Soru Sormak İstİyorum
Get it on Google Play

SPONSOR BAĞLANTILAR


Hey! Bu konu hakkında yorumda bulunmak için hemen üye ol ya da giriş yap

CEVAPLANMIŞ YORUMLAR


1 yıl önce sinem.1521 sordu

Demir 93
demir bağlama kapasitesi(uıbc 328
tıbc 421
sedimentasyon 30 dakik 12
sedimen. 1.saat 25
wbc 8,75
neu 4,33
neu% 49,5
len% 40,5
hgb 15,5
hct 45,5
plt 401
pct 0,389
hocam sonuçlarım nasıl normal mi

1 yıl önce TahlilCom cevapladı

Sonuçlarınız normaldir..

1 yıl önce emredolanbay44 sordu

WBC 14.0

NEU 8.5

NEU% 60.9

LYM4.5

LYM% 31.8

MONO 0,8

MONO% 6.0

EOS 0,2

EOS% 1,1

BASO 0.0

BASO % 0,2

RBC 5,07

HGB 15.4

HCT 46,6

MCV 92,0

MCH 30.5

MCHC 33,1

PDW 16,3

PLT 372

RDW 12,6

MPV 7,8

PCT 0,291

HOCAM HEMOGRAM KAN TAHLIL SONUCALRIM BUNLAR WBC NEU LYM PCT NORMAL DEGERLERIN BIRAZ USTUNDE ACİLİYET

1 yıl önce TahlilCom cevapladı

Herhangi bir hastalığınız yoksa sorun değildir..Normal sayılabilir..

1 yıl önce hatice55_gs sordu

Wbc 7.85
Rbc 4.34
Hgb 12.8
Hct 37.5
Mcv 86.4
Mch 29.5
Mchc 34.1
Plt 331

Mpv 11.5
PCT 0.38
Pdw16.7
Rdw 13.8
Neu% 50.1
Neu# 3.93
LYM% 42.3
Lym#3.32
Mono% 4.3
Mono# 0.34
Eos3.2
Eos# 0.25
Bas% 0.1
Bas# 0.01 yüzümdki sivilclerden zoretanin adlı ilacı kullnmktyım 5.ayımdym 40mg kullnıyorm pct değeri nedr

1 yıl önce TahlilCom cevapladı

Hemogram sonuçlarınzda sorun yoktur..

1 yıl önce bascharun sordu

Merhaba, kasık fıtığı ameliyatı için yapılan kan testimde bazı değerler biraz fakat PCT çok yüksek geldi, bunun sebebi ne olabilir? Simdiden tesekkur ederim.

WBC * 10.26 10^3/mm3 4.00 - 10.00
HGB * 16.4 g/dL 11.0 - 16.0
MCHC * 36.1 g/dL 32.0 - 36.0
PCT * 2.51 % 0.108 - 0.28

1 yıl önce TahlilCom cevapladı

Sonuçlarınızda problem görünmüyor..

TÜM ETİKETLER

En Çok Okunanlar İlginç Sorular Kan Sayımı Anemi idrar tahlilleri Üstüne Görmek Babalık Testi Zevk Suyu AIDS WBC Hormon Yorgunluk İnsülin Direnci göz Check Up ASO Eritrosit HIV CA 19-9 Karaciğer Yağlanması Hemogram Kan Tahlili Beta HCG Gebelik Testi Hepatit Tiroid Kolesterol Diabet Diyet RBC Önerilenler kanser sperm testi Spermiyogram Gaita Tahlili PLT York Testi gıda intolerans testi HGB Talasemi adet gecikmesi Trombosit Obesite HIV Testi Metabolik Sendrom Lösemi ALT Hamilelik Testi İshal kolesterol Sedimentasyon Romatizma Üre Tüp Bebek Cevaplar Cinsellik çocuk hastalıkları york test B 12 york test fiyatı Hamilelik Gebelik york test yaptıranlar sağlık siteleri york test ücreti Duyurular AIDS york testi nedir akraba evlilikleri york test yorumları check up nedir grip oruç HIV testi pinner test sperm gebe gıda duyarlılık testi gıda intolerans testi trombosit pinner testi fiyatı york test ankara york test istanbul york test içecek üriner enfeksiyon check up nedir pektus ekskavatum pinner testi york testi nasıl yapılır virus AST york test fırsat uyarılar çocuk çölyak karaciğer çinko PTZ kültür tahlili TSH prostat AŞI vakum sistem kunduraci-göğüs Pinner Test İstanbul terleme ldh epilepsi APTT alp eosinofil brucella egzersiz insülin kene açlık kan şekeri tokluk kan şekeri glukoz toxoplasma alkol ggt york test izmir hba1c CA 125 amn idrar tahlilleri corona virus kahverengi-akinti koagulasyon alerji Kan Uyuşmazlığı menopoz lenfosit Gilbert reflü FMF ürik asit rdw Anti HBe meme trigeminal nevralji OGTT nötrofil HgA1c york kan nakli ramazan üstüne görme york test drink Biber Gazı Pinner Test Ücreti Luminesce İğnesiz Botoks Luminesce Büyüme Faktörü Instantly Ageless


Jeunesse Global

Tahlil.com tarafından yapılan tahlil yorumları, sorulara verilen cevaplar ve sitemizde yayınlanan yazılar bilgilendirme amaçlı olup, asla doktor muayenesi ve doktor konsültasyonunun yerini tutmamaktadır.Hastalıkların tanı ve tedavisi, ancak doktor muayenesi ile mümkündür.

Copyright © 2015 Tahlil.com Altyapı : Tilya Yazılım