Cevaplanmış Sorular


Prolaktin değeri 11,99

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz. Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

Antidepresan paxil kullanıyorum 10 kilo aldım doktor şekerine ve troid değerlerine baktır demişti sonuçlarım ektedir şimdiden teşekkürler.

Sonuçlarınızı inceledik.Hepsi normal.Ancak kilo almanıza kullandığınız ilaç sebep olabilir.Hemen her 4 Paxil kullanandan birinde 5 kg  ve üzeri  kilo alımı gözlenebilmektedir.Düzenli egzersiz yapmanın

Kanda CRP 16.03 mg ve Glikoze hemoglobin 9.8% Ayrıca idrarda Glukoz POZİTİF.

Kan tahlillerinde Glikoze hemoglobin  9.8% ve idrarda glokoz bulunması şeker hastalığının varlığını gösteriyor. Bu yönde bir endokrinoloji uzmanına başvurup tedavi ve takip içinde olmanız gerekmekte. Ayrıca&nb

WBC değerim, 11,79

Kan sayım tahlili diğer adıyla da hemogram testi sonucuna göre WBC yani lökosit yüksekliği olduğu görülüyor. Anlayacağınız dille akyuvarlar normalden yüksek diyebiliriz. WBC  yüksekliği durumund

Karnım da şişlik ve ağrılar yaşadım. Hamile olma olasılığımı merak ediyorum olup olmadığımı söyler misiniz?

Yaşadığı ilişki sonrası adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Halk arasında üstüne görme denen tıp dilinde de yerleşme kanaması olarak bilinen ve adet kanamasından

Kabızlık sorunum var ıkınmam bebeğe zarar verir mi?

Ikınmak bebeğinize zarar vermez ama kabızlığınızın geçmesi için diyetinize dikkat etmelisiniz. 

İyi geceler doktor bey..biz sevgılımle 21 kasım 2010 da sürtünme yoluyla ilişkiye gırdık .

Uzundur yazmıyordunuz, sizi özlemiştik, aylar önce de hamile olmadığınıza ikna edememiştik, şimdi de ne yazsak sizi ikna edemeyeceğiz:)

Beta hcg değerim 63927,75 çıktı hamile miyim?

Evet bu sonuca göre hamilesiniz, doktora gitmenizi öneririz..

Şüpheli ilişkiden 21 gün sonra adet olunması ve ardından yapılan 3 idrar testinin negatif çıkması ardından diğer adetin 20 gün gecikmesi durumunda ne olur?

Sizin gibi yaşadığı ilişki sonrası çoğunlukla pişman olan veya hamilelik ihtimali nedeniyle oldukça huzursuz olan okurlarımız da, bazen psikolojilerini bozacak kadar derecede hamilelik korkusu bulunuyor.Adet görmüş olsa da hamile olaca

5 ay önce ilişki yaşadım.reglim iki aydır çok az miktarda ve koyu renkli.hamile miyim? Tahlil.com:

5 ay önceki ilişkinin üstüne 5aydır adet görüyosanız hamile kalmamışsınızdır. Kesin sonuç için kanda gebelik testi verebilirsiniz.

Göğsümün kahverengi kısmında sivilce büyüklüğünde bazı noktalar var.Sebebi nedir?

Bu durumda bir genel cerrahi uzmanına başvurup muayene olmalısınız.

HEPATİT B

Hepatit B temel olarak insana kan yolu ve cinsel temasla geçer.Pozitiflik kimi kişilerde zamanla negatifliğe dönüşmekte, kimileri taşıyıcı olarak kalmakta kimileri de aktif olarak enfeksiyonu geçirmektedir.Dilerseniz Hepatit B'ye dair site

HEPATİT B AŞISI

HBs Ag testi ve Anti HBs testleri negatif olduğunda aşı olunabilir.

HIV TESTİ

HIV Test sonuçlarınız norma.HIV korkusu veya endişesi yaşayanlara Tahlil.com olarak önerimiz ise; testlerini kendi başlarına değil de  bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurarak ve onun tavsiyesi ile testlerini yaptırmaları olaca

SÜNNET

Yukarıdaki yazıda da belirtildiği gibi 3-6 yaş arası sünnet önerilmemekte.Bu konuda bir üroloji veya çocuk cerrahisi uzmanına da danışabilirsiniz.Ama önümüzeki yaz öncesi çocuğunuzu sünnet ettirmeniz ideal gibi gözüküyor

İdrar yolu enfeksiyonu

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.Üroloji bölümüne başvurun

Sperm testi (spermiyogram) testi öncesi cinsel perhiz kaç gün olmalıdır?

Sperm testi yani spermiyogram testi yaptırmadan önce ortalama 4 günlük bir cinsel perhiz önerilmektedir.Cinsel perhiz olarak belirtilmek istenen ise ,sperm testinin ideal koşullarda değerlendirilmesi için erkeğin sperm testi için numune ver