Tahlil Yorumları Soruları


Annem kan tahlili yaptırdı. Tahlilde glukoz değeri 175 , Demir (serum) 169, diğer büyün değerleri re

Annem kan tahlili yaptırdı. Tahlilde glukoz değeri 175 , Demir (serum) 169, diğer büyün değerleri referans aralığında çıktı. Yorumlar mısınız ?

NEUT ve WBC yüksek EOS%'da düşük olarak çıktı ben bunların anlamlarını bilmiyorum ama İnternet'ten b

NEUT ve WBC yüksek EOS%'da düşük olarak çıktı ben bunların anlamlarını bilmiyorum ama İnternet'ten baktığımda bu dengesizlikler kötüye işaret ediyor birde size bakabilir misiniz? Tahlil sonuçlarım; https://i.hizliresim.com/NZd1za.

sizce kac gunluk gebeyim adetim uzerinden 8 gun gecti iyi calismalar

Merhaba.hocam evde test yaptim pozitif cikti kan testi yaptim 1339 deger cikti siz bu deger normal 12 sinde doktora gidecem sizce kac gunluk gebeyim adetim uzerinden 8 gun gecti iyi calismalar

Tahlil sonucumda böbrek yetmezliği yaziyo anlam veremedim doğrumu gerçkten birde coğu degerlerim neg

Tahlil sonucumda böbrek yetmezliği yaziyo anlam veremedim doğrumu gerçkten birde coğu degerlerim negatif

Merhaba,1 ay önce 21 haftalık gebeliğim trizomi 21 nedeniyle normal Doğum yoluyla sonlandırıldı.tekr

Merhaba,1 ay önce 21 haftalık gebeliğim trizomi 21 nedeniyle normal Doğum yoluyla sonlandırıldı.tekrar ne zaman hamile kalabilirim ? Uygun zamanı nedir ? Şimdiden teşekkürler

Neden tahlil sonuçumu yorumlamadınız beş gündür iki saat arayla giriyorum sitenize yanlış bişeymi va

Neden tahlil sonuçumu yorumlamadınız beş gündür iki saat arayla giriyorum sitenize yanlış bişeymi var

Adet düzensizliği ve yüzümün yan kısımlarında kulak önlerinde çene altında meydana gelen sivilceler

Adet düzensizliği ve yüzümün yan kısımlarında kulak önlerinde çene altında meydana gelen sivilceler için kadın doğuma gittim hemogram tahlilinde kanda EOS% 0,9 çıktı diğer değerler (Biyokimya) normal çıktı. İdrar testinde ise B

İyi günler tahlil sonuçlarım Mch 31.4 yüksek Mpv 7.1 düşük Plt 477 yüksek Diğer değerler normal Gene

İyi günler tahlil sonuçlarım Mch 31.4 yüksek Mpv 7.1 düşük Plt 477 yüksek Diğer değerler normal Genetik test yaptırmalımıyım veya nasıl bir yol izleyeyim

Merhaba HBS Ag 0.24 NonReact Anti HBS 87.6 Reactive Anti HCV 0.02 NonReact Anti HIV 0.47 NonReact El

Merhaba HBS Ag 0.24 NonReact Anti HBS 87.6 Reactive Anti HCV 0.02 NonReact Anti HIV 0.47 NonReact Elisa testi sonuçlarım Olayın gerçekleşmesi testten tam 2 hafta önce durum nedir ve bir sonraki testi ne zaman yaptırmalıyım.

Tahlil sonuçlarımı internett

Tahlil sonuçlarımı internett

Merhaba, hocam lütfen bu üyeliği silebilir misiniz? Kaç kere yazdım fakat silinmemiş. Lütfen sorular

Merhaba, hocam lütfen bu üyeliği silebilir misiniz? Kaç kere yazdım fakat silinmemiş. Lütfen sorular dahil üyeliğimi silin artık takıntı haline getirdim. Kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Her kontrol ettiğimde üyeliği açık bulu

Ocak ayında korunmasız ilişkiye girdim fakat içe boşalma olmadı, bi ihtimal diye endişelendik. 2 ay

Ocak ayında korunmasız ilişkiye girdim fakat içe boşalma olmadı, bi ihtimal diye endişelendik. 2 ay boyunda zamanımda ve düzenli olarak adet gördüm fakat bu ay yine zamanımda adet gördüm fakat ilk başta kahverengi geldi 2 gün normal a

YÜKSEK ÇIKAN DEĞERLER: RBC:4,90---HCT:42-------P-LCR:52,5--------MPV:13,5--------PDW:19,4 DÜŞÜK ÇIKA

YÜKSEK ÇIKAN DEĞERLER: RBC:4,90---HCT:42-------P-LCR:52,5--------MPV:13,5--------PDW:19,4 DÜŞÜK ÇIKAN DEĞERLER; BASO:0,02----------- PLT:164-------RDW-SD:38,1----------RDW-CV:12 HİPOTROİD RAHATSIZLIĞIM VAR ENDOKRİN BÖLÜM DOKTORUMUN İS

Geçen sene ITP hastalığı teşhisi konulmuştu, kortizonla 6 aylık bir tedavi gördüm. Bugün yaptırdığım

Geçen sene ITP hastalığı teşhisi konulmuştu, kortizonla 6 aylık bir tedavi gördüm. Bugün yaptırdığım kan tahlili böyle, acaba bakabilir misiniz? RBC 5,24 , PLT 89,2 , MPV 11,0

Daha önce sordugum sorunun silinmesini istiyorum. Ayrıca üyelikten ayrilmak istiyorum tesekkurler.

Daha önce sordugum sorunun silinmesini istiyorum. Ayrıca üyelikten ayrilmak istiyorum tesekkurler.

Bugünkü kan tahlilinde pdw değerim 18 çıkmış %25-65 arası olması gerekiyormus sizce düşük olmasının

Bugünkü kan tahlilinde pdw değerim 18 çıkmış %25-65 arası olması gerekiyormus sizce düşük olmasının sebebi nedir veya normel bir değermidir acil cevaplarmısınız ?

MERHABA ADET DÜZENSİZLİĞİ VE TÜYLENME SORUNUM VAR TOTAL TESTOSTERON DEĞERİM 1.8 ng/dl SONUCUM NORMAL

MERHABA ADET DÜZENSİZLİĞİ VE TÜYLENME SORUNUM VAR TOTAL TESTOSTERON DEĞERİM 1.8 ng/dl SONUCUM NORMAL

Gebelik testi yaptirdim sonucunu öğrenebilimiyim?

Gebelik testi yaptirdim sonucunu öğrenebilimiyim?

Hocam lütfen cevaplar mısınız ..

Hocam lütfen cevaplar mısınız ..

Tahlil yaptırdım sonucunu hastanenin internet sayfasından öğrenmek istedim, fakat örnek numarasının

Tahlil yaptırdım sonucunu hastanenin internet sayfasından öğrenmek istedim, fakat örnek numarasının hangi numara olduğu bilemediğim için sonucunu alamadım, örnek numarası hangi numaradır acaba ?

P-lcr MPV Pdw Sonuçlarının yüksekliği ne demek

P-lcr MPV Pdw Sonuçlarının yüksekliği ne demek

tahlil sonucu foto: http://prntscr.com/e38iod http://prntscr.com/e38iri http://prntscr.com/e38iur gö

tahlil sonucu foto: http://prntscr.com/e38iod http://prntscr.com/e38iri http://prntscr.com/e38iur görünüşe göre ameliyat olmaya engel olacak bir durum söz konusumuydu?

Sağık ocağında tahlil yaptırdım. Sonuçlara bakım. Büyük ihtimal demir eksikliğim var ama siz yinede

Sağık ocağında tahlil yaptırdım. Sonuçlara bakım. Büyük ihtimal demir eksikliğim var ama siz yinede bakıp yorumlayabilir misiniz?

Sperm testi yaptırdık ileri hareketli sperm oranı yüzde 8 normalmi değerler testi yorumlar mısınız h

Sperm testi yaptırdık ileri hareketli sperm oranı yüzde 8 normalmi değerler testi yorumlar mısınız http://i.hizliresim.com/l3lGmp.png