Beta HCG Değerine Göre Gebelik Haftası Otomatik Hesaplama

Yayın Tarihi : 2021/12/14 12:29 • Güncelleme Tarihi : 2021/12/14 12:29 •

Gebelik şüphesi duyan kadınlar kanda yaptırdıkları gebelik testinde buldukları Beta Hcg değerine göre gebelik haftası otomatik hesaplama konusunda bilgi sahibi olmak ister. Bu yazımızda beta hcg değerine göre gebelik haftasının nasıl  otomatik hesaplanacağı konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Beta HCG Değerine Göre Gebelik Haftası Otomatik Hesaplama

Beta HCG değerleri gebelik tanısında en önemli kriterlerden biridir. Kan tahlilinde Beta HCG test sonucuna  göre gebe olunup olunmadığı ve tahmini gebelik haftasına dair önemli bilgiler öğrenilebilmektedir.
Tahlil.com'un Tahlilmatik uygulamasında yer alan Gebematik özelliğini kullanarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Başka hiç bir yerde bulamayacağınız bu benzersiz hizmetimizi 7x24  online kullanabilirsiniz.
Bu konuda yapmanız gerekenleri aşağıda sıralayalım:

1.Kan tahlilinizde yer alan Beta HCG test sonucunuzun değerini inceleyin.
2.Yazımızın en altında belirtilen bağlantıya BETA HCG değerinizi  giriniz (Virgül yerine nokta kullanınız)
3. Tahlil.com'un GEBEMATİK motoru sizler için gebe olup olmadığınızı otomatik olarak hesaplasın ve size anında bildirsin. 

Dilerseniz gebelik ve Beta HCG test sonucunuzu Tahlil.com uzmanalrına da online olarak sorabilir, merak ettiğiniz cevabınızı alabilirsiniz. Sorunuzu uzmanlarımıza sormak için tıklayınız...
GEBEMATİK uygulamamızı kullanarak, Beta HCG değerine göre gebelik haftası otomatik hesaplama için tıklayınız...

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?