Fazla Süt Akne Yapıyor

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2017/06/23 00:43 •
Süt; kemiklerin güçlenmesi, sindirim sisteminin düzenli çalışması başta olmak üzere pek çok faydası bulunan bir mucizevi bir içecektir
Fazla Süt Akne Yapıyor

Süt; kemiklerin güçlenmesi, sindirim sisteminin düzenli çalışması başta olmak üzere pek çok faydası bulunan bir mucizevi bir içecektir. 

Günde 1 bardak süt içmek, hayatınız boyunca sizi koruyacak sayısız tedbir almaya eşdeğerdir. Başta kemik erimesi olmak üzere rastlama ihtimaliniz olan, yaşam kalitenizi olumsuz etkileyecek hastalıklardan kurtulmuş olacaksınız.

Her konuda olduğu gibi, sütün de fazlası zarardır. gereğinden fazla tükettiğinizde, bazı hormonları uyarır. Bu hormonlar da vücutta yağ tabakalarının oluşmasına ve dolaylı yoldan sivilce ve aknelerinizin artmasına sebep olmaktadır.Ayrıca sütte yüksek miktarda iyot bulunur. Bu içerik, sivilce oluşumu için taban hazırlar. Böylelikle daha yağlı ve sağlıksız bir cilde sahip olunur.Her şey dozunda güzeldir felsefesince olduğu gibi, süt de doğru miktarda alındığında pek çok faydası görülecektir.Bunun yanında, çikolata da akneyi artıran unsurlar arasındadır. Fakat akneye sebep olan çikolatanın kendisi değil, içeriğindeki şekerin etkisidir.
Bu sebeple bitter çikolata, şeker içeriğinin az olması sebebiyle daha çok tercih edilmelidir. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?