TC Kimlik No İle Tahlil Sonucu Öğrenme

Yayın Tarihi : 2024/02/06 13:44 • Güncelleme Tarihi : 2024/02/06 14:24 •

Hastanelerde, tıp merkezlerinde, sağlık ocaklarında ve laboratuvarlarda yaptırdığının tahlil sonuçlarınızı TC kimlik no girerek kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda TC Kimlik No girerek nasıl tahlil sonucunuzu öğreneceğinize dair bilgiler bulabilirsiniz.

TC Kimlik No İle Tahlil Sonucu Öğrenme

Hastaneler, sağlık merkezleri, aile hekimlikleri ve laboratuvarlarda yaptırdığınız tahlil sonuçlarına internet ortamında online olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu işlem sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı (TC kimlik no) bilmeniz önem taşımaktadır.

TC kimlik no girerek tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için bir kaç yol bulunmaktadır. Bu konulara dair aşağıdaki yazımızda detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

1.Tahlil.com'un sizler için hazırlamış olduğu Tahlil Sonuçları sayfasını ziyaret edip tahlilinizi yaptırdığınız il ve hastaneyi seçerek TC kimlik no girerek tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Tahlil sonucunuzu Tahlil Sonuçları sayfamızdan öğrenmek için burayı tıklayınız.

2. Tahlil sonucunuzu e-Nabız üzerinden de TC kimlik numaranızı girerek öğrenebilirsiniz.Ancak bu işlem için bir de şifrenizin olması gerekiyor. e-Nabız'dan tahlil sonucunuzu öğrenmek için T.C. Kimlik no ve şifreniz ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan "Akıllı Asistan" bölümünü ziyaret etmeniz gerekiyor. Ardından ise  "Tahlillerim" düğmesini tıklamanız gerekiyor. Tahllillerim sekmesinden merak ettiğiniz tahlillere ulaşabilirsiniz. 

Tahlillerinizi TC kimlik no ile nasıl öğreneceğinize dair aşağıdaki bağlantıdaki yazımızda da detaylı bilgiler bulunmaktadır. 
Bu konuda ''Tahlil Sonuçlarımı Nasıl Öğrenebilirim?'' yazımızı da okuyup merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yazımızı okumak için lütfen tıklayınız...

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?