Tahlil Yorumları

Wbc 4,00. Lym1,10 mıd7,20. Gran 2,50. Lym hgb 11,00 hct 33,40 rbc 3,62 mcv 92,10 Mach 30,30 mchc 32,90 rdv 13,30 rdva 40,70 plt 220 pct 0,17 mpv 7,70 pdw 10,20

4 saat önce

 0   


WBC :9,1 RBC :4,6 HTC :41,4 MCV :90,2 PLT :405 VİTAMİN B12 :164 Bayanım ve 21 yaşındayım, ayrıca saç dökülme problemim var.

4 saat önce

 0   


Yeni doğan 17 günlük sizce bu sonuç için ne yapmalıyız ? PİRUVAT KİNAZ (PK) Sonuç normalden yüksek 244.7 mU/10^9RBC 60-220

4 saat önce

 0   


aynı gün hem hepatit b aşısı oldup 4 saat sonra da lustral sertlanin aldım bir problem olurmu?

6 saat önce

 0   


Protein;Negatif,Glukoz;Negatif,Keton;Negatif,Bilirubin;Negatif Urobilinojen;Normal

6 saat önce

 0   


Beta hcg değerim 98.68 bugün yapılan sonuç 266.32 değerler normal midir?Yükseliş iyi mi?

7 saat önce

 0   


şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra grib sonra ishal oldum. çok korkuyorum combo testi ne zaman yapılmalım ?

23 saat önce

 0   


tsh 4,4134 serbest t3 2,55 serbest t4 0,9

23 saat önce

 0   


7 aylık kızımın hemogram sonucu Wbc 14,74 Hgb 10,6 Hct 30,2 Rbc 4,13 Plt 286 Mpv 9,4 Pct 0,27 Pdw 10,3 Mcv 73,1 Mch 25,7 Mchc 35,1 Neu% 14,2 Neu# 2

1 gün önce

 0   


Merhababa hocam perhiz suresi 4gün Miktar 3ml Gorunum kirli beyaz op. Viskosite yari jel Likefaksiyon 30dk Ph 8 Sperm sayisi 18mil/ml Ileri hizli hareke

1 gün önce

 0