Ana içeriğe geç
Tahlil Yorumları CevaplandıSoru #30246

Merhaba idrar tahlili sonuçlarım; Renk/Görünüm: Sarı/Berrak Reaksiyon/PH: 6.5 Dansite: 1015 Lökosit: Pozitif (15-20) Nitrit: Pozitif ?

Yayın: 0 yorum

Anonim Soru

Merhaba idrar tahlili sonuçlarım; Renk/Görünüm: Sarı/Berrak Reaksiyon/PH: 6.5 Dansite: 1015 Lökosit: Pozitif (15-20) Nitrit: Pozitif Keton: Pozitif Protein: Negatif Glukoz: Negatif Bilirubin: Negatif Eritrosit: Negatif (2-3) 8-10 Epitel Nadir bakteri hücresi görüldü.

Tahlil.com Cevabı

İdrar tahlilinde lökosit  diğer adıyla da WBC görülmesi  idrar yollarında bir enfeksiyon olabileceğini akla getiriyor.Bu durumda idrar yolu enfeksiyonu bakımından bilgi vermesi amacıyla  idrar kültürü tahlili yol gösterici olacaktır.İdrar kültürü pratik, kolay ve güvenilir bir tahlil türüdür.Ancak nedendir bilinmez  meslektaşlarımızın  çoğunluğu bu testi pek istemiyorlar hastalarından.Sonuç olarak idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığının araştırılması için idrar kültürü testi yapılması bu durumda uygun olacaktır.İdrar kültürü testine dair daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız... İdrar kültürü testi nedir?

Bu soruda geçen tahliller

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular