First slide
Second slide
Third slide

iki gün kala adetime idrar testi yaptyım ve ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kanda beta hcg yaptırdım 43.48 çıktı

3 ay önce
G

 ben iki gün kala adetime idrar testi yaptyım ve ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kanda beta hcg yaptırdım 43.48 çıktı ve şimdi adetimden 4 gün geçti kesin hamilemiyim?

Tahlil.com

Hep uyarıyoruz,ama galiba bizi dinleyen yok.Gebelik testini adetinizde gecikme olmadan ( 5-7) gün arası yaptırmayın diye.Testi çok erekn yaptırmışsınız.Gereksiz yere masrafa da giriyorsunuz.Birkaç gün sonra tekrar yaptırın testi.Sonra bize yazabilirsiniz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.

H
İLGİLİ İÇERİK

Erkek arkadaşımla bir hafta önce ilişkiye girdik arkamdan içime boşaldı sildim ama arkadan öne ya da önden arkaya mi sildiğimi hatırlamıyorum. Adetim düzensiz z

18 saat önce
G

Erkek arkadaşımla bir hafta önce ilişkiye girdik arkamdan içime boşaldı sildim ama arkadan öne ya da önden arkaya mi sildiğimi hatırlamıyorum. Adetim düzensiz zaten 11 Ağustos ve 18 Eylül de adet oldum. Yumurtalama zamanımı bilmiyorum tam olarak. Hamile olma riskim var mı? 

Tahlil.com
Vajinaya herhangi bir şekilde sperm hücresinin temas etmesi durumunda düşük de olsa gebelik riski oluşur.Böyle bir temas söz konusu ise veya emin değilseniz beklenen adet tarihinde gecikme olması durumunda bir gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Sevgilimle regli bittikten 1 gün sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girdik onda iç çamaşırı vardı ben çıplaktım kondom kullandım boşaldıktan 10-15 dk sonra tekrar

18 saat önce
G

Merhaba hocam sevgilimle regli bittikten 1 gün sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girdik onda iç çamaşırı vardı ben çıplaktım kondom kullandım boşaldıktan 10-15 dk sonra tekrar sürtünme ile ilişki yaşadık (penisim kuruydu)onda yine iç çamaşırı vardı ama ben kondom takmadım 1-2 dk sonra bitirdik boşalma olmadı penisimi kontrol ettiğimde bir ıslaklık yoktu zevk suyu olsa ıslak olurdu diye düşünüyorum,risk nedir?

Tahlil.com
Vajinaya herhangi bir şekilde sperm hücresinin temas etmesi durumunda düşük de olsa gebelik riski oluşur.Böyle bir temas söz konusu ise veya emin değilseniz beklenen adet tarihinde gecikme olması durumunda bir gebelik testi yaptırabilirsiniz.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


Partnerimle sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,15 gün sonra 2 gün adet gecikmem oldu ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.Adet gecikmemin 5. Gününde ise sökt

18 saat önce
G

Partnerimle sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,15 gün sonra 2 gün adet gecikmem oldu ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.Adet gecikmemin 5. Gününde ise söktürücü hap kullandım ve ertesi gün adet oldum,adetimin yoğunluğu ve süresi öncekiler gibiydi normal bir adet gördüm.İlişkiden 25 gün sonra çok hassas olan idrar testi yaptırdım yine negatif çıktı,ama sulu kokulu sarı akıntım var hamile miyim?

Tahlil.com
İlişki sonrasında beklenen adet tarihinde gecikmeli de olsa normal adet kanaması gören birinin gebelik riski bulunmaz.Gebelik test sonuçlarınız da bunu destekliyor.İdrarda koku,akıntı gibi şikayetler vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu olabileceğinin işaretidir.Şayet böyle bir enfeksiyon varsa bu adet gecikmesine de neden olabilir bu yüzden bir kadın doğum doktoruna muayene olmanızı öneririm.

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


İyi günler adetim 8 gün gecikti 4. ve 7. gün test yaptırdım ikisi de 0.100 çıktı hala daha ihtimal var mi bazıları daha hemen belli olmaz diyor

18 saat önce
G

İyi günler adetim 8 gün gecikti 4. ve 7. gün test yaptırdım ikisi de 0.100 çıktı hala daha ihtimal var mi bazıları daha hemen belli olmaz diyor

Tahlil.com
İlişki sonrasında beklenen adet tarihinde gecikme olması durumunda yapılan gebelik testleri genellikle doğru sonuç verir.Ayrıca idrar testine göre kanda bakılan gebelik testi daha güvenilirdir.Adet tarihinizdeki gecikme başka nedenlere bağlı olabilir.Bunun için bir kadın doğum doktoruna muayene olmanızda fayda var

Tahlillerinizi Biruni Laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.


H
SPONSOR BAĞLANTILAR



Q
TAHLİL MERKEZLERİ
Öne çıkan tahil merkezleri için tıklayın.

B
KONU İLE İLGİLİ YORUMDA BULUN
Hey! Bu konu hakkında yorumda bulunmak veya Tahlil.com'a soru sormak için hemen üye ol veya giriş yap
W
YORUMLAR
18 saat önce
G
FFserpil

Birkaç gündür şiddetli baş agrısıyla gittigim hastanede , kan testimde bazı degerlerin normalin çok çok üzerinde oldugunu söyledi. 
CRP_1 Hıgh 7,3 mg/dl 0 -0,5
PLT Low 109 K/mm3 130-400
PCT low 0,096 % 0,2-0,5
Sedimentasyon hıgh. 43 mm/h 0-2

TahlilCom
CRP değeriniz yükselmiş, başağrısı da varsamuayene sonucuna göre karar verilmelidir, sinüzit, vb.. olabilir..
2 gün önce
G
eda81

29 yaşındayım. regl düzensizliği için yapıldı testler.Konuyla ilgli yardımcı olursanız sevinirim.
luteinizan hormon (lh) - 9,59
progesteron - 0,819
testesteron,serbest-3,40
dhea-s - 376,4
kortizol-16,48
estradiol(e2) - 28,50
folikül stimülan hormon-5,51
prolaktin-16,22

Dr.Mustafa Cesur
Adetin hangi döneminde yaptığınızı bildirmemişsiniz ama sonuçlar normal gibi görülüyor, endokrinoloji ve kadın doğumun birlikte değerlendirmesini öneririm.
2 gün önce
G
Akın Kızgın

31 yaşındayım tahlil sonuçlarım:

WBC: 11.4
NE#: 7.1
RBC: 5.09
HGB: 15.7
HCT: 46.5
 
 doktorum 4-5 ayda bir kan ver diye söyledi

Doktor
Sonuçlarınız normal...
2 hafta önce
G
mediney065

Merhaba ben iki aydır regl olamıyorum tahlil yaptırdım ama bi tedavi uygulamadılar abc 7.50 lym 25 50 gra 68 80 hct 37 .mcv. 79 rdva 30 plta 239.bunun gibi bir-çok test var ama ne anlama geldi anlamadım bir tedavi vermediler ve hala regl ola.iyotum buda bana sitser yaptı ne yapabilirim bana yardım ede bilirmisiniz

Tahlil.com
Bu test sonuçları regl gecikmesi hakkında fazla bir fikir vermez.
Bunun araştırılması için bazı hormon tahlillerine de gerek olacaktır.
Bir kadın doğum doktoruna başvurmanızı öneriyoruz.
2 hafta önce
G
hira_kku

8ay önce şiddetli sağ gögüs kafesimin altında şidetli ağrı nedeniyle acile gittim BT istendi sonucunda da karaciğerde hemanjiyom oldugu söylendi bu süreç içerisinde CRP:90 Ve Sedmantasyon:50 idi taş düşürdüğüm vs söylendi ..şimdi aynı ağrılar nedeniyle doktora gittim crp 25 sedim normal nedeni nedir?

Tahlil.com

Sedimantasyon testi ile birlikte CRP testinin yüksek çıktığı durumlarda ilk olarak akla enfeksiyon ihtimali gelir.

Her 2 testin de yüksekliği hangi durumlarda olabilir konusunda aşağıdaki bağlantılarımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz...


2 hafta önce
G
ruyaruyaaam

anoreksiya nevroza hastasıyım suan 45 kilodayım boyum 1.65 ve yaşım 20. Bazı tahliller yapıldı 4 aydır tedavi görüyorum ama tahlillerimde bi sorun var mı bilmiyorum.
RBC: 3.66, RGB: 11.8, HCT: 35.2, MCV:96.1, MCH:32.2, folat:2.8 total kolestrol: 207 potasyum: 4.9 demir:50 

Tahlil-com
3 hafta önce
G
remziye

6 haftalık hamilryim toxoplazma ıgm 53 çıktı sizce nasıl?

admin
Toxoplasma testinin ,raporunuzda yer alan referans değerlerini gönderirseniz,yardımcı olabiliriz.
3 hafta önce
G
okan52100

Mrb 29 yaşındayım.
Serbest T3, Serbest T4, TSH, Anti Tpo(ATA) değerlerim normal..
Anti TG (ATG) değerim 233.7 Normal degerler 0-115
Bir doktor Zehirli Guatr başlangıcı dedi, başka bir doktor normal dedi.
Sizin görüşünüzü öğrenebilir miyim?Bu ATG değerinin normal aralıkta olmaması sorun olur mu?

Tahlil.com

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Belirtiğiniz sonuçlar Hashimato olarak bilinen tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.

Hashimato hastalığına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

4 hafta önce
G
esra.fsevencan

sperm konsatrasyonu: 126,6
toplam hareketlilik : 48
ileri hareketlilik(pr): 38
yerinde hareketlilik : 10
hareketsizlik(ım) : 52
hareketli sperm kons: 60,9
ileri hareketli sperm: 48,3
fonkdiyonel sperm : 12,6
ortalama hız : 11
toplam sperm kons: 265,9
toplam har. sperm : 127.9
ph:8,0
hacim:2,1
fonksiyonel sperm: 26,5
morfolojisi normal : 31,2
morfoloji%normal form kruger : 12

Tahlil.com

Spermiyogram analizi  bir çok parametrenin incelenmesi sonrası değerlendirilmelidir.
Tahlil.com'a sorduğunuz sperm testini inceledik.
Bizlere gönderdiğiniz sperm test parametrelerinde kayda değer bir sorun görülmüyor.

Sperm testi ve tahliline dair  çok daha detaylı bilgi almak ve sorulmuş benzer soru ve cevapları okumak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız...

Sperm testi nedir?
                      


H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
SPONSOR BAĞLANTILAR



H
İLGİLİ MAKALELER