Soru:Bağırsakta mantar enfeksiyonu çok zor tespit ediyormuş doğrumudur ? Karbonhidrat ve şeker yediğim zaman aşırı gazım oluşuyor ve halsizleşiyorum.. ... daha fazlası
Soru:Değerler normal mi?  GLUKOZ 88,6 URİK ASİT 4,53 TOTAL KOLESTROL 132 TRİGLİSERİD 80 WBC 14,7RBC 5,41 HGB 15,3 HCT 44,6 MCV 82,4 PCT 0,29 MCH 28,3 ... daha fazlası
Soru:HBs Ag, MEIA Negatif 0.486 Negatif     Anti HCV, MEIA Negatif 0,189 Anti HIV, MEIA Negatif 0.213 Negatif Ben dün akşam kan vermek için kantesti y ... daha fazlası
Soru:Tsh: 0.48 estradiol: 26 fsh: 7.72 LH: 21.67 prolaktin: 18.33 merhaba 22 yasındayım hormon testi yaptırdım bir gün önce adet düzensizliğinden. son ... daha fazlası
Soru:Gaitada 10-12 eritrosit , 2,3 lökosit ve candida görüldü parazit kist ve yumurtasına rastlanmadı, diye bir sonuç var ne gibi bir sorunum var acab ... daha fazlası
Soru:180 gün sonra antı hiv testi 253 negatif diğerleri de negatif ilişkiden sonra 6 defa oldu her seferinde düşüyor ilk 332. 293. 283. 268. ... en so ... daha fazlası
Soru:6 Hafta 3 Günlük Hamileyim. ANTI RUBELLA IGM : 10.0 NEGATİF ANTI TOXOPLAZMA IGM : 3.0 NEGATİF ANTI RUBELLA IGG : 40.5 POZİTİF ANTI TOXOPLAZMA IGG ... daha fazlası
Soru:43 yaşında Erkeğim Endokrin Uzmanına Cinsel Libido eksikliği ve isteksizlik sebebiyle müracaat ettim tahlil sonuçlarını yorumlar mısınız tavsiyen ... daha fazlası
Soru:TSH 5,2 sT4 serbest 1,12 prolaktin 53,7 progesteron 13,3 6 aydır gebe kalamadığım için doktorum bu testlerı yaptırmamı istedi. troidin az çalışıy ... daha fazlası
Soru:Merhaba lenfosit değerim 39.6 monosit ise11.1 çıktı.yorumlar mısınız? Tahlil.com: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonuçları  tam kan sayımı olarak d ... daha fazlası
Soru:Merhaba hocam. 26 yaşındayım.sperm testi yaptırdık ve sonuçlar şu şekilde çıktı. abstinans süresi : 4 gün likefaksiyon zamanı : 20 dakika renk: 4 ... daha fazlası
Soru: Pct 0,159 Lym% 55 Mon % 9.24 bu değerlerim normal olması gereken değerlerinden farklı bir sorun mu var  Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçlar ... daha fazlası
Soru: Beta-HCG kan tahlili sonuç 4466. Çıktı son adet tarihi 10-03-2015 hamileyim'mi? Tahlil.com: Tahlil.com'a sormuş olduğunuz Beta HCG  sonucunu değ ... daha fazlası
Soru: Merhabalar,değerli hocalarım. ovülasyon günü girilen ilişkinin üzerinden 12 gün geçtikten sonra 2 günlük bir adet gecikmesi yaşandı. Hcg negatif ... daha fazlası
Soru: 7 haftalık hamileyim. Kan tahlilimde Lymyf 14.40 (ref.değer 15-50) Gran 80.7 (ref.değer 36-80) çıktı. Ne anlama geliyor? Tahlil.com: Tahlil.com' ... daha fazlası
Soru: Aile hekimim tahlil sonuçlarım çok normal olduğunu eczacım ise tam tersi olduğunu söyledi.kansızşlık şekerimin yüksekiğini vs söyledi. demir 167 ... daha fazlası
Soru: Merhaba 3 gün önce kız arkadaşımla anal yoldan bir birleşme yaşadık açıkçası ilk deneyimim olduğu icin biraz korkuyorum ilişki sırasında boşalma ... daha fazlası
Soru: Merhaba benim 1 haftadır büyük abdestimi yaparken makatta şiddetli Ağrı oluyor ve 1 damla kan görüyorum tuvalet kağıdında bu neden olabilir ve h ... daha fazlası
Soru: Hocam erkek arkadaşımla 28 gün önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Benim adetim şu anda her zamankinden 7 gün gecikti. vücudumda da hiçbir bel ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru:Değerler normal mi?  GLUKOZ 88,6 URİK ASİT 4,53 TOTAL KOLESTROL 132 TRİGLİSERİD 80 WBC 14,7RBC 5,41 HGB 15,3 HCT 44,6 MCV 82,4 PCT 0,29 MCH 28,3 ... daha fazlası
Soru:HBs Ag, MEIA Negatif 0.486 Negatif     Anti HCV, MEIA Negatif 0,189 Anti HIV, MEIA Negatif 0.213 Negatif Ben dün akşam kan vermek için kantesti y ... daha fazlası
Soru:Tsh: 0.48 estradiol: 26 fsh: 7.72 LH: 21.67 prolaktin: 18.33 merhaba 22 yasındayım hormon testi yaptırdım bir gün önce adet düzensizliğinden. son ... daha fazlası
Soru:Gaitada 10-12 eritrosit , 2,3 lökosit ve candida görüldü parazit kist ve yumurtasına rastlanmadı, diye bir sonuç var ne gibi bir sorunum var acab ... daha fazlası
Soru:180 gün sonra antı hiv testi 253 negatif diğerleri de negatif ilişkiden sonra 6 defa oldu her seferinde düşüyor ilk 332. 293. 283. 268. ... en so ... daha fazlası
Soru:6 Hafta 3 Günlük Hamileyim. ANTI RUBELLA IGM : 10.0 NEGATİF ANTI TOXOPLAZMA IGM : 3.0 NEGATİF ANTI RUBELLA IGG : 40.5 POZİTİF ANTI TOXOPLAZMA IGG ... daha fazlası
Soru:43 yaşında Erkeğim Endokrin Uzmanına Cinsel Libido eksikliği ve isteksizlik sebebiyle müracaat ettim tahlil sonuçlarını yorumlar mısınız tavsiyen ... daha fazlası
Soru:TSH 5,2 sT4 serbest 1,12 prolaktin 53,7 progesteron 13,3 6 aydır gebe kalamadığım için doktorum bu testlerı yaptırmamı istedi. troidin az çalışıy ... daha fazlası
Soru:Merhaba lenfosit değerim 39.6 monosit ise11.1 çıktı.yorumlar mısınız? Tahlil.com: Tahlil.com'a sorduğunuz test sonuçları  tam kan sayımı olarak d ... daha fazlası
Soru:Merhaba hocam. 26 yaşındayım.sperm testi yaptırdık ve sonuçlar şu şekilde çıktı. abstinans süresi : 4 gün likefaksiyon zamanı : 20 dakika renk: 4 ... daha fazlası
Soru: Pct 0,159 Lym% 55 Mon % 9.24 bu değerlerim normal olması gereken değerlerinden farklı bir sorun mu var  Bizlere sormuş olduğunuz tahlil sonuçlar ... daha fazlası
Soru: 7 haftalık hamileyim. Kan tahlilimde Lymyf 14.40 (ref.değer 15-50) Gran 80.7 (ref.değer 36-80) çıktı. Ne anlama geliyor? Tahlil.com: Tahlil.com' ... daha fazlası
Soru: Aile hekimim tahlil sonuçlarım çok normal olduğunu eczacım ise tam tersi olduğunu söyledi.kansızşlık şekerimin yüksekiğini vs söyledi. demir 167 ... daha fazlası
Soru:Beta degeriyle dis gebelik yada bos gebelik olabilirmi. bu ayin 6sinden beri 207 olan degerim 1153.27 oldu doktorum ustten ultrasonla utarus iyi ... daha fazlası
Soru: Adetim 7 gun gecikti doktora gittim kanda beta hcg hormonuma bakildi sonuc 0.23 cikti hamile degilsin dediler sizde cevap yazarsaniz sevinirim b ... daha fazlası
Soru: Oral sex yasadik elimi peceteyle hemen sildim tuvalette vajinamı yıkadım ekimi içeri soktum elimde sperm kalmis olabilir hamilelik riski nedir a ... daha fazlası
Soru: Erkeğim kan tahlili yaptırdım bu değerler normal midir glokuz 69 trigliserid 71 kolesterol 144 HDL kolesterol 33 LDL kolesterol 96.8 ALT 10 AST ... daha fazlası
Soru: İyi günler Betahcg değerim 7650 çıktı ve doktorum ultrasondan bakıp 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ama arkadaşlarım arasında bu değerin ço ... daha fazlası
Soru:WBC 4 10e3/μL 4,5 - 11,0 RBC 3,75 10e6/μL 3,8 - 5,8 HGB 11,0 g/dL 11,5 - 16,0 MCHC 31,4 g/dL 32,0 - 36,0 RDW 16,9 % 1,0 - 16,0 MON% 2,8 % 4,0 - 8 ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Beta-HCG kan tahlili sonuç 4466. Çıktı son adet tarihi 10-03-2015 hamileyim'mi? Tahlil.com: Tahlil.com'a sormuş olduğunuz Beta HCG  sonucunu değ ... daha fazlası
Soru: Merhabalar,değerli hocalarım. ovülasyon günü girilen ilişkinin üzerinden 12 gün geçtikten sonra 2 günlük bir adet gecikmesi yaşandı. Hcg negatif ... daha fazlası
Soru: Merhaba 3 gün önce kız arkadaşımla anal yoldan bir birleşme yaşadık açıkçası ilk deneyimim olduğu icin biraz korkuyorum ilişki sırasında boşalma ... daha fazlası
Soru: Hocam erkek arkadaşımla 28 gün önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Benim adetim şu anda her zamankinden 7 gün gecikti. vücudumda da hiçbir bel ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik fakat bosalma gibi bir durum olmadı, zevk suyu bulasmıs olabilir diye korkuyorum ve adet günü ... daha fazlası
Soru: Erkek arkadaşımla aynı gğn içinde art arda iki kez ilişkiye girdik. ilkinde korunduk ve boşalma oldu ikincisinde ilk 5 dakika korunma olmadı ard ... daha fazlası
Soru:Annem bana hamileyken ilk üç ay adet görmüş bu durum genetik olabilir mi? Arkadaşım ve annesinde de bu olay olmuş ve arkadaşım hamilelikte üç ay ... daha fazlası
Soru:16-17 yaşlarında hamile kalma riski kaçtır ? Vede zevk suyu ile hamile kalınabilir mi ? Tahlil.com: Bu yaşlarda da hamilelik riski oldukça yüksek ... daha fazlası
Soru: Üstüne adet görme olursa o günlerde idrar testi yapmak doğru sonucu verir mi ve kum döken bi insanın adeti normalden farklı olur mu az gelmesi g ... daha fazlası
Soru: Merhaba test yaptırdım SONUÇ DEĞERİ (H) 6437,39 çıktı .Sizce çoğul gebelik olma durumu var mıdır ??? Acil cevaplarsanız sevinirim :) Tahlil.com: ... daha fazlası
Soru:33 yaşındayım, reglin 2. gününde yaptırdığım teste göre lh değerim 11.18 normal değerler içinde mi, yoksa hamile kalmak için desteğe ihtiyacım ol ... daha fazlası
Soru: 30 günde bir adet oluyorum bu ay adet döndüm 5 gün geçti nezaman test yaptırmalıyım Tahlil.com: İlk fırsatta yaptirabilirsiniz ... daha fazlası
Soru: Merhabalar benim adetim 2 gün geçti betahcg testi yaptırdım sonuç 502.11 sizce hamilemiyim lütfen cevab yazın Tahlil.com: evet, hamilelik lehine ... daha fazlası
Soru: Merhaba hocam erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla kıyafetlerini varken bir ilişkimiz oldu. Onun altında 2 kat çamaşır bende ise çorap ve çamaşır ... daha fazlası
Soru: En son 6 mart adet olmuştum bu sürede ayın 30 kadar beraberlik yaşamadım 30 ile 3 arasında beraberlik yaşadım yani 6 nisan adetime 1 hafta kala ... daha fazlası
Soru: Tüp bebek yaptırtım.  BHCG 1.20 cıktı acaba hamile miyim? Tahlil.com: Tahlil sonucunuza göre hamile değilsiniz,Beta HCG değeriniz düşük. 10 ve a ... daha fazlası
Soru: Iliskiye girdikten kac gun sonra hamile olup olmadigim belli olur ? 10 gun sonra adet olacagim o zaman belli olur degil mi acil cevaplar misiniz ... daha fazlası
Soru: Cuma günü kan testi yaptırdım. Kan değerim 80 çıktı. Pazartesi doktora gittim hamileyim diye ama doktor kese goremedi.hamilesn yada değilsin dem ... daha fazlası
Soru: Meraba ben yeni evliyim esinle ilişkiye girdikten 3 gün sonra regl oldum fakat zamanı daha gelmemişti. Ve normalde 6. 7 gün oluyordum bu sefer 4 ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Soru: Erkek arkadaşımla 4 kasımda sürtünerek ilişki yaşadım vajinama baskı olmadı.erkek arkadaşım tam boşalırken benden uzaklaştı 8 saat sonra ella er ... daha fazlası
Soru: Merhaba. Ben erkek arkadaşmla sürtünerek seviştik benim üzerimde iç çamaşırı vardı onda bişey yoktu ama son 2 kerede azıcık kan geldi kızlık zar ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ikimzde iç camasiri vardi elim penisine degdikten snra cmasirima dokundum ama giymek için hic ten te ... daha fazlası
Soru: 1 kere adet olmam hamile olmadigim anlamina gelir mi ? Tahlil.com:Cinsel beraberlik  sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığı ... daha fazlası
Soru: 1 ay önce kurtaj oldum.Normal adetımın bıtımınden hemen sonra korumasız ılışkıye gırdım.Hamılelik  riski  nedir? Tahlil.com:Korunmasız her ilişk ... daha fazlası
Soru: Martta korunmasız iliski oldu boşalma olmadı ama zevk suyu kalmış olabilir düsüncesiyle 20 saat icinde ella içtim hamilemiyim ? Tahlil.com:Nered ... daha fazlası
Soru: Partnerimle çıplaktık sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalmadan önce giyindim boşaldıktan sonra iç çamaşırı ile temizleyip tekrar aynı sekilde ... daha fazlası
Soru: Ben bakireyim erkek arkadaşım penisinin başını vajinama haif sokuyor o kadar. Biz onu yapmadan 15 dk önce boşalmış penisini yıkmadan tekrar vaji ... daha fazlası
Soru:21 gün adetim adet gelmedi gebelik sandım 35 gün sonra adet devamli akitiyor kaç gün sonra  biter bilgi cevap bekliyorum Tahlil.com: Adet kanamas ... daha fazlası
Soru: Merhaba, bakireyim ilk defa ilişkiye girdim ve bakireligim bozuldu hiç bir şekilde içime boşalma olmadı , zevk suyu içime çok girdi hamile kalma ... daha fazlası
Soru: 15.01.2015 tarihte 5 haftalık gebelikten sonra düşük yaptım ve kürtaş oldum 22.02.2015 adet oldum ve 6 gün normal adet oldum ama hala kahverengi ... daha fazlası
Soru: Oğlum 13 yaşında kuzeni onu yanağından emerek öpmüş (22 şubatta) .Kuzeninin de eliza testi (+) çıkmış doğrulama testi ise henüz çıkmadı. Oğlum b ... daha fazlası
Soru:Ben erkeğim üstümde eşofman varken başka bir erkek arkadaşımla ilişki yaşadım onda da kiyafet vardı ama bol du esofmanlarimiz beni kucağına oturt ... daha fazlası
Soru: Adetim gecikti bir hafta test yaptım negatif çıktı kan tahlili yaptırdım 0,40 çıktı neden adet olmuyorum yanıt lütfen acil Tahlil.com: Adet geci ... daha fazlası
Soru: Aids Testi yaptırırken kan alan hemşirenin eldiven takmadığını gördüm. Bundan bir sıkıntı olur mu? Tahlil.com:Evet sıkıntı olur.Hem de çok büyük ... daha fazlası
Soru:Adet oldum.Hamile olma ihtimali var mı? Tahlil.com:Adet gören birinin hamile olması mümkün değildir Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet ... daha fazlası
Soru: Sevgilimle 16 ocakta sürtünme yoluyla beraber olduk bende iç çamaşırı zıbın vardı onda baksır boşalma olmadı diye tahmin ediyorum 30 unda adet o ... daha fazlası
Soru: Herhangı bır kan testinde gebelik belli olur mu? Tahlil.com:Evet belli olur.Beta HCG bir kan testidir.Bu testle gebe olunup olunmadığı anlaşılır ... daha fazlası
Soru:Kalın bağırsak kalınlığının artması, 3 olması gerekirken 3.7 çıkması ne anlama geliyor acaba? Tahlil.com: Kalın bağırsak kalınlığının artması tek ... daha fazlası
Diğer soru ve cevapları okumak için tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
Diğer Makaleleri Okumak için Tıklayınız
cem argun
gözde kılıç
oğuz kılıç
mustafa cesur
kemal uygur
onder yaman
cihat baran
türker şahiner
serdar han
tolgay şatana
hakan gulle