Tahlil Yorumları

Birkaç gündür şiddetli baş agrısıyla gittigim hastanede , kan testimde bazı degerlerin normalin çok çok üzerinde oldugunu söyledi. CRP_1 Hıgh 7,3 mg/dl 0 -0,5

7 saat önce

 0   


Kızım 4 yaşında sedim referans değeri 0-20 kızımınki 34 alkalen fosfataz referans değeri 100-350 kızımınki 1500

7 saat önce

 0   


Yaşım 22 HDL Kolesterol 58 (Ref.Değ > 65) Demir 26 (Ref.Değ 60-180 ) Demir Bağlama Kapasitesi(TOTAL) 403 (Ref.Değ 155-355 ) Hemoglobin 11.7 (Ref.Değ 12-

7 saat önce

 0   


Kan testimde Lökosit, trombosit , sedimantasyon,kreatinin ve crp referans aralıkların çok üstünde çıkmış. Ne anlama geliyor. Yanıtınız için şimdiden teşekkürler

7 saat önce

 0   


Merhaba İdrar kültürü yaptırdım. 'üreme saptanmadı' ve 'patoloji görülmemiştir' gibi deyimlerden ne anlamalıyım? Teşekkür ederim.

8 saat önce

 0   


İki gün önce Bhcg 111.4 çıktı. Bugün 216.71. çıktı.Henüz bir doktora gitmedim.

8 saat önce

 0   


Regilim gecikti test yaptım 5798.69 doktor 4 veya 5 haftalık dedi 10 gün sonra kalp atisi için gel dedi sizce bu ikiz gebelik mi bu değerler yüksek mi ?

8 saat önce

 0   


Ggt ve hemogram testi vereceğim alkol muayenesinden dolayı.Bir şey çıkar mı

8 saat önce

 0   


Hocam merhabalar halsizlik iştahsızlık şikayeti ile doktora gittim bana tahlil yaptılar kan testlerim temiz, sonra yine acile gittim testlere bakan doktor gayet

8 saat önce

 0   


Merhabalar benim reglim 20 sinde olmam gerekiyordu fakat olmadım kan testinde beta/hcg 1.20 çıktı Nd (üst) 5 çıktı gebelik söz konusu olabilir mi veya geç dölle

8 saat önce

 0