Tahlil Yorumları

Hormon testi yaptırdım orada tsh:1.681 fsh:7.42 lh:11.65 estradiol:51 beta hcg:3.21 prolaktin 17.33 bu durumda hamile olabilir miyim?

2 gün önce

 0   


Tahlil yaptırdım, tsh değeri 6.1. ne demek bu?

2 gün önce

 0   


Merhaba crp...4,8 (0,5 referans aralığı) sedim 60 dk ....29

2 gün önce

 0   


Hepatit aşısı olmak için hangi teste bakılyor?

2 gün önce

 0   


Yaşım 37 Değerlerim : WBC 7.32 RBC 4.31 Hgb 11.9 Hct 36.1 MCV 83.8 MCH 27.6 Plt 317 HDL kol. 107 LDL kol. 159 Kolesterol 279 Trigliserid 63 Glukoz 100

2 gün önce

 0   


Lab: Biyokimya - Onaylanmış Glukoz - [Kan Şekeri] 93 mg/dl 70 110 Kolesterol 233 mg/dl 0 2

2 gün önce

 0   


CRP 12.2 mg/L 0.0 - 6.0 Romatoid Faktör (RF) 8.8 IU/ml 0.0 - 30.0 Glukoz (AKŞ) 82 mg/dl 70 - 105 Direkt Bilirubin 0,10 mg/dL 0.0 - 0.3 İndirekt Bilirubi

2 gün önce

 0   


kili tarama sonucum papp-a 1244 Serbest betahcg 15,48 yorumlarmisiniz ?

3 gün önce

 0   


Elisa testi yaptırdım; sonuç Anti Hıv (ELISA) 0.44 çıktı ne anlama geliyor

3 gün önce

 0   


Alanin Aminotransferaz (Alt) 12 U/l 0-45 Glukoz (Açlık Kan Şekeri) 92 mg/dl 70-115 Hdl Kolesterol 62 mg/dl 45-65 Kolesterol 224

3 gün önce

 0