Bakireyim ve içime boşalmadı.
Yayın: Güncelleme: 1 yorum
Anonim Soru
Hocam sevgilimle an*l ilişki yaşadık.Adet kanamasının son günüydü.Bakireyim ve içime boşalmadı.Ama sadece pen*sinin kalkması için vajinama sürttü. Sonra tekrar arkadan denedik o sirada zevk suyu geldiğini anladığı an geri çekildi. Belki bi kaç damla sızmış olabilir. Hamilelik riski var mı ?
Tahlil.com Cevabı
Bakirelik gebeliğe engel değildir. Zevk suyunda çok az miktarda sperm bulunabilir. Adetinizin bir hafta gecikmesi durumunda test yaptırınız.
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorularHamile miyim? Anonim
1 Yorum
Hocam merhaba sevgilimle arkadan birlikte olduk bu gün birlikte oluşumuzun 3 üncü haftası kızlığını ellemedim sadece arkadan birlikte olduk boşalmadım da gecen ayın 6 sında adet olmuştu şu an halen olmamış 3 gündür midesi bulanıyor yanakları kızarıkmış ama boşalmadım hamile kalma olasılığı var mı?
Tahlil.com: Boşalmadan yaşanan ilişkilerde hamileliğin oluşması oldukça düşük bir olasılıktır. Adet gecikmesi bir süre daha devam ederse gebelik testi yaptırılmasını tavsiye ederiz.