A-Z Filtre

ANTİ-SKİN ANTİKOR (Anti skin basement membrane anticore)


Floresan paternine göre pemfigoid, pemfigus, Herpes gestationis (pemfigoid) ve paraneoplastik pemfigus hastalıklarının tanısında kullanılır.

Normal Değer: Negatif olmalıdır.


Bu Gönderiye 9 Adet Yorum Gelmiş
i********** :

AntiTPO 67.8 IU/ml 0-35
AntiTG 21.5 IU/ml 0-40
FT3 2.51 pg/mL 2.3- 4.2
FT4 0.99 ng/dL 0.74-1.52
TSH 1.11 IU /mL 0.35 -5.50
20 yaşındayım yorunlayabilir misiniz ??


Cevap:

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Anti TPO yüksekliği Hashimato olarak bilinen tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.

Hashimato hastalığına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

m********* :

merhabalar benim tash değerim 4,527 anti tpo 0,50 anti tg 182,33 çıktı bu asonuçlar neyi ifade eder???


Cevap:

Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.


m*************** :

ANTİ TİROİD PEROKSİDAZ * 600 IU/ml 0 - 35 >Test nasıl acaba?


Cevap:

Tahlil sonuçlarınızı inceledik. Belirtiğiniz sonuçlar Hashimato olarak bilinen tiroid bezi hastalığınız olabileceğini gösteriyor.Bu durumda bir endokrinoloji uzmanına başvurmanızda yarar var.

Hashimato hastalığına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.


m*********** :

WBC:5,4
LYM : 32,3
MON% :11,5
GRAN% : 56,2
LYM# :1,7
MON# : 0.6
GRAN#: 3.1
RBC : 4.4
HGB: 12.3
HCT: 37.5
MCV: 85.2
MCH: 28
MCHC: 32.8
RDW: 15.7
PLT : 216
PCT: 0.19
MPV: 9
PDW: 18.8
SERBEST T3 (FT3): 2.69
SERBESTT4(FT4):0.92
TROİD STİMULAN HORMON (TSH) : 1. 12
BU TESTİ YORUMLARMISINIZ


Cevap:

Sonuçlarınız normal sınırlardadır..

m********* :

iyi günler...

TSH: 2,94

ANTİ-TPO: 316,7

lgE , total: 12,64

cildimdeki kaşıntılı kabarıklar yüzünden doktora gitmiştim yapılan tahlilde anti-tpo çok yüksek çıktı.29 yaşındayım cinsiyetim erkek. problem nedir ve hangi doktora gitmeliyim? yardımcı olursanız cok sevinirim. iyi çalışmalar...


Cevap:

Hashimato denilen bir tiroid bezi hastalığınız olabilir.Bir endokrinoloji uzmanına başvurunuz.

Bilgi Yok :

sonuç değerlerim
tiroid peroksidaz antikoru (anti TPO)*146.2
TROGLOBULİN ANTİKORU (anti Tg)* 45.25

sonuç değerleri açıklamanız mümkün müdür.? şimdiden teşekkürler.


Cevap:

Sizde otoimmün tiroid hastalığı var, yani başlangıç evresinde Haşimoto tiroidit...

Bilgi Yok :

iyi günler hocam benim tahlil sonuçlarım tiroit peroksidaz antikoru(anti-tpon)87.1 tiroglobulin antigoru(anti-tg)14.0 şimdiden çok teşekürler saygılar


Cevap:

Test sonuçlarınızın sonuç raporundaki referans değerlerini de göndermelisiniz

Bilgi Yok :

İyi günler.yaşım 34,bayanım.
troid testleri yaptırmıştım sonuçlar şöyle.
TSH = 1,95 ; 0,27-4,2 referans aralığı
Serbest T4 =12,8 12-22 referans aralığı

Anti TPO 32,4 20 pozitif
Anti Tiroglobulin Antikor <2,10 0-103 referans aralığı

Sorum ise bir sorun var mı,bu sonuçlar hasımato hastalığını gösterir mi?daha sonra tekrar tetkik yaptırmak gerekir mi?
Saygılar,teşekkürler

Bilgi Yok :

Merhaba;
Anti Tiroid Peroksidaz-AB (ANTİ TPC) DEĞERİM 121.8
Anti tiroglobulin -ab 0.8
t3 2.81
t4 0.81
değerleri açıklamanız mümkün müdür?
kolay gelsin ;teşekkürler


Cevap:

Sonuç raporunda yer alan bu tahlillerin normal değerlerini de gönderebilir misiniz?