Organik Kahve Giderek Daha Çok Tercih Ediliyor

Yayın Tarihi : 2016/09/10 14:46 • Güncelleme Tarihi : 2023/06/01 10:39 •

Organik ürünlere talep arttıkça tüketicilere de yeni alternatifler sunuluyor.

Organik Kahve Giderek Daha Çok Tercih Ediliyor

Organik ürünlere talep arttıkça tüketicilere de yeni alternatifler sunuluyor. Organo Gold Organik kahve önümüzdeki günlerde Türkiye’de ve Ankara’da satılmaya başlanacak. %100 GANODERMA’ dan (reishi mantarı) üretilen Organo Gold kahvenin sağlık açısından pek çok yararı bulunuyor.
Doğrudan Satış Sistemi ile satılacak olan ürünün Ankara yapılanmasını sürdüren Talip Dilber ürün hakkında şu bilgileri verdi: “Ganoderma lucidum, yani Ölümsüzlük Mantarı olarak da bilinen KIRMIZI REİSHİ MANTARI, geleneksel Çin ve Japon tıbbında kullanıldığı bilinen en eski mantar türüdür ve 4000 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır. ORGANO GOLD’un tüm ürünleri 300.000$ dolara yakın yatırım yapılan Gano endüstri parkında % 100 ORGANİK olarak üretilmektedir.
Organo Gold ürünleri tüm dünyada kabul gören ve alınması çok zor olan üretici sertifikalarını almış ve tüm dünyanın en büyük reishi mantarı üreticisi olmuştur. Tüm ürünleri % 100 organik ve hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. 
Piyasada satılan reishi mantarları ise içinde mutlaka kimyasal maddeler bulundurmak zorundadır. Çünkü tüm mantarlarda olduğu gibi bu mantarlarda çok kısa sürede bozulmaktadır. Bu bozulmayı önlemek için kimyasal maddeler kullanıldığından %100 organik değillerdir. “

KIRMIZI MANTAR’IN FAYDALARI
Kırmızı Mantar’ın mucizevi faydaları olduğunu dile getiren Talip Dilber, düzenli kullanımla pek çok hastalıktan korunmanın da mümkün olacağını belirtmiş ve kırmızı mantarın mucizevi etkilerini şöyle sıralamıştır;  ”Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile genetik, bulaşıcı ve yaşlanmaya bağlı gelişebilen birçok hastalığa karşı koruyucu özelliği vardır. Kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olur. Böylelikle kalp krizi ve spazmı, damarlarda tıkanma, felç gibi risklerin önlenmesinde etkilidir.
Kanser riskine karşı koruyucu etkileri vardır. Kanser yönünden risk grubunda olan kişilerin (ailesinde kanser vakası olan, yoğun stres altında veya yoğun hava kirliliği ortamında çalışan, işi gereği radyasyon ve/veya kimyasallara maruz kalan) özellikle kullanması önerilir. 

Vücutta biriken toksinlerden (zehir) arınmayı kolaylaştırır.Kandaki oksijen miktarının artmasına ve kan akışının düzenlenmesine yardımcı olur. Böylelikle cilde gelen oksijen ve besin miktarında yükselme ve cilt üzerinde iyileştirici etkiler gözlemlenebiliyor.
Sürekli kullanımda stres seviyesinde azalma ve uyku düzeninde düzelme   görülür.”

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?