4 gün primolut kullandım ve ilişkiye girdim ertesi gün norlevo içtim. 2 gün geçtikten sonra tekrar ilişkiye girdik, hamile miyim?

Yayın Tarihi : 2013/10/24 10:57 • Güncelleme Tarihi : 2013/10/24 10:57

 4 gün primolut kullandım ve ilişkiye girdim ertesi gün norlevo içtim. 2 gün geçtikten sonra tekrar ilişkiye girdik ve bu sefer korunmadık geri çekildi çekilmesiyle kan geldi. bir hafta sonrada normalde 6 gün süren adetim 4 gün sürdü. şimdi ise hmilelik belirtilerinin hepsi var. hamilemiyim


Tahlil.com Cevabı :  Tahlil.com'da defalarca yazıyoruz, izah ediyoruz ama anlatamıyoruz galiba. Sizden ricamız anlayana kadar aşağıdaki yazıyı dikkatle okuyun, okuyun ki sizler de tüm okurlarımızda anlasın artık, adet gören birisinin neden hamile kalma ihtimali olmadığınıAdet gören birinin  hamile olma ihtimali var mıdır?Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.Üstüne görme ile adet kanaması nasıl ayırt edilir?

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?