First slide
Second slide
Third slide

Merhaba acaba gebelik testini gece 2-3 arası yaparsam kesin sonuç verir mi?

1 hafta önce
G

Merhaba acaba gebelik testini gece 2-3 arası yaparsam kesin sonuç verir mi?

Tahlil.com
 İlişki sonrası beklenen adet tarihinde gecikme yaşanması durumunda gebelik testinin yapılması doğru sonuç elde etmenizi sağlar. Adet gecikmesi yaşanması durumunda ister gece, ister gündüz fark etmeden dilediğiniz saatte testi yapabilirsiniz. Burada önemli olan beklenen adet tarihinde gecikme yaşanmış olmasıdır

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.

H
İLGİLİ İÇERİK

Herkese iyi günler. Çok önemli bir kaç sorum var. 3 farklı kıyafet ve kondom ile sevgilimle yakınlaşmamız oldu. 8-10 gün sonra açık pembe şeklinde lekelenme gör

21 saat önce
G

Herkese iyi günler. Çok önemli bir kaç sorum var. 3 farklı kıyafet ve kondom ile sevgilimle yakınlaşmamız oldu. 8-10 gün sonra açık pembe şeklinde lekelenme gördüğünü söyledi ki bu tarih regl inden 5 gün önceye tekabül ediyor.Gördüğü lekelenme implantasyon kanaması mıdır?ilişki esnasında vagina sinda vaginal akıntı ve ıslaklık oldu. Spermler de bu sıvıya değdi ise yumurtayı dölleyebilir mi?

Tahlil.com

Üzerlerinde kıyafet veya çamaşır varken ilişkiye giren genç okurlarımızdan sıklıkla bu tür sorular geliyor. Bu soruların bir çoğu da cinsel konularda bilgisizlikten kaynaklanıyor.
Öncelikle merakınızı giderelim  bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur veya yok denecek kadar azdır..Bu konuya dair çok daha detaylı bilgiyi, sorulmuş benzer soru ve Tahlil.com uzmanlarınca verilmiş cevapları  aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.

Giysiler varken ilişkide hamile kalınır mı?

Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Hocam merhaba, kız arkadaşım ile ilişkiye girdik. Kondom ile korundum ve korunmama rağmen vajina içerisinde boşalmadım kondom ile dışarıda boşaldım. Fakat kız a

21 saat önce
G

Hocam merhaba, kız arkadaşım ile ilişkiye girdik. Kondom ile korundum ve korunmama rağmen vajina içerisinde boşalmadım kondom ile dışarıda boşaldım. Fakat kız arkadaşım fazla tedirgin olarak içimden beyazımsı bir sıvı geldi diye bahsederek beni tedirgin etti. İlişki sonunda kondomu kontrol ettim yırtıkta değildi sizce hamilelik ihtimali var mıdır varsa nedir?

Tahlil.com
Partneriniz yalnızca erkeklerin boşalabileceği bilgisine sahip olduğundan böyle bir tedirginlik yaşadığını sanıyorum. Muhtemelen kendisinin de boşaldığından haberi yoktur. 
Korunma ile alakalı bir aksilik yaşanmadıysa endişe duymanıza gerek yok. Yine de bu açıklamam sizi rahatlatmıyor ise ilişki sonrasında beklenen adet tarihinde gecikme yaşanması durumunda bir gebelik testi yapabilirsiniz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


erkek arkadaşımla ön sevişme yaparken elime onun zevk suyu bulaştı.

1 hafta önce
G

merhaba, erkek arkadaşımla ön sevişme yaparken elime onun zevk suyu bulaştı ve elimi yıkamadan, üzerinden zaman geçmeden ona prezervatifi taktım. elimdeki zevk suyunda bulunan spermler prezervatifin ucuna dokunduğum için benim halime kalmama sebep olmuş olabilir mi acaba?

Tahlil.com
Bu şekilde bir hamilelik ihtimali yok diyebiliriz. Sakin olmanızı ve adet dönemini beklemenizi öneriyoruz. Ancak adetinizde gecikme olursa gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Kan ilk açık pembe daha sonra koyu kırmızı oldu lekenlenme tarzında değildi hatta sancılarım uykumdan uyandırıyordu.

1 hafta önce
G

1 Mayıs'ta yanlışlıkla spermli peçete ile vajinamı silmiştim hamile ihtimalim var diye korkuyordum mayısın 9 regli oldum ama az oldum . 2 ped doldu kanamam ile ve regli sancısı çektim haziranın 8inde de oldum regli sancısı hafifti 2,5 ped doldu ama yine de korkuyorum hamile miyimdir Kan ilk açık pembe daha sonra koyu kırmızı oldu lekenlenme tarzında değildi hatta sancılarım uykumdan uyandırıyordu.

Tahlil.com

Bu tarz bir durumda hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdık. Üzerine 2 kez normal adet görmüşsünüz. Hamilelik ihtimaliniz kalmamış.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR



Q
TAHLİL MERKEZLERİ
Öne çıkan tahil merkezleri için tıklayın.



B
KONU İLE İLGİLİ YORUMDA BULUN
Hey! Bu konu hakkında yorumda bulunmak veya Tahlil.com'a soru sormak için hemen üye ol veya giriş yap
W
YORUMLAR
4 ay önce
G
arzu07

ağrıdan acile gittim 15 gün önce, idrar kan tahlili yapıldı,kan tahlilin MCHC [L] 31,43 ..RDW [H] 18,6 ,çıktı, idrar tahlilin de Eritrosit [E] 1+ çıktı,ilaç kullandım geçmedi,ürolojiye gittim,tekrar idrar tahlili istendi Eritrosit [E] 2+ ve Lökosit [E] +-, sonuçlar nedir acaba?

TahlilCom
Tedaviye rağman şikayetleriniz geçmedi ise idrar kültürü yaptırmanızı öneririz..
4 ay önce
G
fenerbahce_tugce1907

Eşimle sürtünme yoluyla iliski yaşadık vajinamdan içeri biraz boşaldı hamile kalma olasiligim var mı?

Tahlil-com
Evet bu şekilde hamile kalabilirsiniz.
4 ay önce
G
kevsergonulds

Hocam merhaba ben bir ilişki yaşadım fakat vajinanın içine boşalma olmadı sadece kalça kısmına boşaldı yani vajinaya geldi mı bilemem ve ilişki yaşanırken adettim .Daha sonra 25 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif cıktı. Sonrasında da adet oldum ama normale göre azdı şimdide adetim bitmesine rağmen karnında ciddi bir şişlik var bu kanamanın adet değilde üstüne adet görme olmasından korkuyorum.

Tahlil.com
Regl iken ilişkiye girmek gebelik oluşumunu engeller diye kesin bir durum yok.Üstüne görme kanaması normal adet kanamasından çok daha farklı ve kısa süreli bir kanama olur. Üstüne görme kanaması olduğunu düşündürüyorsa gebelik testini tekrarlayarak daha net bir bilgi edebilir veya bir kadın doğum doktoruna muayene olabilirsiniz.
5 ay önce
G
karamurat_416

10 aylık bebeğimin test sonuçları

TSH: 1,60
SERBEST T4:14,69
SERBEST T3: 6,35

Tahlil.com

Tahlil.com da tahlil sonuçlarınızın uzmanlarımızca sağlıklı bir şekilde yorumlanması için tahlillerinizin sonuç raporunda belirtilen normal değerlerini de yazmalısınız.
Bu konuda sitemizde bir çok uyarıda bulunup okurlarımızı bilgilendik.
Aşağıda konuya dair uyarılarımızı gözden geçirmenizde yarar var.



5 ay önce
G
ades

prolaktin yüksekliği tedavisi görüyordum ilacı bırakınca tekrar yükselme olduğu için doktorum mr istedi. mr sonucunda hipofiz bez parankiminde sınırları net olarak belirlenemeyen 7 mm çapında İV GD sonrası serilerde belirgin kontrast tutulum göstermeyen görünüm mevcuttur denmekte.

Tahlil.com
Hipofiz bezinizde normal olmayan bir oluşum gözlenmiş.Doktorunuz konuya dair detaylı bilgi verecektir.
5 ay önce
G
meltem06_894

adet gunum15 gün gecikti kan testi yaptirdim beta 23 cikti ve adet oldum doktorun bi hafta sonra tekrar test yapacak acaba hamile olabilir miyim?

Tahlil.com

Halk arasında Kimyasal gebelik olarak bilinen durumu  geçiriyor olabilirsiniz.Aşağıda kimyasal gebelik ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ( biyokimyasal gebelik) nedir?

5 ay önce
G
doganage

ALT 119
AST 99
CRP 79
bu değerler yüksek
EOS% 4,5
HGB 13,7
HCT 40,5
bu değerler düşük çıktı, sorun nedir?

Tahlil.com

CRP sıklıkla istenen bir tahlil türü olup  akut faz reaktanıdır.
Tahlil sonucunuzda CRP değeri yüksek olarak görülüyor.
CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon ve/veya  romatizmal durumlar akla gelir.

CRP yüksekliğine dair aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilir ve bu konuda sorulmuş benzer soru ve verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

CRP YÜKSEKLİĞİ NEDİR?

Aynı zamanda ALT ve AST yüksekiğiniz de var.Belirtiğiniz değerler ve testler karaciğer fonksiyonları yönünden bilgi veriyor. Karaciğer yağlanması, kullandığınız ilaçlar ilk akla gelen yükselme nedenleri.Ultrason muayenesi ilk aşamada fikir verecektir bu testlerin yüksekliğine dair.Aşağıda konu ve karaciğer testlerine dair detaylı bilgi ve sorulmuş benzer sorular ile cevapları görebilirsiniz.


http://tahlil.com/alanin-aminotransferaz-alt

http://tahlil.com/aspartat-amino-transferaz-ast-sgot-yuksekligi-ve-dusuklugu-hangi-durumlarda-gorulur-ast-normal-degerleri-nedir



5 ay önce
G
moosefirst

TSH -- 1.19 (N.D. 0.35 - 4.94)
Vitamin b12 -- 208 (187 - 883)
Ferritin -- 71.59 (21.81 - 274.66)
Folat -- 5.3 (3.1 - 20.5)

Demir (serum) -- 62 (65-175)
UIBC -- 289 (69-240)
TIBC -- 351

2.5 yıldır saç dökülmesi yaşamaktayım

Tahlil.com
Demir eksikliği bulgularınız var.Saç dökülmesinde etken olabilir.
5 ay önce
G
o.bastan

ben yeni evli bi bayanım.. eşimle ilişki anında canım çok acıyor ve ilişki gerçekleştirmiyor kendimi istem dışı çok kasıyorum ne yapmam gerekiyor bunu nasıl yenebilirim?

TahlilCom
Kadın doğum uzmanına gitmeniz ve muayene olması gereklidir..

H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
İLGİLİ MAKALELER