Tahlil Yorumları

Aşılama yaptırdık doktor 12. gün kan tasti yaptırın demiştiler. 12. gün sabahı testi yaptırdık. Total hcg 3.27 m çıktı?

5 yıl önce

 0   


Hipertiroid belirtilerinin tümünden şikayetçi olduğum için test yaptırdım , test sonuçlarım şöyle:

5 yıl önce

 0   


Beta hcg 0 89 cıktı, mlu/ml o_5 şimdi bu ne demek oluyor ?

5 yıl önce

 2   


2-3 senedir alt ve ast değerlerim yüksek seyrediyor alt 0-55 olması gerekirken 70 den başladı şu an 101 de ast 34 olması gerekirken şu an 42 yorumlar mısınız?

5 yıl önce

 0   


27 haftalık hamileyim yorumlar mısınız? PH 7,0, Keton +- mmol/l...

5 yıl önce

 0   


Kan sonuçlarım, BUN 81 H mg/dL < 33, Kreatinin 2.7 H mg/dL 0.50 – 1.11, Albumin 2.3 L g/dL 3.0 – 4.5 yorumlar mısınız?

5 yıl önce

 0   


Kız arkadaşım ile yaklaşık 1 yıldır cinsel birliktelik yaşıyoruz.

5 yıl önce

 0   


Kan sonuçlarım, Wbc 10,4. 4,0-10,0, Hct 33,5. 34-48, Mcv 68,2. 76-96, nPlt 436. 120-400 mch. 23,2. Pg. 25,0-37,0 yorumlar mısınız?

5 yıl önce

 0   


Dün idrar tahlili yaptırdım. Referans aralığının dışında olan değerleri yazıyorum. Yorumlar mısınız?

5 yıl önce

 0   


Adetim 2 gün gecikti ve ben bugün kan testi yaptırdırdım. Sonuç bölümünde <0,1 yazıyordu?

5 yıl önce

 0