Şüpheli temastan 45 gün sonra devlet hastanesinde elisa oldum sonuçlar; antihiv negatif(degeryok)-S/CO(-) / anti hbs >1000 ?
Yayın: 0 yorum
Anonim Soru
Şüpheli temastan 45 gün sonra devlet hastanesinde elisa oldum sonuçlar; antihiv negatif(degeryok)-S/CO(-) / anti hbs >1000 pozitif mlU/ml (>->10) / hbsag <0,030 negatif IU/ml (>->0,05) /antihcv 0,028 negatif S/CO (>->1). antihivde nedn deger gözükmüyor?90.gunde test yaptırmama gerek varmı?
Tahlil.com Cevabı
Yaşadığınız şüpheli temas sonrası yaptırdığınız ve TAHLİL.COM'a sormış bulunduğunuz HIV testi sonuçlarınız negatif.Negatif olmaları da sonuçların normal olduğunu gösteriyor.Şüpheli ilişki sonrası HIV enfeksiyonuna yakalanma endişesiyle kendi başına ve çoğu zaman doktora da danışmadan test yaptıran bir çok ziyaretçimiz bulunuyor.Hangi HIV testinin,ilişki sonrası ne zaman yapılacağı ve nasıl yorumlanacağına dair Tahlil.com doktorlarının sizler için hazırladığı yazımızı okumanızı öneriyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.Hangi HIV testi ne zaman yapılmalıdır?
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Tahlil Yorumları
Anonim