pen*s Protezi Ameliyatı Nedir?

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2024/01/03 10:26 •

pen*s protezi ameliyatları normal ameliyathane ortamında ve genellikle tam narkoz halinde yapılan bir operasyondur.

pen*s Protezi Ameliyatı Nedir?

pen*s protezi ameliyatları normal ameliyathane ortamında ve genellikle tam narkoz halinde yapılan bir operasyondur. Gerekli görülürse sadece belden aşağısını uyuşturarak da bu ameliyatı yapmak mümkündür.Bu anesteziye epidural anestezi adı verilir.

Ameliyatı yaparken pen*s üst veya alt kısmına ya da yumurta torbasına kesik atılır ve çubukların yerleştirileceği hazne hazırlanır. Hazır olduktan sonra protez çubuklar pen*s içine yerleştirilir. 

Ameliyatın toplam süresi bükülebilir pen*s protezi için ortalama yarım saat, şişirilebilir pen*s protezleri için ise bir saatin biraz altındadır. Ameliyattan sonra hastapen*ste bir idrar sondası ve sargı ile yatırılır. Hastanede bir ila iki gün yattıktan sonra hasta taburcu edilebilir.

Dışarıdan görünen bir cihaz, aparat veya herhangi bir yabancı madde yoktur. Yapılan protez vücut organları içerisine gömülü şekilde durmaktadır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
g******** :

Yazarken utanıyorum ama erkek arkadaşımla ilişkiye ilk defa girdim boşalmadık ikimizde ama zevk suyu içime girdi bu olay aksam 8 gibi oldu ertesi gün öğlen 3 te hap aldım sperm öldürücü hamile kalır mıyım?


Cevap:

Zevk suyu ile hamileliğin oluşması yok denecek kadar düşük bir olasılıktır ancak net bir şey söylemek için adet tarihinizi takip etmelisiniz. Eğer adetiniz de bir haftadan fazla gecikme yaşanırsa gebelik testi yaptırmanızı öneririz. 

?