Yorumlar

sezgin-guzel | 19.10.2018 11:01

Diğer değerlerimde sorun yok BASO değeri 0 olması sıkıntı yaratmaz değil mi çünkü kağıtta değeri 0 ile 0.10 arası Birde EOS değeri 0.9 oda 0.5 ile 5.0 arası

Tahlil.Com | 19.10.2018 11:45
BASO değeri 0 olması sıkıntı yaratmaz.BASO değerinde tam tersi yükseklik olsa klinik olarak anlamlı olabilir.Aşağıdaki bağlantıda BASOFİL hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Bir akyuvar türü olan basofil nedir? Basofil düşüklüğü ve yüksekliği hangi durumlarda olur?
mesut-buse-turgut | 18.10.2018 01:37

Degerim 0.64 çıktı tehlikeli mi?

Tahlil.Com | 18.10.2018 11:01
Hayır değil. Test sonucunuz Yüksek IgG Avidite çıkmış.
Bu durumda sonuç % 60'dan büyük olmalıdır.
Yüksek avidite sonucu ise enfeksiyonun yeni değil de eski olduğu yönünde fikir vermektedir.
Bu durumda enfeksiyon en az 1 ay ve hatta çok daha önce geçirilmiş anlamına gelir.Bu da gebelik için bir tehdit oluşturmaz.
isil-kurt-topal | 17.10.2018 03:20

68 yaş için gaitada gizli kan sonucunun eser çıkması, 7-8 maya hücresi, 7-8 lökasit, 3-4 eritrosin çıkması ne anlama gelebilir? Kolonoskopi henüz yapılmadı.

Tahlil.Com | 18.10.2018 11:03
Bu değerlerde kayda değer bir sorun görülmüyor.
irfan.29987 | 16.10.2018 11:36

Hepatit b de ilaçla iyileşme oranı nedir?

Tahlil.Com | 18.10.2018 11:02
Hastalığın seyri, hastanın klinik durumu gibi etkenler ilaçla iyileşme sürecine etki edebilir.Bu konuda en doğru bilgiyi tedaviyi planlayan ve takip eden  doktor vermelidir.
Age | 16.10.2018 11:20

6 yaş demir 68 demir bağlama 337 ferritin13. 93 değerler normalmi acaba?

Tahlil.Com | 18.10.2018 11:03

Sorduğunuz tahlil sonuçlarınızda kayda değer bir anormallik veya sapma görülmüyor. Sonuçlarınızı normal olarak yorumlayabiliriz.Doktorunuz gerek görürse ilave tahliller de isteyebilir.

Ozcanasi | 15.10.2018 11:49

Hocam 05.06.2013 doğumlu oğlumun aldosteron sonucu 50, renin ise 8 çıktı. Yalniz testi çocuk ayaktayken yaptık. Bi degerlendirme alabilir miyiz size zahmet. tesekkur ederiz.

Tahlil.Com | 16.10.2018 05:01
Tahlil raporundaki referans değerleri de iletirseniz bu konuda görüşümüzü bildirebiliriz.
Yaso | 15.10.2018 01:11

Gittim bebegimin kesesi gozuktu size yardimlariniz icin tesekur ederim bu ayin 27 sindede kalp atisini dinliyebilirmisiz

Tahlil.Com | 15.10.2018 10:02
Tebrik ederiz.Gözünüz aydın.
oğuzum | 14.10.2018 11:25

Benim oglum erkan dogum sunda 1 yasında ve plt değeri 512 bu normal mi?

Tahlil.Com | 15.10.2018 11:19
Çocuğunuzun PLT değerini normal olarak değerlendiriyoruz.
Diş Eti Hastalığının Belirtileri Nelerdir?
Diş eti problemini diş etlerinin iltihaplanması olarak bilinir
Porfiria (Vampir Hastalığı) Nedir?
Porfiria hastalığı, kimyasal öncü olan porfirinin üretiminde aksaklık yaşanması sonrasında oluşur
C Vitanini Eksikliği ( Skorbüt Hastalığı)
Skorbüt hastalığı C vitamini eksikliğiyle seyreden  bir hastalıktır
Progesteron testi yumurtlama olduğunda en az kaç olmalıdır?
Kadınlarda özellikle adet döngüsünün luteal fazında yumurtlama olup olmadığının araştırmak için doktorlarca progesteron hormon testi sıklıkla istenmektedir
24 Saatlik İdrar Testleri İçin Vanilyasız Diyet Nasıl Yapılır?
24 saatlik idrar testlerinden Vma (Vanilmandelik Asit), Metanefrin, Katekolaminler ,Seratonin, 5-Hidroksiindol Asetikasit için  yapılması gereken vanilyasız diyet uygulaması
Derin Uyku İçin Karanlık Odada Yatın.
Güne dinç başlamak için deliksiz bir uyku mutlaka gerekir
Doğal Detoks için Roka'yı Tercih Edin!
Detoks, bir süre uygulanan diyet ile bedenin, yoğun stres ve besin yükünden arındırılması durumudur
Erken Uyanmanın Faydaları Nelerdir?
Güne erken başlamanın birçok faydası vardır
Lenfoma Nedir?
Lenfositler, vücudun bağışıklık sisteminin elemanlarıdır
Batı Nil Humması Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Batı Nil Ateşi veya Batı Nil Humması olarak bilinen hastalık virüs etkenlidir
Endoskopi İncelemesini Kolaylaştıracak Bazı Tavsiyeler
Endoskopi işlemi, mide veya bağırsak bölgesinin ucunda kamera olan bir cihazla incelenmesi işlemidir
Günlük Kıyafetiniz Enerjinizi Etkiler!
Gün boyu giydiğiniz giysiler aslında gün içindeki enerjinizi de etkiliyor