Tahlil Yorumları

Merhaba Hemogram LYM% + 50,2 % H(20 - 45) Biyokimya EAH T.Bilirubin 0.20 mg/dL N(0 - 1,2) Sodyum 145 mmol/L N(13

21 saat önce

 0   


BİYOKİMYA (yaş 15) Glukoz 97 Laktik Dehidrogenaz (LDH) 168 Demir (Serum) 86 UIBC (Demir Bağlama Kapasitesi) 292 Total Demir Bağlama Kapasitesi 378

21 saat önce

 0   


Sorunlu olan değerlerim Hormon C-peptid 3,51/0,75-3,5 Bİyokimya Trigliserid 407/0-200 Kolestrol 237/0-200 HDL-Kolestrol 33/5-55 LDL-Kolestrol 158/-129

21 saat önce

 0   


Vücudumdaki kızarıklıklar nedeniyle,dahiliye doktoruna gittim bir kaç kan testi istedi BIYOKIMYA ALT 58 (0-55) AST 33 (5-34) GGT 118 (12-64) SEROLOJI RF <5.0

21 saat önce

 0   


Kolestrol :217 LDL -C :141 sodyum :145 kalsiyum :10,2 sayısal değerleri bu yapılan tahlil biyokimya kan tahlili ...

21 saat önce

 0   


Ilişkiden 50 gün Sonra yapılan evde gebelik testinin sonucu Güvenilir midir?

1 gün önce

 0   


Merhaba Hocam. Hamilelik zamanı erken (yani 2-3 haftalık) düşük yapmış biri düşük yaptıktan iki ya üç gün sonra evde hamilelik testi yaparsa sonuç pozitif çıkab

1 gün önce

 0   


Yaş : 28 bayan kan tahlili sonuçları: üre: 13(15-43 crp (türbidimetrik)9.24-0-0,5 bun:6(8-20 wbc:7.85(4.3-10.3 rbc:4.09(4.38-5.77 hgb:10.02(13.6-17.2 hc

1 gün önce

 0   


Bugün yaptırdığım 5 ay sonraki sonuç normal mi ? Lab: Elisa HBs Ag (Makro) 0,486 S/CO 0 0,9

1 gün önce

 0   


Sperm konsatrasyonu: 126,6 toplam hareketlilik : 48 ileri hareketlilik(pr): 38 yerinde hareketlilik : 10 hareketsizlik(ım) : 52 hareketli sperm kons: 60,9

1 gün önce

 0