Merhaba idrar tahlili sonuçlarım; Renk/Görünüm: Sarı/Berrak Reaksiyon/PH: 6.5 Dansite: 1015 Lökosit: Pozitif (15-20) Nitrit: Pozitif ?
Yayın: 0 yorum
Anonim Soru
Merhaba idrar tahlili sonuçlarım; Renk/Görünüm: Sarı/Berrak Reaksiyon/PH: 6.5 Dansite: 1015 Lökosit: Pozitif (15-20) Nitrit: Pozitif Keton: Pozitif Protein: Negatif Glukoz: Negatif Bilirubin: Negatif Eritrosit: Negatif (2-3) 8-10 Epitel Nadir bakteri hücresi görüldü.
Tahlil.com Cevabı
İdrar tahlilinde lökosit diğer adıyla da WBC görülmesi idrar yollarında bir enfeksiyon olabileceğini akla getiriyor.Bu durumda idrar yolu enfeksiyonu bakımından bilgi vermesi amacıyla idrar kültürü tahlili yol gösterici olacaktır.İdrar kültürü pratik, kolay ve güvenilir bir tahlil türüdür.Ancak nedendir bilinmez meslektaşlarımızın çoğunluğu bu testi pek istemiyorlar hastalarından.Sonuç olarak idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığının araştırılması için idrar kültürü testi yapılması bu durumda uygun olacaktır.İdrar kültürü testine dair daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız... İdrar kültürü testi nedir?
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Tahlil Yorumları
Anonim