Arveles diş ağrısına iyi gelir mi, kaç dakikada etki eder?

Yayın Tarihi : • Güncelleme Tarihi : 2024-02-17
Diş ağrısı günlük hayatta karşılaşılabilen en rahatsız edici sorunlar arasındadır. Tıbbi olarak da genellikle batma, yanma ya da şiddetli bir şekilde görülebilen diş ağrısına Arveles iyi gelir mi sorusu dikkat çekicidir.

Diş ağrısı genel anlamda günlük yaşamı olumsuz etkilediği kadar kişinin hayat standartlarını da azaltır. Dış ağrısına iyi geldiği söylenen Arveles ise bu tür durumlarda doktora gitmeden ve reçetesiz bir şekilde kullanılır. Peki, Arveles diş eti iltihabına iyi gelir mi?

ARVELES NEDİR?

Arveles, ağrı kesici ve ateş dürücü bir ilaç olarak bilinir. İçerisindeki etken maddelerde deksketoprofen bulunan Arveles, hafif ya da şiddetli ağrıların tedavisinde kullanılır. Bunlar arasında; diş ağrısı, baş ağrısı, adet sancısı, romatoid artrit gibi durumlar vardır.

ARVELES DİŞ AĞRISINA İYİ GELİR Mİ?

Arveles, ağrıyı azaltmak ya da dindirmek adına merkezi sinir sistemi üzerinde etki gösterir. Bazı kimyasalların üretimini engellemekte olan Arveles, diş ağrısına iyi gelmekle birlikte hafiflemesine de sebebiyet verir. Kısaca Arveles diş ağrısına iyi gelmektedir.

ARVELES KAÇ DAKİKADA ETKİ EDER?

Arveles genel anlamda diş ağrısına 30 ila 60 dakika arasında etki etmektedir. Fakat bu süre kişiden kişiye değişmekle birlikte ağrının şiddetine göre de değişkenlik gösterebilir. Bir bardak su ile alınan Arveles daha hızlı emilerek etkisi daha çabuk ortaya çıkarır.

?