Kandan gebelik testi yaptırdım değer 1.0 çıktı iki gün öncede evde erken belli olan idrar gebelik testi yaptım onda da biri net diğeri hafif belli olan çizgi çı
Yayın: 0 yorum
Anonim Soru
Ben 08.03.2017 tarihinde aşılama yaptırdım bugün de kandan gebelik testi yaptırdım değer 1.0 çıktı iki gün öncede evde erken belli olan idrar gebelik testi yaptım onda da biri net diğeri hafif belli olan çizgi çıktı benim kafam iyice karıştı ben hamile miyim değil miyim? Son adet tarihim 16.02 başlangıç, 22.02 bitiş.
Tahlil.com Cevabı
Kanda gebelik testi her zaman idrarda gebelik testine göre daha güvenilir sonuç vermektedir. Ancak en güvenilir sonucu almak için adet tarihinizden 3-5 gün gibi bir gecikme olduğu taktirde yaptırmanız gerekmektedir. Öncesinde yapılan testler yanıltıcı olabiliyor.
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Hamile miyim?
Anonim