Tahlil Yorumları

Kanda trombosit sayım 124 çıktı ?

5 yıl önce

 0   


Adet düzensizliğim var.Hormon testi sonuçlarımda plt 403 çıktı.açıklar mısınız ?

5 yıl önce

 0   


Tam Kan (Hemogram) Plt 785 142 – 424 K/uL sizce neler yapmalıyız?

5 yıl önce

 0   


Hormon testi sonuçlarımda prolaktinim 73 çıktı nasıl yardımcı olabilirsiniz?

5 yıl önce

 2   


plt 65 cıktı ama enfeksıyon gecırıyordu 1 hafta sonra 87 pldu sımdı ıse 91 sızce ne yapalım?

5 yıl önce

 0   


Hemogram tahlillerimde plt 409 cıkmıs?

5 yıl önce

 0   


Trombosit ciddi bir hastalık mıdır?

5 yıl önce

 0   


plt 68 çıktı. diğer değerlerim normal gibi.sorun ne olabilir?

5 yıl önce

 0   


pLT değeri 1012 çıkmış bulunmaktadır, bu değer normal mı?

5 yıl önce

 0   


Kan tahlili yaptırdım ve değerlerim;MON# 1.25 MON% 12.60 çıktı ?

5 yıl önce

 0