Hiv Negatif Demiştiniz Negatif Hiv Yok Demek mi?

Yayın Tarihi : 2025/07/06 09:01 • Güncelleme Tarihi : 2025/07/07 09:49

Lütfen cevabı geç atmamaya çalışırmısınız Mehraba daha önce sormıstum bı soruyu size bazı sorular atlanmış size zahmet olmasa bida cevaplarmısınız?Bu konuyu kapatcam atık . Anti hiv kemiluminesas veya benzeri Sonuç : 0,18 Sonuç birimi : S/CO Referans Degeri : 0-< 1 BU Sonuca Negatif demiştiniz Negatif demek Bende hiv yok demekmi? Yani temiz demekmi?Dosyalar bölümüne sonuçları atım bu deger kesinlikle hiv yok demekmi? Sınırada deyildir yani deyilmi?Bu Hiv testini DEVLET HASYANESİNDE Oldum 3. Nesilmi test ? Yani sadece antikor testimi ben Hiv testini 1 nisan 2025 deki yani 01,04 2025 olaydan sonra 1 temus 2025Yani 01, 07 2025 de hiv testi oldumBuda tam 90 gün yapıyor özelikle 90. Günü bekledim 90. Gün kesin sonuc deyilmi ? Hiv yok demek içinDEVLET hastanelerindeki kan alırkenki inelerden hiv valan bulası olmaz deyilmi ?ben hemsire kan alırken o ineyi deyistirip deyistirmedini hatırlamadım tam olarak yani bu devlet hastanerinde kan aldıkları İNE illa ki tek kullanımlıktır deyilmi? Yani HIV bulaşı gibi şeyler olurmu bu durumdan Ve kan aldıkları barkotlu tüper var o tüplerin karışma ve test sonuçlarında karışma durumu olabilirmi?


Tahlil.com Cevabı :

Aynen belirttiğiniz gibi HIV negatif demek kişinin kanında HIV virüsü bulunmadığını gösterir.

Sorularınızı da sırayla cevaplayacağım.Sonuçlarınızı da inceledim.

Anti hiv kemiluminesas veya benzeri Sonuç : 0,18 Sonuç birimi : S/CO Referans Degeri : 0-< 1 BU Sonuca Negatif demiştiniz Negatif demek Bende hiv yok demekmi?

Evet sizde HIV kesinlikle yok ve sınırda bir sonuç da yok. Net bir şkilde negatif.Her şey yolunda.Rahat olun ve konuyu kapatın.

Bu Hiv testini DEVLET HASYANESİNDE Oldum 3. Nesilmi test ? Yani sadece antikor testimi?

Evet bu  test 3. nesil bir antikor testidir.

 Hiv testini 1 nisan 2025 deki yani 01,04 2025 olaydan sonra 1 temus 2025Yani 01, 07 2025 de hiv testi oldumBuda tam 90 gün yapıyor özelikle 90. Günü bekledim 90. Gün kesin sonuc deyilmi ? Hiv yok demek için

90 gün kesinlikle çok uygun süre. Bu sürede HIV testi negatifse sonuç kesindir.

DEVLET hastanelerindeki kan alırkenki inelerden hiv valan bulası olmaz deyilmi ?ben hemsire kan alırken o ineyi deyistirip deyistirmedini hatırlamadım tam olarak yani bu devlet hastanerinde kan aldıkları iğne illa ki tek kullanımlıktır deyilmi? Yani HİV BULASI gibi şeyler olurmu bu durumdan Ve kan aldıkları barkotlu tüper var o tüplerin karışma ve test sonuçlarında karışma durumu olabilir mi?

Devlet hastanelerinde tek kullanımlık iğnelerle kan alınmakta olup son derece güvenilirdir.HIV bulaşı mümkün değildir. Barkod uygulaması da tüpler karışmasın diye geliştirilmiş olup test sırasında alınan kan örneklerinin karışması mümkün değildir.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?