Bitedavi ile Evde Sağlık Hizmetleri

Yayın Tarihi : • Güncelleme Tarihi : 2024-04-03
İstanbul evde sağlık hizmetleri sunan platform ile siz de kendi evinizin konforunda zamandan tasarruf ederek hastaneden alabileceğiniz hizmetleri ekonomik olarak kolayca elde edebilirsiniz.

İstanbul evde sağlık hizmetleri sunan bu platform ile siz de kendi evinizin konforunda zamandan tasarruf ederek hastaneden alabileceğiniz hizmetleri ekonomik olarak kolayca elde edebilirsiniz. Deneyimli sağlık personellerinden mobil uygulamamız üzerinden randevu alarak profesyoneller ile iletişime geçebilir ve en kısa süre içerisinde hizmetin size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 300'den fazla kişinin kullandığı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile Bitedavi, kullanıcılarına en etkili çözümleri sunuyor.

Evde sağlık hizmetleri neler yapar?
Evde bakım hizmetleri kapsamında evde doktor hizmeti ile yetişkin ve çocuk genel muayene, diş muayenesi ve görüntüleme, küçük cerrahi müdahaleler içerisinde tırnak çekimi, siğil ve nasır alınması, apse drenajı, dikiş atılması, diş çekimi ve dolgusu ve doktor refakati hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Evde hemşire hizmetinin içeriği ise evde serum tedavisi,glutatyon serum, damar yolu açma ve çıkarma,evde enjeksiyon yapılması, vital bulgular ölçülmesi, nazogastrik sonda, kan alma, yara bakımı, PEG bakımı, kolostomi torbası bakımı, treakostomi kanülü bakımı ve hemşire refakatidir. Sağladığımız bir diğer hizmet ise evde geleneksel tıp uygulamalıdır. Bu hizmet bünyesinde glutayon ve c vitamini takviyesi, sülük tedavisi ve kupe uygulaması yer almaktadır.Evde hasta bakıcı hizmeti ile refakat, kişisel bakım hizmetleri, hasta ve yaşlı banyosu ve yatak yarası bakımı uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Evde check-up ile 4 farklı paket sizlere sunulmakta, bunlar erkek mini paket, erkek geniş paket, kadın mini paket ve kadın geniş pakettir. Son hizmetimiz evde tahlil uygulamasıdır. Web sitemizi inceleyerek size uygun tatlil paketini bulabilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. 

Peki neden evde bakım hizmetlerini tercih etmelisiniz?
İstanbul içerisinde yer alan hastanelerde randevu bulmanın zorluğu ve ulaşımda geçirilen zaman göz önünde bulundurulduğunda Birtedavi kullanmak size vakit tasarrufu sağlayacaktır. Deneyimli uzmanlardan oluşan kadrosu ile size göre kişiselleştirilmiş ve özel ihtiyaçların göz önünde bulundurulduğu program sayesinde hassas durumlara yönelik bir sağlık hizmetine erişebilirsiniz. Evinizin konforunda ve steril ortamında güvenli ve hijyenik sağlık uygulamaları ile hastane ortamında oluşabilecek enfeksiyon riskinden kendinizi koruyabilirsiniz. Esnek çalışma programımız sayesinde sizin ihtiyaç duyduğunuz zaman aralığında planlanan sağlık hizmetleri ile vakit tasarrufu sağlayabilir ve konforunuzu koruyabilirsiniz. Yaşam kalitenizi etkin bir şekilde arttıracak tüm bu hizmetlere geleneksel sağlık hizmetlerinden daha uygun bir fiyata erişebilir ve maliyet tasarrufu sağlayabilirsiniz. 

Bu hizmetten kimler yararlanabilir?
Hizmetlerimiz her yaş grubundan gelen çeşitli taleplerimizi karşılamaktadır. Kronik rahatsızlığı olan hastalar, 65 yaş üstü hasta bakımı ve enfeksiyon kapma riski yüksek olan kişiler haricinde yoğun iş temposu içerisinde çalışan ve hastaneye gitmeye vakit bulmakta zorlanan kişiler de evde sağlık hizmetinden yararlanabilir. 

Evde sağlık hizmetlerini kim sunmakta?
Sunulacak sağlık hizmetine göre hekim, hemşire veya hasta bakıcı unvanlarına yasal olarak sahip uzmanlar bünyemizde düzenli olarak eğitimler almaktadır. Uzmanlarımız adli sicil kontrolü ile aramıza katılıyor ve geçmişteki sertifikaları ve referansları dikkatle incelenmektedir. 

Evde sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanılır?
Evde sağlık hizmetleri iletişim için web sitemiz üzerinden sağlanan link ile İOS ve Android uyumlu mobil uygulamamızı indirebilir, size uygun olan hizmete karar verdikten sonra müsait olduğunuz zaman dilimine göre uzmanlarımızdan randevu oluşturabilirsiniz. Randevu talebiniz sisteme düştükten sonra yapılan değerlendirmeler sonucunda tarafımız size ulaşacak ve isteğinizi onaylayacaktır. 
Güven ve şeffaflık ilkelerine dayalı hizmetlerimize ulaşmak için bizi takip etmeyi ve mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

[ Bu içerik bir reklamdır ]

?