Soru: Kız arkadaşımla iç çamaşırımız varken sürtünerek ilişki yaşadık boşalma olmadı. Adet gününden önce kanama olursa, bu sorun oluşturur mu? Tahlil. ... daha fazlası
Soru: Hocam adetten bir hafta önce kanda Beta hcg 4.7 çıktı iki gün sonra 46.9 çıktı. Hamileyim değer normal mi? Tahlil.com: Bizlere belirtmiş olduğun ... daha fazlası
Soru: 20 ocakta nişanlımla ilişkiye girdik.Adetim normal süresinden 10 gün sonra gerçekleşti yaklaşık 5gün sürdü ve yoğunluğu azdı.Adet olduğum gün ya ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizinde üzerinde boxer vardı. Erkek arkadaşım boşalmadı ama zevk suyu geldi her ihtimale ka ... daha fazlası
Soru: 22.Haftada bhcg değerinin en az kaç olması gerekir? İdrar testinin pozitif çıkacağı kadar yüksek midir Tahlil.com:Aşağıdaki bağlantıda  bu konuy ... daha fazlası
Soru: 10 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende iç çamaşırı vardı onda bişey yoktu prostat sıvısı iç çamaşırından doğru bulaşırmı hamilelik ris ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürtünmeyle ilişkiye girdik ve elindeki zevk sıvısı vajinama girdi, ilişkiden 2 gün sonra adet oldum. bu ayki mansturasyon döngüm 5 g ... daha fazlası
Soru: Merhaba hgc testinde referans degeri 5.3 çıktı acaba hamile miyim? Tahlil.com: Tahlil.com sizler gibi Beta HCG tahlil sonuçlarını merak eden oku ... daha fazlası
Soru: Selam aleykum ben azerbaycandan yaziyorum hbsag test sonucum 0.556 cikti. referans 0.556<0.99 negativ sonuc negativ ama biraz yuksek gibi 0.556 ... daha fazlası
Soru: 3 kere ıdrar testı yaptım cıkmadı ve kan yaptım kanda 2,00 cıktı sıklos 4,00 menopoz:13,00 cık bu nedemek ama ala adet olmadımmm Tahlil.com: Ade ... daha fazlası
Soru: Merhaba, 22 yaşındayım ve bakireyim. Erkek arkadaşımla iki gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. İlişki sırasında erkek arkasimda bosalma o ... daha fazlası
Soru: Merhaba kız arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, en son 18 ocakta adet gördü. zevksuyundan dolayı bişey olmus olaibleceğindne endişeln ... daha fazlası
Soru:  7 yıllık evliyim 26 yaşımdayım 3.yılımızda aynı yıl içerisinde 2 kez düşük yaşadım sonrasında hamile kalmadım. Adetimin 3.günü yaptırdığım test ... daha fazlası
Soru: Merhabalar wbc 7,25(5-10) lym 0,40(1,1-4) mıd1,42(0.1-1) gra 5,42(2,5-7,5) lym% 5,5(25-42,2) mıd %19,6(1,7-10) gra %74,8(42,2-75,2) rbc 5,03(4,2 ... daha fazlası
Soru:Eşim 26 yaşında tahlil sonuçları 2008 wbc 3.6 2009 wbc 4.00 wbc 2.9 neu% 37.4 sonuçları yorumlar mısınız korkulacak bir durum var mı teşşekkür ed ... daha fazlası
Soru: Hepatit B taşıyıcısı biyopsi yaptırmalı mı? Tahlil.com: Doktorunuz gerek görürse ve karaciğer ile ilgili testlerinizde de anormallik varsa yapıl ... daha fazlası
Soru:Annemin yaşı 50 bir anda bir halsizlik ateş 39 a yükseldi hastaneye götürdük.orada kontrol edildi yalnız ateşin neden yükseldiğini araştırmak içi ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben 4 haftalık hamileyim fakat sonuçlarımın tehlikeli olduğunu söylediler. Sonuçlarım Anti HBs 0 (nonreactive) Anti Hcv 0.09 (nonreactiv ... daha fazlası
Soru: Merhabalar. 8 yaşındaki oğlumun kan tahlillerinde PLT normal değer (200/400) iken 192 çıkmış. Biraz düşük. EOS (0/5,0) iken 5,8 çıkmış. NEU (1,8 ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Hocam adetten bir hafta önce kanda Beta hcg 4.7 çıktı iki gün sonra 46.9 çıktı. Hamileyim değer normal mi? Tahlil.com: Bizlere belirtmiş olduğun ... daha fazlası
Soru: 10 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık bende iç çamaşırı vardı onda bişey yoktu prostat sıvısı iç çamaşırından doğru bulaşırmı hamilelik ris ... daha fazlası
Soru: Selam aleykum ben azerbaycandan yaziyorum hbsag test sonucum 0.556 cikti. referans 0.556<0.99 negativ sonuc negativ ama biraz yuksek gibi 0.556 ... daha fazlası
Soru:  7 yıllık evliyim 26 yaşımdayım 3.yılımızda aynı yıl içerisinde 2 kez düşük yaşadım sonrasında hamile kalmadım. Adetimin 3.günü yaptırdığım test ... daha fazlası
Soru: Merhabalar wbc 7,25(5-10) lym 0,40(1,1-4) mıd1,42(0.1-1) gra 5,42(2,5-7,5) lym% 5,5(25-42,2) mıd %19,6(1,7-10) gra %74,8(42,2-75,2) rbc 5,03(4,2 ... daha fazlası
Soru:Eşim 26 yaşında tahlil sonuçları 2008 wbc 3.6 2009 wbc 4.00 wbc 2.9 neu% 37.4 sonuçları yorumlar mısınız korkulacak bir durum var mı teşşekkür ed ... daha fazlası
Soru: Hepatit B taşıyıcısı biyopsi yaptırmalı mı? Tahlil.com: Doktorunuz gerek görürse ve karaciğer ile ilgili testlerinizde de anormallik varsa yapıl ... daha fazlası
Soru:Annemin yaşı 50 bir anda bir halsizlik ateş 39 a yükseldi hastaneye götürdük.orada kontrol edildi yalnız ateşin neden yükseldiğini araştırmak içi ... daha fazlası
Soru: Merhaba ben 4 haftalık hamileyim fakat sonuçlarımın tehlikeli olduğunu söylediler. Sonuçlarım Anti HBs 0 (nonreactive) Anti Hcv 0.09 (nonreactiv ... daha fazlası
Soru: Merhabalar. 8 yaşındaki oğlumun kan tahlillerinde PLT normal değer (200/400) iken 192 çıkmış. Biraz düşük. EOS (0/5,0) iken 5,8 çıkmış. NEU (1,8 ... daha fazlası
Soru:HSV tahlil sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz? HSV TİP 1 IgG 177,12 HSV TİP 2 IgG < 2,0 ­ HSV TİP 1 IgM 0,10 HSV TİP 2 IgG 0,16 Tahlil.com: Sordu ... daha fazlası
Soru: Merhaba. idrar tahlili sonuçlarımı yorumlaya bilirmisiniz. Dansite:1.017 referans aralığı:1.016-1.022 wbc:<1.0 referans aralığı: 5 Bakteri,maya. ... daha fazlası
Soru:Toxoplazma Igm 0.16 Negatif Toxoplazma IgG 0.13 Negatif Rubella Igg 374.6 Pozitif Cmv IgM(makroe) 0.3 yorumlar mısınız? Tahlil.com: Sorduğunuz ta ... daha fazlası
Soru: Sperm tahlili sonucu teratozoospermi yazıyor. morfoloji notu:Spermac boyama sonrası %12 Pin_head,%13 Uzun baş dikkat çekmektedir. bu sonuç hamil ... daha fazlası
Soru: Merhaba 45 yaşında şeker hastası 1,61 boyunda gut hastalığı olan bir bayanım ,aynı zamana kolestrol var tahlil sonucum; Glukoz 124mg referans ar ... daha fazlası
Soru: Merhaba. Tüp bebek tedavisi sonucu HCG değelerim şu şekilde çıktı 12. gün 40, 15. gün 71 17. gün 141. Biraz sorunlu gidiyor. sizin yorumunuz ned ... daha fazlası
Soru:Hocam bunlar kan testı sonuclarım lutfen acıl yorumlarsanız sevınırım , HBsAg (ELISA) sonuc: 0.5128 ANTİ HCV (ELISA): sonuc 0,171 bırımı s/co Ant ... daha fazlası
Soru: Bende TSH yüksek çıktı ve bana bu yüzden hipotiroidi ilacı verdiler. Ancak bende hipotiroidi'nin hiçbir belirtisi yok. hipertiroidinin ise nered ... daha fazlası
Soru: 94 doğumluyum erkek anti hıv sonucumda 0.85 (negatif ) cıktı sizce sonuç nasıl normal deger 0.9 yazıyor ? Tahlil.com: Normal değerler içinde son ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Kız arkadaşımla iç çamaşırımız varken sürtünerek ilişki yaşadık boşalma olmadı. Adet gününden önce kanama olursa, bu sorun oluşturur mu? Tahlil. ... daha fazlası
Soru: 20 ocakta nişanlımla ilişkiye girdik.Adetim normal süresinden 10 gün sonra gerçekleşti yaklaşık 5gün sürdü ve yoğunluğu azdı.Adet olduğum gün ya ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizinde üzerinde boxer vardı. Erkek arkadaşım boşalmadı ama zevk suyu geldi her ihtimale ka ... daha fazlası
Soru: 22.Haftada bhcg değerinin en az kaç olması gerekir? İdrar testinin pozitif çıkacağı kadar yüksek midir Tahlil.com:Aşağıdaki bağlantıda  bu konuy ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürtünmeyle ilişkiye girdik ve elindeki zevk sıvısı vajinama girdi, ilişkiden 2 gün sonra adet oldum. bu ayki mansturasyon döngüm 5 g ... daha fazlası
Soru: Merhaba hgc testinde referans degeri 5.3 çıktı acaba hamile miyim? Tahlil.com: Tahlil.com sizler gibi Beta HCG tahlil sonuçlarını merak eden oku ... daha fazlası
Soru: 3 kere ıdrar testı yaptım cıkmadı ve kan yaptım kanda 2,00 cıktı sıklos 4,00 menopoz:13,00 cık bu nedemek ama ala adet olmadımmm Tahlil.com: Ade ... daha fazlası
Soru: Merhaba, 22 yaşındayım ve bakireyim. Erkek arkadaşımla iki gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. İlişki sırasında erkek arkasimda bosalma o ... daha fazlası
Soru: Merhaba kız arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, en son 18 ocakta adet gördü. zevksuyundan dolayı bişey olmus olaibleceğindne endişeln ... daha fazlası
Soru: Kız arkadasımla ilişkıye girdik ama içine bosalmadım zevk suyuda gelmedi vajınasına ama miğdesi bulanıo cok korkuyoz hamıle mıdır Tahlil.com: Ha ... daha fazlası
Soru:35 gün oldu adet görmedim. 2 gün önce test yaptm ama olumsuz çıktı. bir sonuç veremedim? Tahlil.com:Adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olmaz ... daha fazlası
Soru: Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizinde üzerinde boxer vardı. Boşalma olmadı ama zevk suyum geldi her ihtimale karşılık ertes ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadasimla analdan iliskiye girdik.boşalmadi. fakat zevk suyunun geldigini gordum.on tarafa geldigini hissettim. Ve aninda cikardi. Benim ... daha fazlası
Soru: Ultrasonla bakıldı ama kese gozukmedı kan tahlılı yaptırdım sonuc 826.2 hamılemıyım degılmıyım Tahlil.com: Bizlere belirtmiş olduğunuz kanda yap ... daha fazlası
Soru: Düzenli olarak aylardır adet görüyorum ancak karnımda hareketler hissediyorum bunlar psikolojik mi ? Teste yapmştım 3 ay önce evde negatifti yan ... daha fazlası
Soru: Merhaba gecen Pazar özel bir hastane de kan tahlili yaptırdım ve BETA-HCG 290,91 çıktı .. Dün de başka bir özel hastane de muayene oldum yeni bi ... daha fazlası
Soru: Bende boxer kız arkadaşımda tayt ve külot vardı zevk suyum gelmişti penisim vajinasına değdi giyiniktik adet olmadı 4hafta sonra ve 6hafta sonra ... daha fazlası
Soru: Yeni evliyim ve bebek duşunmuyoruz şuanda eşimle 20 ocakta  beraberlik yaşadık geri çekilme yontemini denedik ben en son 7 şubatta adet gördüm b ... daha fazlası
Soru:Kiz arkadasimla arkadan iliskiye girdik bundan 15 gun sonra kiz arkadasimin 8 gun boyunca adeti geldi bu halde hamile olabilme sansi varmidir ? T ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Anti hbs sonucum 10,5 yani pozitifdi. aşı olmamda herhangi bir sakınca var mı? Tahlil.com: Aşı olmanıza gerek yok.Zaten vücudunuzda Hepatit B ye ... daha fazlası
Soru: İdrar kültüründe cinsel ilişkiye girdiğim ya da ella kullandığım belli olur mu bir hafta önce içmiştim ? Huzursuzum.. Tahlil.com:Huzursuz olmayı ... daha fazlası
Soru: Eczaneden test aldim 5 adet farki gunlerde hepsinegatif tedirgin olup kan testi yaptirdim beta hcg 1.20cikti belirtilerim devam ettigi icin ultu ... daha fazlası
Soru: Ailem ateşli olduğum için kan ve idrar tahlili yaptırdı şimdi de idrar yolu enfeksiyonum olduğu icin bu alanda doktora götürcekler cinsel iliski ... daha fazlası
Soru: Dün hayattımdaki ilk adetimi gördüm ama gördükten sonrada karnım ağrıyor 1 gün oldu göreli hala karnımda ağrı var normalmidir? Tahlil.com:Olağan ... daha fazlası
Soru: Merhaba 2 ay üst üste üstüne görme olabilir mi? Tahlil.com:Üstüne görme veya yerleşme kanaması hakkında o kadar yalan yanlış bilgi dolaşıyor ki ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam korunmasiz ilk ilişkide aids bulaşma riski nedir kesin bulasirmi lütfen yardimci olun birde ilişkiden sonra sadece kasinmaya basla ... daha fazlası
Soru: Aciiiiilllll !!!! Adetimin 3. (Normalde 5 gün sürer) Günü erkek arkadasımla ilişki yasadık kızlık zarının patladıgından emin degilim bu yuzden. ... daha fazlası
Soru: Islak mendil spermi öldürür mü ıslak mendille vajina silinmesiyle sperm ulaşır mı ? hamile olma olasılığı var mıdır ?  Tahlil.com:Spermlerin dış ... daha fazlası
Soru: 2 ay önce bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı erkek arkadaşımda ise boxer vardı sürtünerek ilişki yaşadık. Ben 5 ocak tarihinde adet oldum ... daha fazlası
Soru:Adetliyken idrarda gebelik testi doğru sonuç verir mi? Tahlil.com: Adetliyken gebelik testi yapılmasının hiç bir anlamı yoktur. Zaten adet görülm ... daha fazlası
Soru:Spermin dış ortamda yaşama ömrü ne kadardır? Tahlil.com:Spermlerin dış ortam veya vajinaya temas halinde ne kadar süre ile canlı kalacağı oldukça ... daha fazlası
Soru: Sorularımı cevaplayıp verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. ben sorduğum tüm soruları ve yorumları silmek istiyorum ailem açısından sorun ... daha fazlası
Soru: Ergenlik çağına tam girmemiş bir erkekte sperm hücresi bulunurmu? Bulunsa bile hamile kalır mıyım? Tahlil.com:Her iki sorunun da cevabı evet ... daha fazlası
Soru: Kan,idrar,kaka,ekg,akciğer filmi kaç paradır? Tahlil.com:Tahlil.com'da tahlil yorumluyoruz.Ücret bilgisini ticari bir kuruluş olmadığımız için v ... daha fazlası
Soru:Eşim bana 2.5 yıl boyunca her gün 3-4 damla norodol vermiş boşanma davası açtım 2 yıldır ayrıyız ve boşandık yalnız değişik mahkemeler açarak ban ... daha fazlası
Soru: Daha hayatında hiç adet olmamış olan bir kız gebe kalabilirmi merakımdan sordum Tahlil.com:Korunmasız bir ilişki kurar ise kalma ihtimali vardır ... daha fazlası
Soru:30 yasındaym düzenli cinsel hayatm var fakat son zamanlarda ereksiyon kalitesnde bozulma yaşıyorum erekte oluyorum ama cinsel ilişki anında ereks ... daha fazlası
Soru: İdrar yolu iltihabı adet gecikmesine sebep olur mu? Tahlil.com:Hayır direkt olarak böyle bir etkisi yoktur. Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
gözde kılıç
oğuz kılıç
mustafa cesur
kemal uygur
onder yaman
cihat baran
türker şahiner
serdar han
didem katar
tolgay şatana
hakan gulle