10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim dışında kimse ile ilişkim kesinlikle olmadı. Benim Anti HIV testim 2 kez üst üste pozitif geldi. Eşimin Anti HIV testi negatif geldi.
Yayın: Güncelleme: 0 yorum
Anonim Soru
10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim dışında kimse ile ilişkim kesinlikle olmadı. Benim Anti HIV testim 2 kez üst üste pozitif geldi. Eşimin Anti HIV testi negatif geldi. Benden Halk Sağlığı Merkezine Western Blot testi gönderildi. Sonuç Negatif geldi. Bu durum çapraz reaksiyon ve yalancı pozitif durum olarak açıklandı. Ek tahlil ve takip yaptırmama gerek olmadığı söylendi. Sizin yorumunuz nedir acaba ?
Tahlil.com Cevabı
Western Blot test sonucu son derece güvenilirdir. Bu durumda Western Blot negatif çıktoğına göre daha önce çıkan pozitif HIV sonuçlarının false pozitif yani yanlış pozitif olduğunu söyleyebiliriz.İçiniz rahat olsun.Aktif bir HIV enfeksiyonundan söz edemeyiz.Doktorunuz da zaten gereken bilgiyi vermiş.
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Tahlil Yorumları
Anonim