Adetimin normalde bu ay 2 martta gelmesi gerekiyordu fakat adet yerinekahverengi bi akıntı geldi
Yayın: 1 yorum
Anonim Soru
Adetimin normalde bu ay 2 martta gelmesi gerekiyordu fakat adet yerinekahverengi bi akıntı geldi cok az snrada kesildi ardindanherzamanki beyaz akıntı devam etti 4 Gün geciktim ara sıra karnm ağrır gibi oluyor ama belirti bisey yok gazım var genel olarak göğüslerimbiraz hassas emin degilim sizce?
Tahlil.com Cevabı
Hamilelik belirtileri ile boş yere kafanızı yormayın.Gereksiz yere vakit kaybetmeyin.Hamilelik eğer belirtilere bakarak teşhis edilseydi gebelik testine gerek kalmazdı.Hamilelik şüpheniz var ise ve daha önemlisi beklenen adetinizde en az 1 haftalık bir gecikme varsa idrarla bir gebelik testi yapın veya bir sağlık kuruluşuna başvurup Kanda Beta HCG testi yaptırın.Hamile olup olmadığınızı anlamanın en kolay yolu bu.Gerekirse test sonucunu da bize sorarak yorumlarımızı alabilirsiniz.
Bu soruda geçen tahliller
Sizin de benzer bir sorunuz mu var?
Sorunuzu 3 adımda yazıp gönderin; değerlendirmeyi güvenli hesabınızdan okuyun.
Bu soruya benzer sorular
Tüm sorular
Hamile miyim?
Anonim
1 Yorum
14 Şubat'ta sevgilimle ilişkiye girmiştim. Bir sonraki adetim tam vaktinde geldi, ardından Nisan adetimi de oldum şu an sonuncu günündeyim. Ancak adet şansımın haricinde karnımda farklı bir ağrı var. Hamile miyim? Lütfe yardım eder misiniz?
Tahlil.com:
Biz cevap vermekten bıkmıyoruz sizler de sormaktan.
Adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını binlerce kere yazdık.Üstüne görme denen olayın da internetteki bilgi kirliliği nedeniyle kafa karışıklığına yol açtığını da defalarca belirttik.
Cinsel beraberlik veya ilişki sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını belirtir.
Ancak adet sonrası tekrar bir korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir gebelik olasılığı bulunmaktadır.
Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki bağlantıyı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.
Adet gören biri aynı zamanda hamile olabilir mi?
Bir kere şu konuyu lütfen unutmayın.Üstüne görme nadir görülen bir durum olup adet kanamasıyla da kolaylıkla ayırt edilebilir.
Aşağıdaki bağlantıda adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.