Psikolojinize İyi Gelecek Bir Yer: Madalyon Klinik

Yayın Tarihi : • Güncelleme Tarihi : 2024-01-16
Psikolojik destek, sanılanın aksine psikolojiniz iyice bozulduktan sonra almanız gereken bir yardım değildir. Zorlu bir durumdaysanız, kendinizi psikolojik olarak iyi hissetmiyorsanız, herhangi bir konuda engellenemez kaygılarınız varsa işinin ehli uzmanlardan destek alabilirsiniz. Psikolojik destek almanın kıymetini çoğunlukla kendinize vermekten çekindiğiniz öz şefkati kazanma sürecinde daha iyi anlayabilirsiniz.

Psikolojinize İyi Gelecek Bir Yer: Madalyon Klinik

Madalyon Klinik, Gülseren Budayıcıoğlu tarafından 2005 yılında Ankara’da kurulmuştur. Madalyon Klinik, çocuk ve ergen psikiyatrisi ve yetişkin psikiyatrisi olmak üzere 2 dalda hizmet verir. Psikolojik olarak zorlandığınız durumları, profesyonel destek sayesinde daha rahat atlatmanıza yardım eder.

Klinikte, çocuklar, ergenler ve yetişkinler için güncel terapi çözümlerini bulabilirsiniz. Herkesin çocukluk döneminden itibaren hayat çizgisinde karşılaştığı zorluklar farklıdır. Herkesin bu zorluklarla baş etme şekli ve onlara dayanma gücü farklılık gösterir. Bu da kişileri sıkıntı çektikleri durumda farklı çözümler aramaya itebilir. En etkili çözümlerden biriyse üstesinden gelemediğiniz durumlara karşı profesyonel destek almaktır.

Madalyon Klinik uzman psikiyatristleri ve psikologlarıyla tanışmak ve randevu almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Profesyonel Ekip ve Psikolojik Destek

Psikolojik destek, sanılanın aksine psikolojiniz iyice bozulduktan sonra almanız gereken bir yardım değildir. Zorlu bir durumdaysanız, kendinizi psikolojik olarak iyi hissetmiyorsanız, herhangi bir konuda engellenemez kaygılarınız varsa işinin ehli uzmanlardan destek alabilirsiniz. Psikolojik destek almanın kıymetini çoğunlukla kendinize vermekten çekindiğiniz öz şefkati kazanma sürecinde daha iyi anlayabilirsiniz.

Madalyon Psikiyatri Kliniği uzmanları, görüşmeniz neticesinde uyguladıkları test ve tanı teknikleriyle öncelikle yaşadığınız psikolojik bozukluğu tespit eder. Ardından içinde bulunduğunuz duruma karşı ruh halinizi düzeltmeye yardımcı terapiler uygular. Fiziksel gibi görünen ama kökeni psikolojik olan rahatsızlıklarınıza da çözüm bulmanıza yardım eder.

Çok Yönlü Terapiler

Madalyon klinik psikiyatrist ve psikolog ekibinden alabileceğiniz profesyonel yardımlar şu alanlarda gerçekleşir:

·         Depresyon    

·         Panik Atak

·         Boşanma Süreci Sıkıntıları

·         Bipolar Bozukluk

·         Cinsel İşlev Bozuklukları

·         Ergenlik Dönemi Sıkıntıları

·         Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

·         Yetişkinlerde Yeme Bozukluğu

·         Yaşlılık Psikiyatrisi

·         Vajinismus

·         Uyku Bozukluğu

·         Travma sonrası stres bozukluğu,

·         Öfke Kontrolü,

·         Performans kaygısı,

·         Panik bozukluk gibi her türlü psikolojik rahatsızlığın ve bozukluğun tedavisinde Madalyon Ruh ve Sinir Hastalıkları kliniğinden destek alabilirsiniz.

Hayatınızın her döneminde farklı danışmanlıklar ve rehberlikler alarak yaşadığınız problemleri daha rahat çözebilirsiniz. Evlilik öncesi danışmanlığı, aile danışmanlığı, bilişsel davranışçı terapi, çift terapisi, ilaç tedavisi gibi farklı alanlarda hizmet alabilirsiniz.

Madalyon Psikiyatri Güncel Teşhis ve Tedavi Yöntemleri

Her biri son derece değerli, alanında uzman ekibiyle Madalyon Psikiyatri Kliniği, kişilik testleri, zekâ testleri, nöro-psikolojik testler gibi bilimsel yöntemlere başvurur. Danışan kişilerin ihtiyaçlarını ve onlara uygun tedavi yöntemlerini bir araya getirir. Kliniğin amacı, kişilerin yardım alırken kendilerini bulundukları ortamda rahat hissetmelerini sağlamaktır. Toplum tarafından yanlış anlatılan ya da korkulan çeşitli hastalıkların doğru şekilde kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

İster Yüz Yüze İster Online Terapi

Pandemiyle birlikte artan online görüşme sistemleri, psikolojik terapi yöntemleri arasında da kendine yer bulmuştur. İstanbul ve Ankara dışında ikamet eden ve profesyonel psikolojik desteğe ihtiyaç duyan kişiler online randevu aracılığıyla yardım alabilirler.

Madalyon Klinik, danışanlarına her zaman onların özel durumlarına yönelik tedavi uygular. Siz de online psikoterapi seansı almak için şimdi Madalyon Klinik uzman ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Neden Madalyon Klinik?

Tedavinin sağlanması öncelikle hastalığın teşhisiyle mümkündür. Yılların birikimiyle ve deneyimiyle hizmet veren uzman kadro, öncelikle doğru psikiyatrik teşhis ve tanı yöntemlerini uygulamaya önem verir. Ardından size uygun terapi yöntemiyle öz benliğinizi fark etmenize ve psikolojik rahatsızlıkların korkulacak bir şey olmadığını anlamanıza yardımcı olur.

Çoğu kişi, öncelikle kendiyle yüzleşmek istemediği ya da çevresi duyarsa ayıplanacağını düşündüğü için psikolojik yardımdan kaçar. Günümüzün yaygın online terapi sistemleri ve kullanılan bilişsel terapi yöntemleri bu önyargıları yıkmaya yardımcı olmuştur. Psikolojik destek sayesinde zamanla birçok fiziksel rahatsızlığınızın da azaldığını fark edebilirsiniz. Siz de önce bugünü sonrasında da geleceği daha sağlıklı şekilde yaşamak için şimdi Madalyon Klinik uzman ekibine başvurabilirsiniz.

 

?