Göz Altı Morluklarından Nasıl Kurtulabiliriz?

Yayın Tarihi : 2017/06/12 10:55 • Güncelleme Tarihi : 2017/06/12 10:55 •
Daha çok kadınlarda görülen gözaltı morluğu yoğun biriş günü, uykusuz kalma, stres, bilgisayar veya televizyon ekranına fazla bakmagibi etmenlerin işaretidir
Göz Altı Morluklarından Nasıl Kurtulabiliriz?

Daha çok kadınlarda görülen gözaltı morluğu yoğun biriş günü, uykusuz kalma, stres, bilgisayar veya televizyon ekranına fazla bakmagibi etmenlerin işaretidir. Morlukları kapatmak için kullanılan fondöten,kapatıcı gibi ürünlerde cilde zarar vererek cildinizi daha hassas halegetirebilir. Gözaltı morluklarınıza sebep olan etmenleri bulursanız çözümeulaşmanız daha kolay olacaktır.

Uyku sorunları göz altı morluklarınıza sebep oluyorsaiki tane kullanılmış yeşil çay poşetini bir süre buzdolabında bekletin veyatmadan önce bu torbaları 10-15 dakika göz altlarınıza koyarak bekletin.

Yaşınızın ilerlemesi, alerji ve güneş gibi etmenlerdegözaltı morluklarına sebep olabilir. Vücudu susuz bırakmamalı, uzun süre güneşemaruz kalmaktan kaçınılmalıdır. Bazı kişilerde de bu durum kalıtsal olabilir.Gece yatarken yastığınızın yüksekte olması kan akışını sağlayacak ve iyigelecektir. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?