Ana içeriğe geç
Tahlil Yorumları CevaplandıSoru #4641

26 yaşında bi erkeğim 5 hafta önce karaciğerimin üst kısmına ani ve şiddetli ağrılar girmeye başlamıştı.Bunun üzerine kan testleri yaptırdım.Değerlendirir misiniz?

Yayın: 0 yorum

Anonim Soru

26 yaşında erkeğim 5 hafta önce karaciğerimin üst kısmına ani ve şiddetli ağrılar girmeye başlamıştı 15-20 saniye sürüyodu ve 15-20 dakkikada tekrarlıyordu hazımsızlıktır diye önemsememiştim. 1 ay ishal iştahsızlık halsizlik yemek yemeye başladığımda tekrar karın ağrısı olunca endişelenip hastaneye gittim fakat aynı zamanda farenjit de olmuştum. Son 1 haftadır sadece karnımın sağ tarafta arada sırada hafif ağrı oluyor basınç şeklinde başka da bir şikayetim yok daha ama endişem var. tahlil sonuçlarındaki anormallikler şöyleydi BİYOKİMYA SONUÇ NORMAL DEĞER LDH 289.9 247 altı CA 11.9 8.8-10.6 HORMON FOLAT 3.08 3.1-19.9 HEMOGRAM NE% 75.7 40-74 LY% 16.6 1.9-48 NE# 9.33 1.9-8 MCH 32.5 27-31 endişem yersiz midir acaba nedir durum yorumlar mısınız lütfen?

Tahlil.com Cevabı

Öncelikle ağrılarınızın ve şikayetlerinizin nedeninin araştırılması için Gastroenteroloji bölümüne başvurmanız ve doktorunuz gerek görürse ultrason muayenesi çok daha net bilgi verecektir. Folat yani folik asit değeriniz normalin altında.Bu nedenle tedavi olmanız gerekebilir. LDH değeriniz de yüksek, LDH yüksekliğine dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz. LDH Yüksekliği Nedir?

Bu soruda geçen tahliller

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular