Sevgilimle dün sürtünerek ilişkiye girdik.onda prezervatif vardı.ben çıplaktım.tam bi birleşme olmadı ama zorlanma oldu.
Yayın: Güncelleme: 0 yorum
Anonim Soru
sevgilimle dün sürtünerek ilişkiye girdik.onda prezervatif vardı.ben çıplaktım.tam bi birleşme olmadı ama zorlanma oldu.bi ilişkimizden sonra benden kan gelmişti sevgilim vajinan tahriş olmuş ondan kanamıştır dedi.ama ben tam emin olamadım.kızlık zarıyla ilgili olabilir mi diye. ilişkiden bikaç saat sonrada kahverengi akıntı geldi. bundan oncede sürtünerek ilişkiye girdik ama vajinaya sperm gelmemişti hiç. hamilelik riski olabilir mi?
Tahlil.com Cevabı
Kızlık zarı muayenesi için bir kadın doğum uzmanına gitmen uygun olacaktır. Ancak muayene sonucu anlaşılır. Hamilelik ise adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yapabilirsin.
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorularHangi Doktor Anonim