Ana içeriğe geç
Hamile miyim? CevaplandıSoru #56890

5- 6 aydır sürtünerek üzerimizde kıyafetlerle ilişkiye giriyoruz

Yayın: 1 yorum

Anonim Soru

5- 6 aydır sürtünerek üzerimizde kıyafetlerle ilişkiye giriyoruz üzerine boşalma olmuyor her ay sevgilimde korku oluşuyor geçen aya kadar adeti 28 günde oluyordu geçen ay 35. Gün oldu bu ay ise şuan 37.gün hala olmadı test yaptık öğle üzeri negatif çıktı ertesi gün öğlen yine negatif çıktı. Sizin görüşünüz nedir?

Tahlil.com Cevabı

Sizin gibi yaşadığı ilişki sonrası çoğunlukla pişman olan veya hamilelik ihtimali nedeniyle oldukça huzursuz olan okurlarımız da, bazen psikolojilerini bozacak kadar derecede hamilelik korkusu bulunuyor.Adet görmüş olsa da hamile olacağından hala şüphelenen, gördüğü adet kanamasını üstüne görme zanneden ama aslında üstüne görme ile adet kanaması arasındaki farkı bile bilmeyen veya gebelik testi negatif çıktığı halde yine de hamilelik korkusu olan okurlarımıza önerimiz, bu kuşkuları giderek daha da artıyorsa psikolojik bir destek almaları yönünde.Ayrıca sakin bir kafayla ve dikkatli bir şekilde aşağıdaki bağlantıda verilen tüm konuları detaylı şekilde okumanız da, bilgisizlik nedeniyle duyabileceğiniz korkuları yenmenizde işe yarayacaktır.Hamile nasıl kalınır, ne tür ilişkilerde hamile kalınmaz?

Bu soruda geçen tahliller

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular

1 Yorum

A.

Hocam ben we kiz arkadasim bi iliski yasadik once biraz yakinlasip is sewismeye gitti we kiz arkadamin poposna bi parmagmi soktm snra ikinci parmagmida sokup icnde git gel yaptm parmagmla tuwalate gittgnde peceteande kan wardi kizlik bozulmusmudur sizce napmaliyiz???

Tahlil.com: Kızlık zarının bozulup bozulmadığı ancak muayene edilerek anlaşılabilir..