Gönderdiğiniz 4 HIV test sonucunu da inceledim. 13 Aralık tarihli olan negatif çıkmış.28 Aralık yine negatif çıkmış. Daha sonra 3. test sonucu şüpheli çıkmış ve tekrar kan vermeniz uygun görülmüş. Son olarak 7 Ocak tarihli olan HIV testiniz de negatif çıkmış. Tecrübelerimize göre 3. test sonucunuz ya ara bir değer de yada pozitif çıkmış. Bu nedenle doğrulama testine gerek görülmüş. Çok büyük olasılılıkla bu test yalancı pozitif çıkacak ve doğrulama testi negatif çıkacaktır. Tabii ki şu aşamada doğrulama test sonucunu beklememiz gerekiyor. Son yapılan test sonucunuzun da negaitf çıkması doğrulama test sonucunun negatif olacağı konusundaki görüşümüzü destekliyor.
Sonuç olarak şu aşamada panik olacak bir durumunuz yok. Doğrulama testi gelinceye kadar lütfen bir daha test yaptırmayın.
Sizde HIV enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum ve 3. test sonucunuzun da yalancı pozitif olduğunu ve doğrulama test sonucunuzun da büyük olasılıkla negatif çıkacağı görüşündeyim.
Sağlıklı günler dilerim
Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.