Ana içeriğe geç
Hamile miyim? CevaplandıSoru #60827

Biz kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla birlikte olduk. Korkum meni sıvısının kız arkadaşımın cinsel organına gelmiş olması olabilir ?

Yayın: 0 yorum

Anonim Soru

Merhabalar.. Biz kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla birlikte olduk 7 Kasım'da. Şuan 12 Kasım ve kız arkadaşımın adet tarihi dün bitmesine rağmen hala adet olmadı. Korkum meni sıvısının kız arkadaşımın cinsel organına gelmiş olması olabilir ?

Tahlil.com Cevabı

Sürtünme ve benzeri yolla gerçekleşen cinsel yakınlaşmalar sonrası hamilelik ihtimali ancak sperm hücrelerini ihtiva eden meninin vajinaya girmesi ve burada yumurta ile birleşmesi söz konusu ise bulunmaktadır..Belirtiğiniz ilişki sonrası vajinaya sperm bulaşı söz konusu ise, bu durumda beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yaptırmanız uygundur.Aşağıdaki bağlantıda da konuya dair detaylı bilgiler bulabilirsiniz.Hamile nasıl kalınır, hangi durumlarda hamile kalınmaz?

Bu soruda geçen tahliller

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular