Tahlil Yorumları Soruları


Hocam yaş 34 küçüklükten geçirdiğim hepatit B var . 3 ay önceki sonuçlarım HBs Ag +Pozitif Anti Hbe

Hocam yaş 34 küçüklükten geçirdiğim hepatit B var . 3 ay önceki sonuçlarım HBs Ag +Pozitif Anti Hbe +Pozitif Anti HBs Negatif HBe Ag Negatif . HBV-DNA(kantitatif) 6,2*10^1 IU/mL Kopya Sayısı 3,61*10^2 kopya/mL Şuanki sonuçlarım HBV-DNA

20.06.2018 FSH 45.76 20.06.2018 Prolaktin 10.35 20.06.2018 Lüteinleştiren hormon (LH) 34.98 20.06.20

20.06.2018    FSH    45.76             20.06.2018    Prolaktin    10.35             20.06.2018    Lüteinleştiren hormon (LH)    34.98 20.06.2018    TSH    0.53

Merhabalar trigliserid 248 hdl kolesterol 32 çıktı yorumlarmisiniz lutfen diğer sonuçlar normal Aral

Merhabalar trigliserid 248 hdl kolesterol 32 çıktı yorumlarmisiniz lutfen diğer sonuçlar normal Aralık'ta bulunuyor kafami taktim iyi degilim suan lutten yardimci olursaniz sevinirim

Nötrofil oranı(NEUT%) 29.7 Lenfosit oranı(LYMPH%) 59.0 Nötrofil sayısı(NEUT#) 1.78 5 Yaşında kız çoc

Nötrofil oranı(NEUT%) 29.7 Lenfosit oranı(LYMPH%) 59.0 Nötrofil sayısı(NEUT#) 1.78 5 Yaşında kız çocuğu değerlendirebilir misiniz ?

Yas:25 bayan işlem Adı Post prandial kan şekeri (tokluk kan şekeri) Sonuç 84 Kreatinin Sonuç 0.64 So

Yas:25 bayan işlem Adı Post prandial kan şekeri (tokluk kan şekeri) Sonuç 84 Kreatinin Sonuç 0.64 Sonuç Birimi mg/dl Referans Değeri 0.6 - 1.1 Glikozile hemoglobin (Hb A1C) HPLC ile Sonuç 5.3 Sonuç Birimi % Referans Değeri 4 - 6.2 4. İş

Merhabalar çocuğum 5 buçuk aylık iken bir anda ateşi yükseldi toplamda 24 saat içinde neredeyse 12-1

Merhabalar çocuğum 5 buçuk aylık iken bir anda ateşi yükseldi toplamda 24 saat içinde neredeyse 12-13 sefer büyük abdestini yaptı gaita testinde amip dizanteri olduğu söylendi ve 10 gün boyunca flagyl kullandık ve sonrasında 10 gün ar

Merhabalar hocam karin ağrısı şikayeti ile acile gittim idrarda kan olduğunu söylediler tomografi is

Merhabalar hocam karin ağrısı şikayeti ile acile gittim idrarda kan olduğunu söylediler tomografi istediler ve sonucta karaciğer boyutu 22 cm ile artmıştır efektif şartlarda ileri değerlendirme tavsiye edilir. Parankim dansitesi doğaldı

Merhaba 36 yasında- Kadın-148cm -83kg yaptırdığım testlerin yorumlanması için yardımınızı rica ederi

Merhaba 36 yasında- Kadın-148cm -83kg yaptırdığım testlerin yorumlanması için yardımınızı rica ederim. Prolaktin (PRL) 43.24 ng/mL Potasyum 4.41 mmol/L AST (SGOT) 15.9 U/L insülin (açlık) 2,17 µU/ml Testosteron, total 21,82 ng/dL TSH

Merhaba, öksürük ve artan balgam şikayetim üzerine balgam kültürü yaptırdım. Metisilin duyarlı staph

Merhaba, öksürük ve artan balgam şikayetim üzerine balgam kültürü yaptırdım. Metisilin duyarlı staphylococcus aureus çıktı.Sizce ne anlama geliyor tedavim mümkünmü

Aşılamadan 15 gün sonra kanda hcg 193 progestan 140 çıktı. Daha sonra 15 gün sonra gel dedi doktorum gittiğimde ayni testler hcg 3586 progestan 94 tü kesem gör

Mayıs 23 te aşılama yaptım 15 gün sonra kanda hcg 193 progestan 140 çıktı. Daha sonra 15 gün sonra gel dedi doktorum gittiğimde ayni testler hcg 3586 progestan 94 tü kesem görüldü sata göre 6+3,ultrasona göre 4+3 kesem 5.3 mm idi.Anor

Soru: Merhaba 2 hafta önce regl oldum ama son bir haftadır idrardan kan geliyor yanma ağrı oluyor ka

Soru: Merhaba 2 hafta önce regl oldum ama son bir haftadır idrardan kan geliyor yanma ağrı oluyor kasıklarımda karnımda böbregimde. Sık idrara çıkıyorum kanama sürekli gelmiyor ama bazen oluyor Cevada uroloji doktoru demişşinizde ben k

EEG : Zemin aktivitesi iyi gelişmiş ve düzenlenmiş olup 9-10 CYC/SEC.Parieto-oksipital alfa ritminde

EEG : Zemin aktivitesi iyi gelişmiş ve düzenlenmiş olup 9-10 CYC/SEC.Parieto-oksipital alfa ritminden oluşmuştur. Gözlerin açılmasıyla bu ritim kısmen bloke olmaktadır. ANORMALLİK:Trasenin çekimi sırasında zaman zaman sol sentrotempor

HBs Ag < 0.10 NEGATIF mg/dL N(0 - 0,99) Anti HBS 107.85 Anti HCV 0.05 N(0 - 0,99) Anti HIV < 0.05 pg

HBs Ag    < 0.10 NEGATIF    mg/dL    N(0 - 0,99)    Anti HBS 107.85    Anti HCV    0.05    N(0 - 0,99)    Anti HIV    < 0.05 pg/mL    N(0 - 0,99)    Arkadaşlar test sonuclarında bir sorun var mı bakar m

Hocam merhabalar hiv testi sonucu anti hiv kemilüminesans veya benzeri. Sonuç. 0,186. Sonuc birimi C

Hocam merhabalar hiv testi sonucu anti hiv kemilüminesans veya benzeri. Sonuç. 0,186. Sonuc birimi COI referans değeri 0-0,90

iyi günler... yaşım 45 ve son 4 aydır regl olmamıştım 15 mayısta 1 kutu tarlusal aldım 20 haziranda

iyi günler... yaşım 45 ve son 4 aydır regl olmamıştım 15 mayısta 1 kutu tarlusal aldım 20 haziranda regl oldum. reglin 2. günü yapılan tetkiklerimi değerlendirirseniz sevinirim. 22.06.2018    FSH    11.64    mIU/mL     

L= sonuc değeri normal değerin altında H=sonuc değeri normal değerin üzerinde (ne anlama geliyo acab

L= sonuc değeri normal değerin altında H=sonuc değeri normal değerin üzerinde (ne anlama geliyo acaba bi problem varmidr

Korunmasız şüpheli cinsel ilişkiden yaklaşık 17-18 gün sonra tahlil oldum ve sonuç Anti HIV (Serum)

Korunmasız şüpheli cinsel ilişkiden yaklaşık 17-18 gün sonra tahlil oldum ve sonuç Anti HIV (Serum) 0,32 (Negatif) ilk sonucumun güvenilirliği ne durumda ? Bazı belirtiler var.

Adet kanı vajina yoluyla mı vücuttan atılır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Adet kanı vajina yoluyla mı vücuttan atılır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba tahlili sonuçlarına göre düşük yüksek olanlar şu şekilde ; ALT 42. (Referanslar 1-41) MO%2.

Merhaba tahlili sonuçlarına göre düşük yüksek olanlar şu şekilde ; ALT 42. (Referanslar 1-41) MO%2. (Referanslar 3-7) PLT 148. (Referanslar 150-400) MPV 7.9. (Referanslar 8-15) PCT 0.12. (Referanslar 0.15-0.35) Yorumlar mısınız lütfen ?

Merhabalar; hsv tip 1 ıgg 13.73 pozitif değer aralığı: <1.00 negatif >=1.00 pozitif ıgm 0.25 negatif

Merhabalar; hsv tip 1 ıgg 13.73 pozitif değer aralığı: =1.00 pozitif ıgm 0.25 negatif değer aralığı:

Merhaba, yaşım 33, İdrar testi yaptırdım ve ultrason çektirdim yorumlayabilir misiniz? Renk: sarı Gö

Merhaba, yaşım 33, İdrar testi yaptırdım ve ultrason çektirdim yorumlayabilir misiniz? Renk: sarı Görünüm:berrak dansite:1020 PH:7 Protein:negatif Glukoz:negatif Keton:negatif Ürobilinojen:normal Bilirubin:negatif Nitrit:negatif Lökosit 3

Selamlar 30 yaşında erkeğim M Elisa testi yaptırdım sonuçlar negatif diyor ama korkulucak bir şey yo

Selamlar 30 yaşında erkeğim M Elisa testi yaptırdım sonuçlar negatif diyor ama korkulucak bir şey yoktur umarım yani hepatit b veya hepatit aşılarından birini yaptırmalıyımıyım Anti HBs

sitenizi tesadüfen buldum.2ay önce tahlil yapıldı sonuçlar hakkında bilgi istiyorum.bana açıklama ya

sitenizi tesadüfen buldum.2ay önce tahlil yapıldı sonuçlar hakkında bilgi istiyorum.bana açıklama yapılmadı.67 yaş bayan Parkinson hastasıyım C4-25 10-40 ASO 50

Annem kan tahlili yaptırdı. Tahlilde glukoz değeri 175 , Demir (serum) 169, diğer büyün değerleri re

Annem kan tahlili yaptırdı. Tahlilde glukoz değeri 175 , Demir (serum) 169, diğer büyün değerleri referans aralığında çıktı. Yorumlar mısınız ?