Ana içeriğe geç
Hamile miyim? CevaplandıSoru #61154

Nişanlımla yaklaşık 45 önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdik fiziksel temas oldu ancak boşalma olmadı bakireyim zevk suyu bulaşmış olabilir?

Yayın: 1 yorum

Anonim Soru

 Nişanlımla yaklaşık 45 önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdik fiziksel temas oldu ancak boşalma olmadı bakireyim zevk suyu bulaşmış olabilir. ilişkiden hemen sonra adet oldum normal süresi oldu ancak kan miktarı normale göre az oldu. şimdi adet döneminden 15 gün geçti hamile olabilir miyim?

Tahlil.com Cevabı

Durumu netleştirmek için gebelik testi yaptırılabilir.

Bu soruda geçen tahliller

Sizin de benzer bir sorunuz mu var?

Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.

Hemen Soru Sor · 449 TL

Bu soruya benzer sorular

Tüm sorular

1 Yorum

K.

Nişanlımla 15 gün önce sürtünerek ilişkiye girdik ama boşlama olmadı geçen baş ağrısı ile doktora gittiğinde doktor hamille olabilirsin dedikten sonra eczaneden hamilelik testi almış ve 2 derece çıktığını söyledi sizce zevk suyu bulaşmışlığından olabilir mi veya hamilelik için ne dersiniz ? teşekkür

Tahlil.com:

Yaşamış olduğunuz bu tür cinsel yakınlaşmalarda gebelik ihtimali neredeyse yok denecek kadar düşüktür.
Sürtünme yolu ile ve özellikle bakireliğe zarar vermemeyi hedefleyen ilişkilerde gebelik ancak meninin vajina ağzından içeri sızmasıyla mümkündür.
Bu şekilde bir temas ve sperm hücrelerinin vajinaya girme olasılığı var ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması beklenmelidir.Bu süre zarfında da adet görülmez ise, tedbir amaçlı olarak gebelik testi yaptırılması uygun olabilir.

Konuya dair aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir,  bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları okuyabilirsiniz.