Hangi Doktor Soruları


Glukoz (Açlık) 134 mg/dL, Glukoz (Tokluk) 175 n mg/dL, GLİKOZİLE HEMOGLOBİN (HB A1C) 9,3 %

Şeker hastalığı bulguları var.Endokrinoloji bölümüne başvurunuz.

Merhabalar eşim sperm tahlili yaptirdi.Normal morfoloji 0,Sperm sayisi 14 milyon Toplam sperm sayisi 70 milyon

Normal sperm oranı normalin altı ve sayı da düşük.Sonuç normal değil.Üroloji bölümüne başvurunuz.

Acaba şeker hastası mıyım? Glukoz ve HBA1C de hafif yükseklik var

Muhtemelen insülin direnciniz de var.Bu değrlerlerle tam olarak şeker hastalığı tanısı koyulamaz ama en azından şeker hastalığı öncesi dönemi yaşamakta olduğunuzu söyleyebiliriz.En iyisi bir endokrinoloji uzmanına başvurup muayene

Qlukoza 5.0 R4.1-5.9 AnTi tg 79.96 < 115 >20 yaş AnTi TP 151 < 35 1-50 yaş

Anti TP değerinizin yüksek olması otoimmün bir tiroid bezi hastalığı olabileceğini gösteriyor.Endokrinoloji bölümüne muayene olmanızı öneriririz.

Glikoze hemoglobin(Hb A1C) 6.4 %(4 -6) yasım 50 acaba şeker hastasi miyim?

Muhtemelen insülin direnciniz de var.Bu değrlerlerle tam olarak şeker hastalığı tanısı koyulamaz ama en azından şeker hastalığı öncesi dönemi yaşamakta olduğunuzu söyleyebiliriz.En iyisi bir endokrinoloji uzmanına başvurup muayene

Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Maalesef şu an günde 1 paket sigara içiyorum. Biorezonans ile sigaradan kurtiulmak istiyorum

İdeali sigarayı kendi iradenizle doğal yoldan bırakmanız.Ancak Biorezonans  tedavisinin tüp bebek tedavisine etkisi konusunda detaylı bilgi için tüp bebek tedavinizi yapacak doktorunuza danışmalısınız.

u: Doktorum yumurta tembelliğimin olduğunu söyledi gebe kalmak istiyorum tedavi gördükten sonra gebe kalma oranım kaç

Bu tür bir oranı buradan veremeyiz.En iyisi kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarına muayene için başvurmanız.

Göz çıkıklığım ve rahatsızlığım nedeniyle graves şüphesiyle hormon testi yaptırdım.

TSH değerinin normalin alt sınırına yakın.Ancak sadece bu değerler bir tanı koydurmaz.Endokrinoloji bölümüne başvurmanızı öneriyoruz.

Cinsel ilişkide idrar yolu enfeksiyonu kapılırsa 1-2 gün içinde hemen etkisini gösterir mi yoksa belli bir zaman lazımdır?

Evet bütün bunlar etken olabilir.Böyle bir şüphe varsa tam idrar tahlili, idrar kültürü gibi tahlillere ihtiyaç olacaktır.Cinsel ilişki sonrası eğer bu tür bir enfeksiyona yakalanma durumu olursa bir kaç gün içinde belirtiler görül

Çekap yaptırmayı düşünüyorum hangi hastaneye gitsem acaba?

Bu konuda seçim sizin güvendiğiniz ve mümkünse sosyal güvencenizi kullanarak gideceğiniz bir sağlık merkezi seçiniz.

6 gün önce korunmasız bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim baş ağrısı çene altlarında şişme var

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar bu kadar kısa zamanda bu tür belirtiler vermez.Bu konuda bir şüpheniz varsa enfeksiyon hastalıkları doktoruna başvurmanızı öneriyoruz.

Karın agrısıyla birlikte kahvrengi koyu renk akıntım oluyor 3 4 gündür ara ara geliyor vajinamdan

Kahverengi akıntı kadınlarda sıklıkla merak edilen bir konudur.Kahverengi akıntının ne anlama geldiği, bir gebelik belirtisi olup olmadı gibi sorular da sıklıkla Tahlil.com'a geliyor.Vajinal akıntılardan biri olan kahverengi akıntı bi

12 gun once meme biyopsisi oldum ama koltuk altimdan gogsume dogru bir hassasiyet ve agri olustu hareket halinde agri giriyor bu durum normalmidir

Bu tür cerrahi girişimlerden sonra bir müddet ağrı olması olağandır.Ancak şikayetleriniz bir süre daha devam ederse bir genel cerrahi doktoruna danışmanızda yarar var.

Guatr için tahlil yaptırdım tüm sonuçlar normal bir tek anti tg 306, 3 çıktı. Bu tek başına bi anlam ifade ediyor mu ?

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Belirtiğiniz sonuçlar otoimmün bir tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.TSH değerinizin normal olması Haşimoto denen hastal

Skolyoz hastasıyım. 14 yasindayim ve kac tane doktora gittim korset yazdilar aldik ve giydim faydasi olmadi

Öncelikle geçmiş olsun.Biz bol bol yüzmeni öneriyoruz öncelikle, tabii eğer mümkünse.Tabi romatoloji ve fizik tedavi bölümlerinde de muayene olmanı.Doktorunun da tavsiyelerine harfiyen uymalısın.Düzenli egzersiz sana çok iyi gelecekti

Hastanede tanımadığım biri bileğindeki üzerinde kuru kan olan bantı çıkarmamı istedi,

Herhangi bir tahlil sonucu sormamışsınız.Ancak merak ettiğiniz konularla ilgili olarak sitemizde bir çok yazı yayınladık ve soru cevapladık.Dilerseniz merak ettiğiniz konulara dair sitemizdeki yazılarımızdan yararlanabilirsiniz.Ta

Solda pleksus panpiniformis venalarinda dilatasyon mevcut olup (3.5 mm) valsalva manevrasi esnasinda retrograt akim mevcuttur.

Sonuç olarak varikosel hastalığınız var.Bu hastalığın tedavi yöntemi ise sadece cerrahidir.Doktorunuzun da uygun görmesi durumunda ameliyat kuşkusuz gerekecektir.Bu konuda kararı bir üroloji doktoru vermelidir.

Kasılmalar oldu.Kızlık zarının bozulma ihtimali var mıdır?

İlişki sonrası kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığı veya hangi durumlarda yırtılabileceğine dair Tahlil.com'a sıkça sorular geliyor.Kızlık zarının vajinanın neresinde bulunduğu da merak edilen konular arasında.Aşağıda, k

Fsh 1,67 ref:2,5-10,2?

FSH değeri düşük.Ancak adet döngüsü, cinsiyet, yaş gibi nedenlerle değerlerde oynama olabilir.

1 hafta once korunmali iliskiye girdim eskort bayanla. iliski sonrasi kondom uzerinde adet kani vardi.

Kondom kullandıysanız gerekli önlemi almışsınız anlamına gelir.Korkmanıza gerek yok.Kafanız yine de rahat etmiyorsa bir enfeksiyon hastalıkları doktoruna başvurup kendisinin uygun gördüğü zamanlarda testlerinizi yaptırabilirsiniz.

Hızlı kilo alıyorum ve aşırı şekerli yiyecekler tüketme isteğim oluşuyor . 20 yaşındayım ve kilo veremiyorum sizce insülin direnci olabilir mi ?

Tabii ki böyle bir olasılık var.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızı öneriyoruz.İleri tetkik ve muayeneler yapacaktır.

Hareket%(+4+3): %51 +4: %50 +3: %1 +2: %24 +1: %25?

Sperm sayısı çok düşük.Bu da normal değil.Bir üroloji doktoruna başvurmalısınız.

Eşim 6 haftalık hamileyken tsh değeri 2,06 idi. şimdi 12 haftalık hamile tsh değeri 0,178 bunun gebeliğe bir zararı olurmu tedavisi var mıdır?

Son çıkan TSH değeri de normalden düşük.Bu durumda doktorunuz ilaç tedavisini güncelleyebilir.En doğrusu bir endokrinoloji uzmanınca eşinizin takip edilmesi.

Genital bölgemde siğiller çıktı hastanede hangi bölüme gitmeliyim?

Öncelikle cildiye bölümüne başvurunuz.Cinsiyetinize göre kadın doğum veya üroloji de olabilir.