Tahlil Yorumları

Glukoz sonuç 94 referans aralığı 70-105 total kolestrol 200 120- 200 ne yapmalıyım

21 saat önce

 0   


PCT 0,335 % 0.108-0.282% çıktı. ne anlama geliyor?

21 saat önce

 0   


lişkiden 1 sene sonra HBs Ag, MEIA-Negatif-0.486 Negatif Anti HCV, MEIA-Negatif 0,039 Anti HIV, MEIA- 0.426

21 saat önce

 0   


HIV testi sonucum:HIV KOMBİ(HIV-1/2 ANTİGEN/ANTİBOY) 2.42 POZİTİF . AİDS miyim?

22 saat önce

 0   


Merhaba benim plt 41 çıktı yanlışlık olabilir diye tekrar yaptırdım yine aynı çıktı çok endişeleniyorum

22 saat önce

 0   


Verem ilacı kullanıyorum yeni evliyim çocuk düşünüyoruz bu ilaçların bir zararı var mı?

23 saat önce

 0   


Ferritin değerim 6.5 çok mu düşük acaba?

23 saat önce

 0   


Beta hcg sonucu 1 çıktı hamilemiyim?

1 gün önce

 0   


Alkalen fosfataz+ 281 (60-275) Demir 52 (65-175) MCH 26,5 (27-34) RDW+ 14,8 (11-14,5) Ferritin 12,2 (18,5-306,5) Sedim 31 (0-20)

2 gün önce

 0   


Yaşım 30 kan değerlerim aşağıdaki gibi olumsuz bir durum var mı? WBC 9,62 NEUT% 51,2 LYMPH% 32,7 MONO% 11,7 EO% 3,8

2 gün önce

 0