Kesin bir şekilde hamile değilsiniz içiniz rahat olsun. Ancak adet düzensizliğiniz yönünden tedavi olmanız gerekebilir. Bu yönde muayene olmanız gerekebilir.
Gelelim niye hamile olmadığınız konusuna. Öncelikle bakire olduğunuzu ifade ediyorsunuz, boşalma da vagina bölgesine olmamış. Zaten iç çamaşırınız da varmış.Ardından da yıkanmışsınız. Bu şekilde vajinaya sperm hücresi bulaşması ve hamilelik mümkün değildir.Bu ilişkiniz üzerine de başka bir ilişki olmamış.
Ardından zaten 2 kez farklı zamanlarda Beta HCG testi yaptırmışsınız. Hamilelikten söz edebilmek için Beta HCG değerinin 6 ve üstü değerler olması gerekir. Sizin testleriniz ise sırayla 0.100 ve 2 çıkmış. Bu değerler net bir şekilde negatif ve hamileliğin kesin olarak olmadığını destekliyor. Bu arada hamilelik korkusunu takıntı haline getirmeniz ve bunun tetiklediği stres faktörü de adetinizde gecikme yapabilir.
Önümüzdeki 1 haftayı ve bayramı huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Hamileliği kafanıza takmayın zira öyle bir olasılık yok. Ancak bayram sonrası hormon testleri yaptırmanız ve adet düzensizliği yönünden ileri tetkik ve tedavi yapılması kesinlikle gerekiyor. Siz de zaten bu konuda gereken adımı atmışsınız.
Sonuç olarak hamilelik korkusunu kafanızdan atın çünkü hamile değilsiniz.Hamilelik ihtimali yüzde 0.
Sağlıklı günler dilerim.
Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.