Soru:Ben 23 yasındayım Crp 55 Sedimantasyon 87 yorumlar mısınız? Cevap:Her 2 değer de yüksek,ancak bu iki tahlil bir tanı koydurmayacaktır.Bir çok ned ... daha fazlası
Soru: Hocam kolay gelsin kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve adet gününden 1 hafta sonra bu koşullar altında hamilelik riski nedir ve 3 gün oldu ilişki ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdim boşalma falan olmadı birakacagi zaman hemen çekti sürekli adet günüm geçiyo yine geçti 2ay 3iada bi ... daha fazlası
Soru: Serbest T3 2.76 pg/mL 2.6 - 4.5 Folat 7.02 ng/mL 4.8 - 37.3 Ferritin * 3.92 ng/mL 13 - 150 Vitamin B12 428.9 pg/mL 191 - 663 TSH 3.43 µIU/mL 0.2 ... daha fazlası
Soru: Renk sarı gorunus berrak dantise 1025 ph 6 glukoz( ++++) pozitif urobilinojen normal lökosit (+) pozitif MIKROSKOBISI lökosit 5-6 kristal az amo ... daha fazlası
Soru: Esimle şüpheli ilişkiden 6 gün sonra beta hcg yaptirdim1,2 cikti yukselme ihtimali var mi yani hamile kalmis olabilir miyim?? Tahlil.com: Gebeli ... daha fazlası
Soru: 26 YAS ERKEK KAN TAH., YORUMLARMISINIZ WBC7,7 RBC5,01 HGB15,1 HTC 42,9 MCV 85,6 MCH 30,1 MCHC 35,2 PLT 252 LYM% 33,7 MON% 6,8 NEUT % 59,5 LYM 2, ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle neredeyse hergün surtunme yoliyla iliski yasiyoruz .Öpüşürken daha ilerlememisken bile tesislerimde agri oluyor ve bu agri neredeyse ... daha fazlası
Soru: İyi günler ,İdrar tahlilindeki bazı değerleri yorumlar mısınız? ERİTROSİT : + ,LEU:negatif, GLU: normal, BİLLİRBUN:negatif, SG: 1.012 * L , URO: ... daha fazlası
Soru: Ya bizim kafamiz çok karisik kiz arkadsimla ilişkiye girdikten sonra zamanında adet oldu ve 3. Adetinde 2 gün gecikme oldu ve 3 gün sürdü. Snra ... daha fazlası
Soru: hocam, dünkü soruma hamilelik riskin düşük demişsiniz. vajina üzerine boşalınca yıkasak bile içine kaçıp hamileliğe neden olabilirmi. birde bund ... daha fazlası
Soru: meraba ben adetimin 21.günü progestran testi yaptım ve 14 çıktı hamilelik ihtimalim varmı geçen ayda yumurtlama olmuştu adetim gecikti ama hamil ... daha fazlası
Soru: merhaba ben 4 haftalık hamileyim beta hcg değerlerim 2 gün arayla 12,15,22,59,145 oldu 1 haftadır lekelenme seklşnde kanamam var agrım yok kanam ... daha fazlası
Soru: beta-hcg(total hcg) sonucum 363.4 cıktı bırde test sonucunda prolaktın sonucu var o da 10.3 bu sonuclar sonucu hamıle mıyım Tahlil.com:Hamilelik ... daha fazlası
Soru: Kız arkadaşımla ilişki sayılmayacak bir şey yaşadım girme vs olmadı,ama boşalma karın bölgesine oldu,çok çok az bir damla vajinanın büyük yada k ... daha fazlası
Soru: Tam 22 gün adetim geciki ve şimdi kahverengi akıntım var sebebi ne olanilir şimdiden teşekürederim :) Tahlil.com:Gebelik testi yapmanızı öneriri ... daha fazlası
Skorbit hastalığı C vitamini eksikliği nedeniyle oluşan bir hastalıktır.Skorbitin en önemli belirtileri kendiliğinden olan kanamalar, kolay morarma, s ... daha fazlası
Soru: iyi günler hocam bundan 4 gün önce baya bi akollüydüm arkadaşlar şaka yapmak için araca travesti almışlar. uyuyordum uyandıgımda travesti bana o ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Ben 23 yasındayım Crp 55 Sedimantasyon 87 yorumlar mısınız? Cevap:Her 2 değer de yüksek,ancak bu iki tahlil bir tanı koydurmayacaktır.Bir çok ned ... daha fazlası
Soru: Serbest T3 2.76 pg/mL 2.6 - 4.5 Folat 7.02 ng/mL 4.8 - 37.3 Ferritin * 3.92 ng/mL 13 - 150 Vitamin B12 428.9 pg/mL 191 - 663 TSH 3.43 µIU/mL 0.2 ... daha fazlası
Soru: Renk sarı gorunus berrak dantise 1025 ph 6 glukoz( ++++) pozitif urobilinojen normal lökosit (+) pozitif MIKROSKOBISI lökosit 5-6 kristal az amo ... daha fazlası
Soru: Esimle şüpheli ilişkiden 6 gün sonra beta hcg yaptirdim1,2 cikti yukselme ihtimali var mi yani hamile kalmis olabilir miyim?? Tahlil.com: Gebeli ... daha fazlası
Soru: 26 YAS ERKEK KAN TAH., YORUMLARMISINIZ WBC7,7 RBC5,01 HGB15,1 HTC 42,9 MCV 85,6 MCH 30,1 MCHC 35,2 PLT 252 LYM% 33,7 MON% 6,8 NEUT % 59,5 LYM 2, ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle neredeyse hergün surtunme yoliyla iliski yasiyoruz .Öpüşürken daha ilerlememisken bile tesislerimde agri oluyor ve bu agri neredeyse ... daha fazlası
Soru: İyi günler ,İdrar tahlilindeki bazı değerleri yorumlar mısınız? ERİTROSİT : + ,LEU:negatif, GLU: normal, BİLLİRBUN:negatif, SG: 1.012 * L , URO: ... daha fazlası
Soru: meraba ben adetimin 21.günü progestran testi yaptım ve 14 çıktı hamilelik ihtimalim varmı geçen ayda yumurtlama olmuştu adetim gecikti ama hamil ... daha fazlası
Soru: merhaba ben 4 haftalık hamileyim beta hcg değerlerim 2 gün arayla 12,15,22,59,145 oldu 1 haftadır lekelenme seklşnde kanamam var agrım yok kanam ... daha fazlası
Skorbit hastalığı C vitamini eksikliği nedeniyle oluşan bir hastalıktır.Skorbitin en önemli belirtileri kendiliğinden olan kanamalar, kolay morarma, s ... daha fazlası
Soru: iyi günler hocam bundan 4 gün önce baya bi akollüydüm arkadaşlar şaka yapmak için araca travesti almışlar. uyuyordum uyandıgımda travesti bana o ... daha fazlası
Soru: Merhabalr. Doktorun benden beta HCG testi istedi bende yaptirdim 7,6 cikti hamilemiyim sizce ? Tahlil.com: Genellikle 10'un altındaki değerler n ... daha fazlası
Soru:Merhaba, bel fıtığı ameliyatı öncesi, Elisa Anti HBS: 123,2 pozitif Anti HBc Total: 0,483 pozitifOlarak sonuçlandı, anladığım kadarıyla Hepatit B ... daha fazlası
Soru:18 yaşındayım ve idrar tahlil sonucum da protein 500 çıktı glikoz 1000 fakat kandaki glikozum 88 bunda bir hata olabilir mi ? Tahlil.com:İdrarda ... daha fazlası
Soru:İdrarımda Staphylococcus epidermidis bakterisi üredi bundan kurtulmanın yolu tedavisi var mı? şimdiden saygılar... doktorum 1 er kutu tedradox ve ... daha fazlası
Soru:26 yaşındayım.tahlillerimde PTH 86.85 çıktı. Ayrıca kreatinin klirens 167.35 24 saatlik kreatinin 1759.2 24 saatlik kalsiyum 450.48 çıktı .. Bunl ... daha fazlası
Soru:27 yaşında erkeğim, geçen ay troid şüphesi ile kan testi yaptırdım, çıkan sonuç; serbest T3 - 3.85, TSH - 1.50 dün devlet hastanesinde başka bir ... daha fazlası
Soru:82 doğumluyum adetin 2. günü bu testleri yaptırdım.Yorumlarınızı rica ederim.FSH 17.7 mIU/mL Foliküler Faz : 3,85 - 8,7 Ovulasyon Faz : 4,54 - 22 ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Hocam kolay gelsin kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve adet gününden 1 hafta sonra bu koşullar altında hamilelik riski nedir ve 3 gün oldu ilişki ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdim boşalma falan olmadı birakacagi zaman hemen çekti sürekli adet günüm geçiyo yine geçti 2ay 3iada bi ... daha fazlası
Soru: Ya bizim kafamiz çok karisik kiz arkadsimla ilişkiye girdikten sonra zamanında adet oldu ve 3. Adetinde 2 gün gecikme oldu ve 3 gün sürdü. Snra ... daha fazlası
Soru: hocam, dünkü soruma hamilelik riskin düşük demişsiniz. vajina üzerine boşalınca yıkasak bile içine kaçıp hamileliğe neden olabilirmi. birde bund ... daha fazlası
Soru: beta-hcg(total hcg) sonucum 363.4 cıktı bırde test sonucunda prolaktın sonucu var o da 10.3 bu sonuclar sonucu hamıle mıyım Tahlil.com:Hamilelik ... daha fazlası
Soru: Kız arkadaşımla ilişki sayılmayacak bir şey yaşadım girme vs olmadı,ama boşalma karın bölgesine oldu,çok çok az bir damla vajinanın büyük yada k ... daha fazlası
Soru: Tam 22 gün adetim geciki ve şimdi kahverengi akıntım var sebebi ne olanilir şimdiden teşekürederim :) Tahlil.com:Gebelik testi yapmanızı öneriri ... daha fazlası
Soru: Bende adet düzensizliği var nerdeeyse 2 aydır adet olmuyorum.ayın 16 sında yaptırdıgım test sonucu 4.66 dı. 2 sonra yaptırdıgım teste sonuc 16.4 ... daha fazlası
Soru:Adetimin 3. günü sürtünmeyle ilişki yaşamıştık ve sevgilim boşalmamıştı demiştim hocam bugün 5 gün gecikme oldu. Bir makalenızde adetliyken hamil ... daha fazlası
Soru:Hcg sonucum 6.8 cıktı .neden yüksek çıkabilir normali kaç olması gerekiyor ? Tahlil.com: Anemi(kansızlık) yönünden ileri tetkiklerin yapılması iç ... daha fazlası
Soru:Sevgilimle sevişirken birbirimizi hissetmek istedik. Tam bir birleşme olmadı sürtünme yoluyla oldu her şey herhangi bir boşalma olmadı regli döne ... daha fazlası
Soru:Kız arkadaşımla 14.üncü gününde sürtünerek ilişkiye girdik bende boxer kız arkadaşımda hiçbişey yoktu boxer de ıslaklık vardı zevk suyu vajinaya ... daha fazlası
Soru:3 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum 1 ay sonra sevgilimle sürtündük ama kıyafetli boşalma olmadan sadece zevk suyu geldi doktor 3 ay adet ol ... daha fazlası
Soru:Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik 1 hafta erken adet gördü ve bugün 2. günü vajinaya veya çevresine boşalma durumu olmadı fakat ze ... daha fazlası
Soru: İyi günler ben kız arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdim 2 ay önce gittikçe karnı büyüyo kilo aldım diyo adeti de düzenli oluyo vajibal bölgeye ... daha fazlası
Soru:Ben sevgilimle 2 ay önce anal ilişki yaşadım 2 kez adet gördüğünü söyledi ama daha sonra üstüne görme olayını duydum süphelendim sizce hamile kal ... daha fazlası
Soru:Hamile kalmak istiyorum. Adetliyken ilişkiye girsem hamile kalabilir miyim ? çünkü 6 7 ayda bir adet görüyorum. Adet görünce yumurtlama olur mu a ... daha fazlası
Soru:Nişanlımla sürtünerek ilişkiye girdik ben bakire değilim 2 sefer sürtünme sırasında içime boşaldı adet günüm 3 gün geçikti acaba hamile miyim ? T ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Skorbit hastalığı C vitamini eksikliği nedeniyle oluşan bir hastalıktır.Skorbitin en önemli belirtileri kendiliğinden olan kanamalar, kolay morarma, s ... daha fazlası
Soru:Ben hiç ilişkiye girmedim sadece mastrbasyon yapıyorum ama bu sefer karnımın alt kısmında sislik ve eleyince sert birşey biraz halsizlik bide uyk ... daha fazlası
Soru: Yeğenim kreşe gittigi gunden beri uykudan gozunu acamiyor. Normalde uykuya direnen cocuk kreşe basladigi gunden beri surekli uyuyor. Uyku ilaci ... daha fazlası
Soru: Hocam salya ile hiv bulaşır mi salya dan kastım restorant ta çalışanlardan birinde istemeden salataya salya akitirsa hiv bulaşmış olur mu Tahlil ... daha fazlası
Soru: Sizinle paylaşmak istedim üç hafta önce falan sevgilimle oral sex yaşadık ve ben onun göğüslerinin altına boşaldım suratına ve saçlarına geldi g ... daha fazlası
Soru:Merhabalar Hocam; Yaklaşık3 hafta önce üroloji uzmanına göründüm sol testiste 3rd Grade varikosel olduğu söylendi. Daha sonra yaptırdığım total t ... daha fazlası
Soru:14 şubatta düşük yaptım kan degerim 1000 di 3 gün snra tekrar kanıma baktırdım 613.58 e düşmüştü kanım ne zaman sıfırlanır Tahlil.com: Bir kaç ha ... daha fazlası
Soru:İlişki sırasında neden ağrı olur? Tahlil.com: Bunun bir çok nedeni olabilir.Aşağıda konuya dair detaylı bilgi bulabilirsiniz. http://tahlil.com/d ... daha fazlası
Soru:İlk hamilelik ne zaman gerçekleşir? Tahlil.com: İlk yumurtlamayı takip eden ilk korunmasız ilişki sonrası ilk hamilelik de olur. ... daha fazlası
Soru:İdrar kültürü nasıl yapılır gebelik çıkar mı? Tahlil.com: İdrar örneği steril bir kapta toplanarak yapılır, gebelik testi değildir.. ... daha fazlası
Soru:Kanser olup tedavi veya ameliyat olmazsan kac ay yasanir lutfen cevaplar misin acil cevap bekliyor um Tahlil.com: Sorunuz çok anlamsız, hangi kan ... daha fazlası
Soru:Merhaba eşimin kan grubu AB rh (+) pozitif benimde A rh (+) pozitif çocuk istiyorum ama olur mu hamile kalamaz mıyım şimdiden teşekkürler ederim ... daha fazlası
Soru: Hocam hivli oldugunu düşündüğüm bir arkadaşım bugun karşımda çekirdek yiyordu bende esniyordum o esnada bir arkadaşım orada espiri yaptı bu da k ... daha fazlası
Soru:4 aylık evliyim.beta hcg yaptırdım sonucu 1475 çıktı.doktor gebesin dedi.eşim ile ilişkiye girdim ama kızlık zarım yırtılmadı. gebelik için bir s ... daha fazlası
Soru:Hemogram kan testinde hamilelik belli olur mu hocam? Tahlil.com: Hayır belli olmaz ... daha fazlası
Soru:Anti hcv bazi has.poztif.bazilari negatif.rna lar ise hep negatif 8 yasindaki oglum icin yaziyorum ne yapacamizi bilemiyoruz.bu virus varmi yada ... daha fazlası
Soru:Anti Hcv bazi has.poztif.bazilari negatif.rna lar ise hep negatif 8 yasindaki oglum icin yaziyorum ne yapacamizi bilemiyoruz.bu virus varmi yada ... daha fazlası
Soru:İmplantasyon kanaması basladıktan 5 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuc verirmi ? Tahlil.com: En doğru sonucu adet gecikmesi olması halinde v ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
tolgay şatana
türker şahiner
didem katar
mustafa cesur
serdar han
onder yaman
kemal uygur
cihat baran