Ana içeriğe geç
Tahlil Yorumları CevaplandıSoru #8064

Merhaba, ben 24 yaşındayım.Yüksek tansiyon problemi ile kardiyologa gittim.Doktorum kan testi istedi. Sonuçları şöyle ; Renin, Direkt ( aktif renin) 57 ?

Yayın: Güncelleme: 0 yorum

Anonim Soru

Merhaba, ben 24 yaşındayım.Yüksek tansiyon problemi ile kardiyologa gittim.Tansiyonum sık sık çıkıyor,19 - 20 lere kadar yükseliyor.Doktorum kan testi istedi. Sonuçları şöyle ;Renin, Direkt ( aktif renin) 57 Yatarak 3 - 16 ng / L Ayakta 3 - 33 ng / LAldosteron 103 Yatarak 12 - 125 pg / ml Ayakta 70 - 295 pg / mlsonuçları yorumlayabilirmisiniz ? Renin yüksek çıkmış, acaba tansiyon problemi o yüzden mi oluyor,daha önce tansiyon şikayetim yoktu.

Tahlil.com Cevabı

 Geçmiş olsun.Renin tansiyon problemi olanlarda yüksek çıkabilir.Tansiyon nedeni araştırmak için doktorunuz ilave testler de isteyebilir

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular