Hangi Doktor?

dilimde şiddetli yanma ve lekeler var. b12 vıtamn testı yaptırdm sonuc 190,0 cıktı referans 180-914 dur. sizce dildeki agrı yanma ve lekelerın belırtısımıdır?

1 ay önce

 0   


İyi günler kolay gelsin. Yaşım 22 ve erkeğim . Bir anda tansiyonum 17/11 e çıktı ve gözüm çok aşırı bir şekilde puslu göstermeye başladı ama 5 dakika sonra geçt

1 ay önce

 0   


İleri hareketli%32 yerinde hareketli%1 hareketsiz%67 çıktı.ama sperm sayısı 54.000.000 çıktı.5 kutu proviron la vitamin kullandım.tekrar test yaptırdım.şuanda

1 ay önce

 0   


Test Adı Parametre Adı Sonuç Birimi Referans Aralığı Spermiyogram Renk ve görünüm OPAK Opak Gri-beyaz Spermiyogram Likefiye süresi 25 dk. 10 30 Spermiyogram

1 ay önce

 0   


Merhaba 19 yaşındayım adetim iki aydır gecikmeli oluyor bu ay da 2 gündür kahverengi bir akıntı var ne yapmam gerek sebebi ne olabilir?

1 ay önce

 0   


Free T3 3,44 pg/ml 2,5 - 3,9 Free T4 1,11 ng/dl 0,61 - 1,12 TSH 5,46 uIU/ml 0,34 - 5,60

1 ay önce

 0   


60 yaşında plt değeri 119.00 durumu nedir?

1 ay önce

 0   


Anoreksiya nevroza hastasıyım şuan 45 kilodayım boyum 1.65 ve yaşım 20. Bazı tahliller yapıldı 4 aydır tedavi görüyorum ama tahlillerimde bi sorun var mı bilmiy

1 ay önce

 0   


Hormon testleri yaptırdm tsh, t3, t4 ve anti tpo testler normal ama anti tpo(0-40) referans arası ama benm sonuç 240.0 çıktı. hamile kalamazmym bu değer için.

1 ay önce

 0   


Merhaba benim 3-4 gündür aralık ancak sürekli gözümde seyirme var hangi doktora gitmeliyim nedeni ne olabilir günlük hayatimi etkiliyor

1 ay önce

 0