Soru: Kan veya idrar tahlilinde sigara icilip icilmedigi yani nikotin cikar mi? cikiyorsa hangilerinde ozellikle karaciger enzimleriyle ilgili olan tu ... daha fazlası
Soru: Sağ kasığımda ani ağrılar oluyor. Bacağıma da vuruyor. Gecen de karnımın sol alt tarafında çok şiddetli bir ağrıyla uyandım. 2 ay önce ilişki ya ... daha fazlası
Soru: Bakireyim.Ve hormonal nedenlerden doğum kontrol hapı kullanıyorum düzenli olarak.Bugün erkek arkadasımla ilk defa iliskiye girmeye calıstık gene ... daha fazlası
Soru: Sevgilimi3 gün önce iki kez boşalttım ilk elime boşaldı,ovaladığım için cinsel organıda sperm olmuş oldu.aradan 15 dk geçi. ikinciye ise vajinam ... daha fazlası
Soru:Aspartat transaminanz (AST) 31 Alanin aminotransferaz (ALT) 45 Demir (Serum) 141 Demir bağlama kapasitesi 225 ferritin 135.88 ng/mL ? Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru:Hocam yapılan test sonuçları şu şekilde: Anti Hbs :2,000 Anti HIV :0,568 HBsAg :0,887 Anti HCV(ELISA) :0,288 ? Tahlil.com: Hepatit test sonuçları ... daha fazlası
Soru:Merhaba Tsh 1, 84 T4 1, 03 T3 3, 36 Bu sonuçlar neyi ifade etmektedir. Şöyle sorunum var zayıflamada sıkıntı yaşıyorum. Kolay zayıflayamıyorum bu ... daha fazlası
Soru:Merhaba 25 haftalık hamileyim doktorum daha önce troidim de sorun olduğunu belirttiğinden tekrar kan tahlili yaptırdım.Değerler aşağıdaki gibi FT ... daha fazlası
Soru:Aspartat transaminanz (AST) 31 Alanin aminotransferaz (ALT) 45 Demir (Serum) 141 Demir bağlama kapasitesi 225 ferritin 135.88 ng/mL ? Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru:Hocam merhaba prolakti . 6.21 Total testostoronsa 2.7 normal degerler 1.75... 7.81 normal midir hocam  Tahlil.com: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınız ... daha fazlası
Soru:HBSAG:0.84 BELİRSİZ ANTİ HCV:0.06 NEGATİF ANTİ HIV:0.05 NEGATİF HEPATİT B riski var mı? Tahlil.com: Belirsiz olarak belirtilen testin belirli son ... daha fazlası
Soru:Bayan B rh (+) , nişanlımın ise A rh (-) kan gruplarımız vardır. uyuşmazlık durumu nedir ? Tahlil.com: Kan uyuşmazlığı bulunmuyor bu durumda ... daha fazlası
Soru:19 yaşındayım bekarım. dün hormon testi yaptırdım doktorum bir aksilik olmadığını söyledi ama yüksek ve düşük değerlerim var doktoruma kist şüphe ... daha fazlası
Soru:Merhaba idrar tahlillerim sonucunda değerler negatif ve normal çıktı bir sorun var mı yaşım 19? Tahlil.com: Değerlerinizi bize yazarsanız tahlili ... daha fazlası
Soru:ph 6 dansite 1020 urobilinojen norm bilirubin neg protein neg glukoz neg keton neg nitrit + lokosit ++ eritrosit neg bol bakteri 10-15 lokosit bu ... daha fazlası
Soru:Merhaba 9 haftalık hamileyim Anti rubella pozitif 283.7 Anti rubella IgM 5.00 Anti rubella IgG 1.80 Anti toxoplazma 0.26 Anti CMV IgG 340.00 Anti ... daha fazlası
Soru:Anti-HCV 0,047 NEGATİF Anti-HIV 0.063 NEGATİF Anti-HBs (H) 722,00 POZİTİF HBsAg 0,558 NEGATİF Anti HBc IgM 0,056 NEGATİFAnti HBc IgG 2,050 NEGATİ ... daha fazlası
Soru:MON%-Rutin 10.5 % Fibrinojen (Serum) 309 CRP (Serum) 0.156 RBC 5.39 Direkt Bilirubin (Kan) 0,24 Fosfat (Kan) 4,66 UIBC (Kan) 366 Testosteron (Kan ... daha fazlası
Soru:Merhaba yaşım 29,referans değerlerinden düşük ve yüksek kan tahlili sonuçlarım WBC:10,35 referans değeri:4-10, NEUT#:6,20 referans değeri:2-6, RB ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Kan veya idrar tahlilinde sigara icilip icilmedigi yani nikotin cikar mi? cikiyorsa hangilerinde ozellikle karaciger enzimleriyle ilgili olan tu ... daha fazlası
Soru:Aspartat transaminanz (AST) 31 Alanin aminotransferaz (ALT) 45 Demir (Serum) 141 Demir bağlama kapasitesi 225 ferritin 135.88 ng/mL ? Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru:Hocam yapılan test sonuçları şu şekilde: Anti Hbs :2,000 Anti HIV :0,568 HBsAg :0,887 Anti HCV(ELISA) :0,288 ? Tahlil.com: Hepatit test sonuçları ... daha fazlası
Soru:Merhaba Tsh 1, 84 T4 1, 03 T3 3, 36 Bu sonuçlar neyi ifade etmektedir. Şöyle sorunum var zayıflamada sıkıntı yaşıyorum. Kolay zayıflayamıyorum bu ... daha fazlası
Soru:Merhaba 25 haftalık hamileyim doktorum daha önce troidim de sorun olduğunu belirttiğinden tekrar kan tahlili yaptırdım.Değerler aşağıdaki gibi FT ... daha fazlası
Soru:Aspartat transaminanz (AST) 31 Alanin aminotransferaz (ALT) 45 Demir (Serum) 141 Demir bağlama kapasitesi 225 ferritin 135.88 ng/mL ? Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru:Hocam merhaba prolakti . 6.21 Total testostoronsa 2.7 normal degerler 1.75... 7.81 normal midir hocam  Tahlil.com: Sorduğunuz tahlil sonuçlarınız ... daha fazlası
Soru:HBSAG:0.84 BELİRSİZ ANTİ HCV:0.06 NEGATİF ANTİ HIV:0.05 NEGATİF HEPATİT B riski var mı? Tahlil.com: Belirsiz olarak belirtilen testin belirli son ... daha fazlası
Soru:Bayan B rh (+) , nişanlımın ise A rh (-) kan gruplarımız vardır. uyuşmazlık durumu nedir ? Tahlil.com: Kan uyuşmazlığı bulunmuyor bu durumda ... daha fazlası
Soru:19 yaşındayım bekarım. dün hormon testi yaptırdım doktorum bir aksilik olmadığını söyledi ama yüksek ve düşük değerlerim var doktoruma kist şüphe ... daha fazlası
Soru:Merhaba idrar tahlillerim sonucunda değerler negatif ve normal çıktı bir sorun var mı yaşım 19? Tahlil.com: Değerlerinizi bize yazarsanız tahlili ... daha fazlası
Soru:ph 6 dansite 1020 urobilinojen norm bilirubin neg protein neg glukoz neg keton neg nitrit + lokosit ++ eritrosit neg bol bakteri 10-15 lokosit bu ... daha fazlası
Soru:Merhaba 9 haftalık hamileyim Anti rubella pozitif 283.7 Anti rubella IgM 5.00 Anti rubella IgG 1.80 Anti toxoplazma 0.26 Anti CMV IgG 340.00 Anti ... daha fazlası
Soru:Anti-HCV 0,047 NEGATİF Anti-HIV 0.063 NEGATİF Anti-HBs (H) 722,00 POZİTİF HBsAg 0,558 NEGATİF Anti HBc IgM 0,056 NEGATİFAnti HBc IgG 2,050 NEGATİ ... daha fazlası
Soru:MON%-Rutin 10.5 % Fibrinojen (Serum) 309 CRP (Serum) 0.156 RBC 5.39 Direkt Bilirubin (Kan) 0,24 Fosfat (Kan) 4,66 UIBC (Kan) 366 Testosteron (Kan ... daha fazlası
Soru:Merhaba yaşım 29,referans değerlerinden düşük ve yüksek kan tahlili sonuçlarım WBC:10,35 referans değeri:4-10, NEUT#:6,20 referans değeri:2-6, RB ... daha fazlası
Soru:Beta-HCG değerim 1730 kac haftalık haileyim bebeği ne zaman görebiliriz. Tahlil.com: Tahlil.com'un kanda Beta HCG testi sonucunu  merak eden okur ... daha fazlası
Soru:HDL Kolesterol 77 ٨ mg/dL 40 60 NE% 47.2 ٧ % 50.0 70.0 MON% 9.1 ٨ % 5.1 9.0 HGB 9.4 ٧ g/dL 13.6 17.2 HCT 30.0 ٧ % 39.5 50.3 MCV 63.4 ٧ fL 80.7 95 ... daha fazlası
Soru:Yas 25 erkek. Kan tahlil sonuçlarim. WBC 6,1 RBC 5.71 HGB 15.9 HCT 48.2 MCH 27.9 MCHC 33 RDW 13.8 PCT 0.191 MPV 7.9 LY% 32.7 MO% 8.5 NE% 57.3 EO% ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Sağ kasığımda ani ağrılar oluyor. Bacağıma da vuruyor. Gecen de karnımın sol alt tarafında çok şiddetli bir ağrıyla uyandım. 2 ay önce ilişki ya ... daha fazlası
Soru: Sevgilimi3 gün önce iki kez boşalttım ilk elime boşaldı,ovaladığım için cinsel organıda sperm olmuş oldu.aradan 15 dk geçi. ikinciye ise vajinam ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle surtunme yollu iliskiye girdi dort gun gecikti ama geldi adetinden sonra kasiklarinin agriduini soledi ustune gormek ten korktuk test ... daha fazlası
Soru: Zevk suyu ile hamile kalınır mı ve üstüne adet görme olayından şüphe duyan bir bayan evde gebelik testi yapsa idrar testiyle hamile olup olmadığ ... daha fazlası
Soru: Adete bir kaç gün kala hamile kalma ihtimali kaçtır? Tahlil.com:Böyle bir yüzde verilemez.Adetinizde en az 5 günlük bir gecikme olursa gebelik t ... daha fazlası
Soru: Gebelik testi yaptım sonuç değeri 78.6 çıktı acaba kaç haftalıkdır. Tahlil.com: Doktorlarımız gebelik araştırılması yönünden Beta HCG test sonuc ... daha fazlası
Soru: Dün erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik. Kendi üzerine boşaldı ve ıslak mendiller 4-5 defa sildik. Aradan 4-5 dakıka geçti ve bölgemle ... daha fazlası
Soru: Adet gunu surtunme yolluyla ilişkiye girdik sevgilimde iç çamaşırı vardı bende yoktu boşalma onun karın kısmına oldu fakat surtunurken zevk suyu ... daha fazlası
Soru: Merhaba test yaptırdım SONUÇ DEĞERİ (H) 6437,39 çıktı .Sizce çoğul gebelik olma durumu var mıdır ??? Acil cevaplarsanız sevinirim :) Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru: Adetim bugun bitti gebelik testini şimdi yaptırsam doğru çıkar mı yada 1 gün sonra mı yapıyım adetim bitti ve 6 gün sürdü Tahlil.com: Adet gördü ... daha fazlası
Soru:Betahgc testi yaptırdım 1631 çıktı 0- 0,5 var sonuç nedir? Tahlil.com: Değeriniz hamileliği destekliyor. Kaç haftalık hamile olduğunuzu öğrenmek ... daha fazlası
Soru: Sevgilimin adetinden bir gün önce adet sancisi vardi oyle soyledi ve surtunmeyle ilişkiye girdik ve penisimin ucunda döl veya zevk suyu yoktu öy ... daha fazlası
Soru: 20 yaşındayım normalde adet ağrısı çekmiyorum. ve adetim 7 gün sürüyor. fakat bu son adet tim çok farklıydı bir kaç gün önceden göğüs uçlarım ac ... daha fazlası
Soru: İkı ay önce çamaşırı çıkarmadan sürtünme ile ilişki yaşadım düzenli olup olmadığını takip etmedim iki kere adet oldum ama karnımda bi sertlik va ... daha fazlası
Soru: Merhaba, bundan bir kaç saat önce erkek arkadaşımla birlikte oldum. Gelirken penisini yıkadığını söylemişti. Sadece penisini vajinama sürttü bir ... daha fazlası
Soru: Beta HCG  kan testi sonucum 0,59 gebe miyim? Tahlil.com: Tahlil sonucunuza göre hamile değilsiniz,Beta HCG değeriniz düşük. 10 ve altı çıkan Bet ... daha fazlası
Soru: Son adet tarihim aralık 15 geçen hafta doktora gittim beta hcg sonucum 5.51 çıktı kac haftalık hamileyim Tahlil.com: Tahlil sonucunuza göre hami ... daha fazlası
Soru: Merhaba dün erkek arkadasımla ilk defa ilişkiye girdik ilk olarak prezervatif kullandık daha sonra cıkardık ama cıkardıktan sonra 3 dakikaya yak ... daha fazlası
Merhaba, Kız arkadaşımla arkadan ilişkiye girerken penisim kaydı ve arkadaşımın vajinasına değdi 5 saniye sonra hemen cektim penisimi zevk suyu değdi ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Daha hayatında hiç adet olmamış olan bir kız gebe kalabilirmi merakımdan sordum Tahlil.com:Korunmasız bir ilişki kurar ise kalma ihtimali vardır ... daha fazlası
Soru:30 yasındaym düzenli cinsel hayatm var fakat son zamanlarda ereksiyon kalitesnde bozulma yaşıyorum erekte oluyorum ama cinsel ilişki anında ereks ... daha fazlası
Soru: İdrar yolu iltihabı adet gecikmesine sebep olur mu? Tahlil.com:Hayır direkt olarak böyle bir etkisi yoktur. Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok ... daha fazlası
Soru: Kız arkadşımla sürtünmeyle ilişkiye girdik bende 6 kat vardı kız arkadaşımda  4 kat vardı. Ben  kendi içimde boşaldım hamile kalmış olabilirmi?ç ... daha fazlası
Soru:Sevgilim 18 yaşından küçük ve hamile.Kürtaj olması gerekiyor. Reşit olmadığı için ailesinin izni gerekiyormu. Izin kağıdını Evde imzalatıp kağıdı ... daha fazlası
Soru: İstanbulun o meshur genelevinde korunmalı olarak ilişkiye girdim. Kadına hastalık var mı gibi bir soru sordum kadın sadece gülümsedi hiçbirşey d ... daha fazlası
Soru: Hocam korunmasız bir ilişki yasadım 1hafta oldu,adetimede 1 hafta var bazı belirtiler hissettim evliyim beta hgc değerim 0,05 bu kesinlikle yokm ... daha fazlası
Soru:Gebelik testini metal kutu içinde yapmak sonucu degiştirir mi? Tahlil.com: Temiz bir kutu ise çok sorun olmayacaktır ... daha fazlası
Soru: Ben bugün adetimin 4. günündeyim. Bu akşam hap kullanmaya başlarsam bu ay içerisinde beni korur mu? Yoksa 7 gün daha artı korunma yöntemi uygula ... daha fazlası
Soru:3 gündür demir ilacı kullanıyorum ve 3 gündür de dışkımda renk değişimi oldu siyaha yakın koyu yeşil bir renk bu normal mi ve tedavim boyunca böy ... daha fazlası
Soru:Hocam merhabalar size nacizane bir sorum olacak öncelikle çok korku içerisindeyim lütfen cevaplayınız. Escort bayanla oral yada vajinal anal iliş ... daha fazlası
Soru:Erkek arkadaşımla seviştik.Boşalmıştı.Spermleri yatağa bulaştı.Sonra kurudu.Kurumuş spermlerle temas edersem hamile kalır mıyım? Tahlil.com:Bu şe ... daha fazlası
Soru: Erkek arkaşımın cinselorganını ağzıma aldım.Bir süre sonra arkadaşım ağzıma boşaldı.Şimdi korkuyorum.Acaba sperm yutarak hamile kalınır mı? Tahl ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla seviştik.Bakireyim ben.Erkek arkadaşım zevkini alınca boşaldı.Ama üzerime değil peçeteye.Daha sonra peçeteyi elime aldım atmak ... daha fazlası
Soru: Ters ilişkiye girdim ve ertesi günün akşamı adet oldum..ama erken adet oldum ..hamile miyim? Tahlil.com: Cinsel beraberlik  sonrası adet görülmü ... daha fazlası
Soru:15 gun önce nişanlımla cinsel ilişki yaşadık.İlişkiden 5 gun sonra adet oldum.Daha sonra bende degısıklıkler olmaya başladı.Yemeklerdensonra karn ... daha fazlası
Soru:5 haftalık hamileyim ve düşük yapma hapı ile düşük yapmayı planlıyorum yurtdışandan gelen bi ilaç ne kadar güvenebilirim ? Kesin düşük gerçekleşi ... daha fazlası
Soru: 80 gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim aynı gecede 3 kez bunların 2. Ve 3. Cüsünde prezervatif olmadığı için aynı prezervatifi yıkamak ... daha fazlası
Soru:25 yaşında bir erkeğim. En son yaptırdığım kan testindeki yüksek çıkan tek değer bu; anlamı nedir bunun? Teşerkkür ederimk. Testosteron 570,30 14 ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
gözde kılıç
oğuz kılıç
mustafa cesur
kemal uygur
onder yaman
cihat baran
türker şahiner
serdar han
didem katar
tolgay şatana
hakan gulle