Tahlil Yorumları

Tsh:0.67 N(0.35-5.5) T3:2.9 N(2.3-4.20) T4:0.89 N(0.89-1.76) PROLAKTİN:5.9 postmenapausal(1.8-20.3) Nonpregnant(2.8-29.2) Pregnant(9.7-208.5) Glukoz:84

21 saat önce

 0   


Endomisyom antikoru :negatif Endomisyom antikoru:negatif Anti gliadin ıgA:3.99 Anti gliadin ıgG:*2 Doku transglutaminaz ıgA:*2 Doku transglutaminaz ıgG:0.0

21 saat önce

 0   


naturel zayıflama kapsülü kullandım 3 gün boyunca içtim. 2.gün pembemsi leke geldi 3.günde koyu kahverengine döndü ve kokuyor. Bugün 4.gün ve hâlâ devam ediyor

3 gün önce

 0   


11 aylık bebeğimin kan testi sonuçlarına göre, alkalen fosfataz 842, fosfor 5.90 kalsiyum 10.80 wbc 270 vitamin d (25-hidroksivitamin) 35.4 olarak görünmek

4 gün önce

 0   


Hasta Laboratuar Sonuçları 9 aylık bebeğime rutin kan sayımı yapıldı.sonuçları açıklarsanız sevinirim.teşekkürler. Tarih Test Adi Parametre Adi Birim

4 gün önce

 0   


10 aylık bebeğim ara ara öksürüyor öksürdüğü zamanda üşütmüş gibi çok kötü öksürüyor doktora götürdük ciğerlerinde bir sorun olmadığını alerjik olabilir dedi al

4 gün önce

 0   


Merhaba 1 hafta önce doğan bebeğimize bugün tahlil yaptırdık ve TSH 0.22 çıktı referans aralığına göre oldukça düşük olduğu için çok telaşlandık bize yardımcı o

4 gün önce

 0   


Anti Rubella Ig G 105 Pozitif IU/mL Negatif <5 IU/mL : NEGATİF 5 - <10 IU/mL: SINIRDA DEĞER >= 10IU/mL : POZİTİF

4 gün önce

 0   


Beta hcg [H ] 5,3 çıktı hamile miyim ?

6 gün önce

 0   


Lab: Troponin I 0,01 ng/mL 0 0,04 Myoglobin 23,1 ng/mL 17,4 105,7 Lab: BIYOKIMYA SONUNCLARI Glukoz

1 hafta önce

 0