Ana içeriğe geç
Hangi Doktor CevaplandıSoru #51439

Gündüz sağ kasığımda bir sancı oldu ve geçti aynı akşam çamaşırımda elastik uzayan bir sıvı oldu ve sonra açık pembe kanamam oldu

Yayın: 0 yorum

Anonim Soru

Merhaba 19 Aralıkta eşimle beraber olduk 25 Aralık gündüz sağ kasığımda bir sancı oldu ve geçti aynı akşam çamaşırımda elastik uzayan bir sıvı oldu ve sonra açık pembe kanamam oldu 26 Aralık regl olmam gereken gündü 2 gün normal regl sürdü sonu dağılan koyu kahve rengi parçalı kanamayla bitti normalde 4_5 gün sürerdi.2017 Ocak 5 te tekrar birlikte olduk eşimle.Aralık mı Ocak mı gebe kalma tarihim sizce?

Tahlil.com Cevabı

Bunu bu şekilde saptamamız çok zor ve sağlıklı sonuç elde edilmez.Bir kadın doğum doktoruna muayene olursanız ultrason muayenesinde yakın gebelik tarihinizi hesaplayabilir.Veya gebelik haftasına göre hesaplayabilirsiniz.

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular