AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM Nedir?

Yayın Tarihi : • Güncelleme Tarihi : 2024-03-07
AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM bitkisel gıda takviyeleri olup içerikleri sağlığımız için yararlıdır.

Günümüzde sağlığına özen gösteren kişiler için bitkisel gıda takviyeleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu yazımızda da sizleri AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM hakkında bilgilendireceğiz.

AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM, doğal bazlı tescilli karışımların yanı sıra testosteron ve östrojen hormonlarının dengesini desteklemek için adaptojenler, yüzlerce yıldır tüm dünyadaki  medeniyetler tarafından saygı duyulan ve kullanılan bitkiler ve bitkisel besinler içerir.
Bu bileşenlerin, vücudun strese uyum sağlama yeteneğini artırdığı ve dengeyi desteklediği bildirilmiştir. 
Bu ürünlerin dengeyi destekleyerek ve koruyarak vücudumuzun normal fizyolojik işleyişini  desteklediğini gösteren  yardımcı  maddeler olduğunu kanıtlayan birçok bilimsel çalışma mevcuttur.
AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM,vücudun ihtiyaç duyacağı takviyelerin karşılanması şeklinde formüle edilmiştir ve herhangi bir hormon içermezler.

AMARE IGNT HER ve AMARE IGNT HIM Nedir?

AMARE IGNT HIM ve AMARE IGNT HER, eski çağlardan beri insanlar tarafından kullanılan bazı faydalı olduğu düşünülen bitkilerin bir araya getirildiği son derece faydalı ürünlerdir. Her iki cins içinde ayrı ayrı üretilmiş bu gıda takviyeleri, kadınlar için  AMARE IGNT HER ve erkekler için ise AMARE IGNT HIM olarak üretilmiştir.

AMARE IGNT HER Nedir?

Kadınların sağlığı hedef alınarak üretilmiştir. Bu ürün östrojen ve hormon içermemektedir.Şeker ilavesi olmayıp tamamen vegan olarak üretilmiştir.

İçeriğinde neler bulunmaktadır?

Magnezyum ( Özellikle yorgunluk şikayetleri olanlara önemli faydası vardır)
Kirmizi Pancar: Fito-besinler içermekte olup sağlığımıza yarralıdır.
Melisa Ekstresi: Sakinlestirici özelliği bulunmakta olup anksiyete şikayeti olanlar için idealdir.
Maca Ekstresi: Protein, faydalı yag ve lifler içerir. Aynı zamanda B2 vitamini içerir. İçerdiği saponin maddesi  sağlığımıza yararlıdır.

AMARE IGNT HIM Nedir?

Erkeklerin sağlığı hedef alınarak üretilmiştir.Bu ürün özellikle çinko yönünden çok zengindir. Ürünün önemli özelliği ise 
testosteron ve hormon içermemesidir.Bu ürün de şeker içermemekte olup vegandır.
Ürünün içeriği aşağıda belirtilmiştir:

Çinko: Çinko insan vücudu için en önemli mineraller arasında yer alır. Eksikliği başta yorgunluk olmak üzere çeşitli rahatsızlıklara davet çıkarır.Özellikle bağışıklık, görme yetisi, karbonhidrat metabolizması ve protein sentezi reaksiyonlarında önemli bir yere sahiptir.
Kirmizi Pancar: Fito-besinler içermektedir. Sağlık için yararlıdır.
Rodiola Ekstresi: Bu besin,, Avrupa, Asya ve Amerika’daki dağlık bölgelerde yetisir. 
Kordiseps Mantarı: Himalaya dağlarında yetişen bir mantardır.Zindelik sağlar bağışıklık sistemini destekler.

?