Hangi Doktor?

23 yaşındayım 1 senelik evliyim hormon tahlili verdim adetinin 5 günü,Prolaktin =34.75

1 hafta önce

 0   


Annem karaciger nakilli rutin tahlillerinde bir deger dikkatimi cekti immatur Granulosit % 3.2 referans araligi 0.5 immatur Granulosit #0.21 referans araligi 0.

1 hafta önce

 0   


Ferittin değerim 5.6 çıktı ilaç kullanmama gerek var mıdır?

1 hafta önce

 0   


Merhaba yıllardır baş dönmesi halsizlik karın ağrısı arada ateş oluyordu uzun zamandır dr gittiğimde hep ilaç kan eksikliği dendi

1 hafta önce

 0   


Sevgilim 18 yaşında, Bakire Ama oral veya mastürbasyonda şimdiye kadar hiç orgazm olmadı.

1 hafta önce

 0   


APTT: H 46.800 24-35 normal değer PT : H 15.500 10-14 normal değer PT% : L 53.124 78-142 normal değer PT INR : H 1.334 0,800-1,200 normal değer NEU% : L 39.

1 hafta önce

 0   


Çocuk olmaması şikayeti ile gittim. Prolaktin hormonum yüksek çıktı. 38.9 larda çıktı doktorum dostinex diye bir ilaç werdi. Hamile kalabilme şansım ne kadar?

1 hafta önce

 0   


RBC : 4,62 HGB : 13,7 HCT : 42,5 MCV : 91,9 MCH : 29,7 MCHC : 32,3 WBC : 11,7 NEUT : 90,8 LYMPH : 5,15 MONO : 3,7 EOS : 0,04 BASO : 0,347 PLT : 23

1 hafta önce

 0   


İliski sirasinda bayandan gelen koyu beyaz yapiskan meniye benzeyen akıntı nedir hocam böyle bir sorunumuz var. Normalde gelmiyor kaşıntı ve yanmada olmuyor.

2 hafta önce

 0   


ilişkiden 12. ve 21.gün sonrasında idrar gebelik testi yaptık negatif çıktı fakat göğüslerinin dokununca ağrıdığını söylüyor bu nedendir?

2 hafta önce

 0