Tahlil Yorumları Soruları


* kolay gelsin uzun olduğu için 1 kerede yazacağım şimdiden teşekkürler . radyolojik bulgular ;media

* kolay gelsin uzun olduğu için 1 kerede yazacağım şimdiden teşekkürler . radyolojik bulgular ;mediastinal ana vasküler yapılar ve kalp kompartmanları olağandır. Trakea veana bronşlar açık olup mediastinal patolojik lenf nodu ayırt e

Merhabalar 2.5sene önce süpheli bir ilişkim olmustu gecen ay test devlet hastanesinde test yaptırdım

Merhabalar 2.5sene önce süpheli bir ilişkim olmustu gecen ay test devlet hastanesinde test yaptırdım Sonuçlara göre anti hiv (hiv p24 antijen) 0.260negative HBsAg

Dün tahlil sonuçlarımı ilettim RF değeri çok yüksek çıkıyor araştırırken kronik hepatit B olduğunu ö

Dün tahlil sonuçlarımı ilettim RF değeri çok yüksek çıkıyor araştırırken kronik hepatit B olduğunu öğrendim diğer tahlilimi de yorumlaya bilir misiniz?     Alfa Feto Protein     2    ng/mL    0    7       

Merhabalar Size sorum şu olacak. 2 yasindaki kizima rutin kontrol amaçlı kan testi yapildi. Kreatini

Merhabalar Size sorum şu olacak. 2 yasindaki kizima rutin kontrol amaçlı kan testi yapildi. Kreatinin 0.5 çikti bu normal midir?? Zira tahlil yaptırdığım yerde kreatinin referans aralığı olarak 0.24_0.41 yazmakta. Çok şaşirdim bu refera

2 YIL ÖNCE RİSKLİ BİR CİNSEL BİRLİKTELİĞİM OLDU. 1 YIL ÖNCE SİFİLİZ ŞÜPHESİ İLE VDRL VE TPHA TESTLER

2 YIL ÖNCE RİSKLİ BİR CİNSEL BİRLİKTELİĞİM OLDU. 1 YIL ÖNCE SİFİLİZ ŞÜPHESİ İLE VDRL VE TPHA TESTLERİ YAPTIRDIM, HER İKİSİ DE NEGATİF ÇIKTI. TEKRAREN BİR TEST YAPTIRMAMA GEREK VAR MI, TPHA TESTİ SİFİLİZE YAKALANMIŞ BİRE

Merhaba troponin I değerim 1.0 çıktı rica etsem biraz bilgi verir misiniz

Merhaba troponin I değerim 1.0 çıktı rica etsem biraz bilgi verir misiniz

mehabalar hocam erkek kardeşimi (6 yaşında) hastaneye götürdük. doktor çölyak için test yaptırdı son

mehabalar hocam erkek kardeşimi (6 yaşında) hastaneye götürdük. doktor çölyak için test yaptırdı sonuçlar yeni çıktı. Doku Dransglutaminaz lgG 2,39 Anti Gliadin lgG 31,8 pozitif Anti Gliadin lgA 0,98 Doku Dransglutaminaz lgA 0,84 bu du

merhaba 38 yaşındayım. 75 gr şeker yükleme testi yaptırdım açlık 91 çıktı.1.saat:192 çıktı.2.saat:11

merhaba 38 yaşındayım. 75 gr şeker yükleme testi yaptırdım açlık 91 çıktı.1.saat:192 çıktı.2.saat:112 çıktı.3.saat 56 çıktı. İnsülin açlık 10. /1.saat:150 /2.saat 50 /3.saat.10 çıktı değerlendirme yaparsanız sevinirim te

eşimi kadım doğum poli kiliniğine muayeneye götördüm kadın hastalığı nedeni ile patoloji tahlili yap

eşimi kadım doğum poli kiliniğine muayeneye götördüm kadın hastalığı nedeni ile patoloji tahlili yaptılar sonuç olarak kilinik özet menometroraji .not : kürtaj materyal kanama alanları arasında glandület ve stromal fragmanlardan iba

merhabalar kolay gelsin.söyle bi sorum olacak sag boslukta olusan agriyla (ilk defa olan)hastanede i

larsaniz sevinirim.taklilden once agri kesici icmistim bununda etkisi varmidir yuksek cikmasinda.simdiden tskler

İyi akşamlar hocam ben devlet hastanesinde 5.gün hiç testi 9.gün pcr testi 32.gün hiv testi yaptırdı

İyi akşamlar hocam ben devlet hastanesinde 5.gün hiç testi 9.gün pcr testi 32.gün hiv testi yaptırdım negatif aldım ve son olarak 71.günde hiv testi yaptırdım sonuç anti hcv(Elisa) degerleri 0.040 negatif yazıyor yorumlarsanız seviniri

İyi günler, 25 Haziran tarihinde bir tanıdığım ultrason kontrolü yaptırdı ve raporda ; "Uterus : CRL

İyi günler, 25 Haziran tarihinde bir tanıdığım ultrason kontrolü yaptırdı ve raporda ; "Uterus : CRL 12 mm 7w 3d FKA (+) fetus izlendi." yazmaktadır. Buna göre bu hamilelik için ilişkiye girme tarih aralığı nedir ? (Bir doktor 7 h

Merhaba, Nöroloji ve Kadın Hastalıkları bölümlerinde yaptırmış olduğum kan tahlili sonuçlarımda CRP(

Merhaba, Nöroloji ve Kadın Hastalıkları bölümlerinde yaptırmış olduğum kan tahlili sonuçlarımda CRP(kantitaf) değerim 54.7 , Üre 14.0 , Demir 151.0 , Ferritin 11.1 , MCV 80.0 ayrıca sedimantasyon 1 saat 3 olarak görünmektedir. Tahli

İyi günler ben adet düzensizligim nedeniyle jinekolaga gittim yumurtalıgımda 5 cm lik basit kist mev

İyi günler ben adet düzensizligim nedeniyle jinekolaga gittim yumurtalıgımda 5 cm lik basit kist mevcut yıllardır bu şekilde 7 yıllık evliyim 1 cocugum var hormon testi istendi sonucları merak ediyorum tsh. 2.891 hcg. 0.01 fsh.3.84 Lh.1.82

M İDRAR TAHLİLİ Renk * AÇIK SARI - Sarı Görünüm BERRAK - Berrak Dansite 1030 - 1005 - 1030 Ph 5.0 -

M İDRAR TAHLİLİ Renk * AÇIK SARI - Sarı Görünüm BERRAK - Berrak Dansite 1030 - 1005 - 1030 Ph 5.0 - 5.0 - 8.0 Glukoz (Kalitatif) NEGATİF - Negatif Protein (Kalitatif) NEGATİF - Negatif Keton (Kalitatif) NEGATİF Negatif Nitrit (Kalitatif) N

Merhabalar, evlilik işlemleri için kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde sonuçlarım şu şekilde çık

Merhabalar, evlilik işlemleri için kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde sonuçlarım şu şekilde çıktı ; hbsAG negatif 0,32 , anti hbs pozitif 14,77. Aile hekimi bana benim Hepatit-B geçirmiş olduğumu söyledi. Fakat bundan bir hafta

İyi günler 59.günde yapılan elisa testimde anti hıv ve antı hcv negatif gelmiştir bu testler yeterli

İyi günler 59.günde yapılan elisa testimde anti hıv ve antı hcv negatif gelmiştir bu testler yeterli midir yoksa daha sonra yine test yaptırmama gerek var mıdır şimdiden teşekkürler.

BATIN BT RAPORUkontrast madde :İV kontrast madde kullandı. karaciğer 174 mm ile normalden büyük boyu

BATIN BT RAPORUkontrast madde :İV kontrast madde kullandı. karaciğer 174 mm ile normalden büyük boyuttadır. İntrahepatik ve ekstrahepatik safra kanalları normaldir. Safra kesesinde özellik yoktur. Dalak 141 mm ile normalden büyük boyuttad

Merhabalar kreatinin kan testi sabah aç karninami yaprirmak gerekir?? Şimdiden teşekkür ederim..

Merhabalar kreatinin kan testi sabah aç karninami yaprirmak gerekir?? Şimdiden teşekkür ederim..

Miktar 2.66cc. Renk sarimtrak pH 8.4 viskozite yüksek likefaksiyon 30 dakka gorunum akiskan ve müküs

Miktar 2.66cc. Renk sarimtrak pH 8.4 viskozite yüksek likefaksiyon 30 dakka gorunum akiskan ve müküslü sivilasma suresi 30 dakka 1cc'deki spermatozoon:46.200.000 tatal spermatozoon;120.120.000 hizli ileri hareketli;%14 yavas ileri hareketli%41 ye

Merhaba, Nöroloji ve Kadın Hastalıkları bölümlerinde yaptırmış olduğum kan tahlili sonuçlarımda CRP(

Merhaba, Nöroloji ve Kadın Hastalıkları bölümlerinde yaptırmış olduğum kan tahlili sonuçlarımda CRP(kantitaf) değerim 54.7 (0-8,2) , Üre 14.0 (15-40) , Demir 151.0 (50-171) , Ferritin 11.1 (13-204) , MCV 80.0 (80-97) ayrıca sedimantasy

Ben romatoitartit hastasıyım cerahpaşada tedavi görüyorum doktorum idrarında protein var diye 24 saa

Ben romatoitartit hastasıyım cerahpaşada tedavi görüyorum doktorum idrarında protein var diye 24 saatlik idrar ve protein ve keratin testi yaptı keratin 367 Total protein idrarda 43.2 çıktı ve ondan sonra serum amiloid A testi 30.01 C4 test

Merhaba kolay gelsin. Yaş : 25 Bayan Tahlil sonuçlarım : tokluk kan şekeri: 84 Glukoz: 78 mg/dl 74 -

Merhaba kolay gelsin. Yaş : 25 Bayan Tahlil sonuçlarım : tokluk kan şekeri: 84 Glukoz:    78 mg/dl    74 - 110 Kolesterol: 207 mg/dl    0 - 200 Trigliserid    82    mg/dl    0 - 150 HDL kolesterol    44 LDL Kolesterol