyat öncesi istenen tetkikler arasında yoktur, anc ... daha fazlası
Soru: Merhaba . Ben sevgilimle altımızda pantolon vardı sürtünerek seviştik boşalma sırasında ben havaya kalktım ıslaklık altımda hissetmedim öyle hat ... daha fazlası
Soru:Hocam kendi sperm/meni elimdeki açık yaraya değdi böyle bir şekilde hiv gibi bir hastalığa yakalanma durumu var mıdır ? Tahlil.com: Kendi kendini ... daha fazlası
Soru:Sevgilimle seviştik kıyafetlerimiz yoktu üzerimizde cinsel organlarımız temas halindeydi ama ilişkiye girmedik bir tehlikesi var mıdır bu durumun ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
hakan gulle
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran