Tahlil Yorumları

Ben 19 yaşındayım hastaneye gittim bhcg değeri 8.99 çıktı.Doktor bana 2 haftalık hamilesin dedi dün akşam gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile miy

14 saat önce

 0   


Merhaba 17 yaşındayım genel anestezi 18 yaşından küçüklere verilmiyormuş doğru mu?

14 saat önce

 0   


Adetim bugün 6 gün gecikti 2 gün önce evde test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüğümü düşünerek kanda gebelik testi yaptırdım 0.20 çıktı doktor asistanı negat

14 saat önce

 0   


Merhabalar düzensiz adet geçiriyorum bu ayın 7 sinde adet olmam gerekirken ayın 18 i olmasına rağmen hala adet olamadım ayın 11 inde de sürtünme ile ilişki yaşa

14 saat önce

 0   


BHCG sonucunda 94149 yazıyor bu ne demek?

14 saat önce

 0   


Merhabalar benim tahlil sonucum 5421 çıktı tahminen kaç haftalık hamile oluyorum?

1 gün önce

 0   


28 yaşındayım 19 haftalık gebeyim tahlilimde çıkan olumsuz sonuçlarım wbc 12,5 4-10 gran 72,3 50-70 gran 9.1 2-7 eritrosit 4 lokosit 14 epitel 22 üre 11,

3 gün önce

 0   


Hocam eşimin hormon testi sonuçları fsh:4.12 normal:3.85-8.78 Prolaktin:5.36 normal:3.34-26.72 Lh:4.54 normal:0 Total tetesteron:5.11 normal:0.1-0.75 Çocuk sahi

3 gün önce

 0   


Kolestrol :217 LDL -C :141 sodyum :145 kalsiyum :10,2 sayısal değerleri bu yapılan tahlil biyokimya kan tahlili ...

3 gün önce

 0   


Merhabalar size bir şey soracağım ben bu ayın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve

3 gün önce

 0