Tahlil Yorumları Soruları


betahgc testim 40.54 çıktı

Tahlil.com'a göndermiş olduğunuz Beta HCG değeriniz gebelik bulgusu.Kesin hamile olduğunuzu ortaya koymak için ise  ultrason muayenesi ve muayene sonrası da gebelik kesesinin ultrasonda gözükmesini de  bekleme

Tiamin referans değeri

Annenizin B1 yani tiamin değeri normal aralıklarda çıkmış B1 vitamini referans değeri 74-222 nmol/L arasındadır.Annenizin tahlil sonucunda problem yok.Geçmiş olsun.

HIV sonucumu merak ediyorum

HIV testlerini değerlendirirken önemli olan değerlerin normal aralıklar içinde olması.Normal aralıklar içinde olan HIV  değerleri negatif kabul edilir.Bu nedenlerle değerlerde artış veya azalmanın normal değerler i&

Anti hcv sınır kararı

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz. Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

5 Yaşındaki oğlumda Kortizol degeri düşüklüğü

Kortizol testinin ideal olarak sabah saatlerinde verilmesi en sağlıklı sonucu verir. Sabah 0800, 09.00 saatleri uygundur.Öğlen saatinde kan verilmesi problem yaratmış olabilir. Tabii oğlunuza bu testlerin hangi amaçla yapıld

Anti hcv sınır kararı

Anti HCV değeriniz normal sınırlarda. Yani bir enfeksiyon yok. Sonucunuz normal.

Yeğenime doktor lenfoma tanısı koydu.Onkoloji bölümüne sevk etti.Siz ne öngörüyorsunuz.

Öncelikle geçmiş olsun.Sonuçlarınızı değerlendirdik.Boyun ultrason muayenesinde şüpheli lenf bezi büyüklükleri (lenfadenopati) gözlenmiş.Kan tahlilinde ise, sedimentasyon testi 87 ve CRP değeri 31,3

Tahlilim Neden Yorumlanmadı Bölümümüzü Lütfen Okuyunuz?

Sitemize tahlil yorumlanması talebiyle ulaşan soruların bir kısmı yanıtlanamamaktadır.Sorularınızın yanıtlanabilmesi için sorularınızı yazarken bazı kurallara uymanızı rice ediyoruz.Bu konuda ayrıntılı bilgi almak iç

Prolaktin değeri 11,99

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz. Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

Antidepresan paxil kullanıyorum 10 kilo aldım doktor şekerine ve troid değerlerine baktır demişti sonuçlarım ektedir şimdiden teşekkürler.

Sonuçlarınızı inceledik.Hepsi normal.Ancak kilo almanıza kullandığınız ilaç sebep olabilir.Hemen her 4 Paxil kullanandan birinde 5 kg  ve üzeri  kilo alımı gözlenebilmektedir.Düzenli egzersiz yapmanın

Kanda CRP 16.03 mg ve Glikoze hemoglobin 9.8% Ayrıca idrarda Glukoz POZİTİF.

Kan tahlillerinde Glikoze hemoglobin  9.8% ve idrarda glokoz bulunması şeker hastalığının varlığını gösteriyor. Bu yönde bir endokrinoloji uzmanına başvurup tedavi ve takip içinde olmanız gerekmekte. Ayrıca&nb

WBC değerim, 11,79

Kan sayım tahlili diğer adıyla da hemogram testi sonucuna göre WBC yani lökosit yüksekliği olduğu görülüyor. Anlayacağınız dille akyuvarlar normalden yüksek diyebiliriz. WBC  yüksekliği durumund

Adetim 10 gun geciktiği için gebelik testi yaptım. Fakat referans çizgisi yok denecek kadar solukken sonuç çizgisi gözüküyordu. Ne yapmam gerekli şu an?

Bu durumda en doğrusu bir de kanda Beta HCG testi yaptırarak gebelik durumu hakkında daha net bilgi almak olacaktır.Kanda gebelik testi idrar testine göre çok daha güvenilirdir.

COVİD nedeniyle ev karantinasınndayım.Karantinayı sonlandırmak için PCR testi yaptırmam gerekir mi?

Hayor PCR testine gerek bulunmuyor. Bağışıklık sorunu olmayan kişilerde PCR testi yapılmasına gerek yoktur ev izolasyonunu sonlandırmak için.Herhangi bir şikayetiniz olmadıkça izolasyon sonrası tets yaptırmadan normal

pap smear sonucum şu şekilde lütfen yorumlar mısınız KLİNİK BULGULAR: SVS KLİNİK ÖN TANILAR: FROZEN

ap smear sonucum şu şekilde lütfen yorumlar mısınız KLİNİK BULGULAR: SVS KLİNİK ÖN TANILAR: FROZEN İNCELEME: Uygulanmadı KONSÜLTASYON İNCELEME: Uygulanmadı MAKROSKOBİK BULGULAR: Bir adet boyasız yayma preparatı PAP. TANI: SERVIKS V

Ben romatoitartit hastasıyım cerahpaşada tedavi görüyorum doktorum idrarında protein var diye 24 saa

Ben romatoitartit hastasıyım cerahpaşada tedavi görüyorum doktorum idrarında protein var diye 24 saatlik idrar testi yaptı keratin 367 Total protein idrarda 43.2 serum amiloid A testi 30.01 C4 testi.1.34 var crp 18 anti ds DNA pozitif 24 nükl

Merhaba. Yaptırdığım hemogram tahlilini yorumlar mısınız? Normal düzeyde olmayanları yazıyorum. RET#

Merhaba. Yaptırdığım hemogram tahlilini yorumlar mısınız? Normal düzeyde olmayanları yazıyorum. RET#= 0,0312 (ref 23,0-70,1) RET%= 0,96 (ref 0,43-1,36) RET-HE= 28,5 (ref 32,1-38,8) RBC = 6,38 (ref 4-5,6) HGB =16,6 (ref 12-16) HCT=50,5 (ref

BUN 13,9 mg/dL 6 25 Kreatinin 0,65 mg/dL 0,4 1,1 Ürik Asit 4,2 mg/dl 2,6 7,6 Total Protein 7,02 g/dL

    BUN     13,9    mg/dL    6    25     Kreatinin     0,65    mg/dL    0,4    1,1     Ürik Asit     4,2    mg/dl    2,6    7,6     Total Protein     7,02    g/dL    6,4

2 yas erkek 4 gün yüksek ates ve halsizik, dr. macrol ve ateş düş. verdi. Üre 24 Kreatinin (Kanda) 0

2 yas erkek 4 gün yüksek ates ve halsizik, dr. macrol ve ateş düş. verdi. Üre 24         Kreatinin (Kanda) 0.31 ALT(SGPT) 17 Sodyum (Kanda) 133 Potasyum (Kanda)    4.24 CRP (C-Reaktif Protein)    1,36 WBC    16.52 NEU   

Hocam ben sperm tahlili yaptırdım ve sonuçlarda N.A. yazıyor bu ne anlama geliyor öğrenebilirmiyim

Hocam ben sperm tahlili yaptırdım ve sonuçlarda N.A. yazıyor bu ne anlama geliyor öğrenebilirmiyim

MERHABALAR.İKİ GÜN ÖNCE TAHLİL YAPTIRDIM. CRP 26.08. ( ARALIK:5 MG/L) ÜRE 12 ( ARALIK:17-43 MG/L) WB

MERHABALAR.İKİ GÜN ÖNCE TAHLİL YAPTIRDIM. CRP 26.08. ( ARALIK:5 MG/L) ÜRE 12 ( ARALIK:17-43 MG/L) WBC:3.78 SEDİM:56 (ARALIK 0-20 MM/SA) GIDA ZEHİRLENMESİNDEN OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ İLAÇ VERİLMEDİ .İLACA GEREK VAR MIDIR?

* kolay gelsin uzun olduğu için 1 kerede yazacağım şimdiden teşekkürler . radyolojik bulgular ;media

* kolay gelsin uzun olduğu için 1 kerede yazacağım şimdiden teşekkürler . radyolojik bulgular ;mediastinal ana vasküler yapılar ve kalp kompartmanları olağandır. Trakea veana bronşlar açık olup mediastinal patolojik lenf nodu ayırt e