Gbelik testi yaptırdım 20.6 çıktı 9 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer 255.6 çıktı doktorum çok düşük dedi acaba dış gebelik olabilir mi
Yayın: 0 yorum
Anonim Soru
Merhabalar 7 Ekimde adet oldum 7 Kasımda gebelik testi yaptırdım 20.6 çıktı 16 Kasımda tekrar yaptırdım bu sefer 255.6 çıktı doktorum çok düşük dedi acaba dış gebelik olabilir mi?
Tahlil.com Cevabı
Yazmış olduğunuz son bhcg değerine göre tahmini olarak 4 haftalık hamile olduğunuz söylenebilir. Bhcg değerine bakarak dış gebelik olduğu yorumunu yapamayız.Gebeliğin kesin varlığını ve sağlıklı bir gebelik olup olmadığını asıl belirleyecek olan durum ultrason muayenesinde kesenin görülmesi ile mümkündür.
Dış gebelik ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın:http://tahlil.com/dis-gebelik-nedir-dis-gebelikte-hangi-gebelik-testi-yapilir
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Hamile miyim?
Anonim