Gerdek Korkusu Nasıl Yenilir?

Yayın Tarihi : 2018/06/25 18:49 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/25 18:49 •
Gerdek gecesi, hayatın en özel ancak en korkulan anlarından biridir
Gerdek Korkusu Nasıl Yenilir?

Gerdek gecesi, hayatın en özel ancak en korkulan anlarından biridir. Yoğun düğün temposunun organizasyonu bir yandan, düğün bitiminde yaşanacaklar bir yandan… 

tabii hemen tecrübeli kişiler beliriverir böyle durumlarda. Bu durumda kaçılması gereken kişiler, kötü tecrübelerle dolu kişilerdir. Bu insanlar sanki cinselliği bir felaketmiş gibi anlatırlar. Kişisi belli olmayan hatta belki de hiç yaşanmamış olaylardan türeyen durumlardır bu hikayelerin pek çoğu. Haliyle gereksiz kaygılara sebep olurlar. Bu sebeple, evlilik öncesinde bilgisine danışacağınız insanı çok iyi seçmelisiniz. Sizin isteğiniz dışında konuşmak isteyenlere özellikle bilgisine güvenmediğiniz kişilere, kibar bir dille set çekin. Bu sayede kafanızın karışmasını engelleyin. Konuşmaya karar verdiğiniz kişinin özellikleri de çok önemlidir. 

Öncelikle yaşınıza yakın olmalı ki rahatça açılıp dilediğiniz soruları sorabilesiniz. Ancak bu bir kural değildir. Yaşı büyük ancak kendinizi rahatça açabileceğiniz birisi varsa bu kişi de aradığınız kişi olabilir.

Kendisine güvenmelisiniz: şayet güvenmediğiniz birine yeterince açık olamayabilirsiniz ve yine eksik bilgi ve korkularla gerdek geceniz kabusa dönüşebilir.

Bilgileri güvenilir olmalı, kulaktan dolma, hurafe bilgiler bu dönemde en ihtiyacınız olmayan şeylerdir. 

Tecrübeli olmalı, yani evli ve mutlu cinsel birlikteliği olan bir kişi olmalı ki, verdiği bilgiler evlilik hayatınız boyunca kullanılabilir olmalı.

Bu anlatımın arkasından “birisiyle konuşmak zorunda mıyım” sorusu geliyor. Tabii ki zorunda değilsiniz. Ancak bu yol sizi rahatlatacaktır. İnternette bu bilgilerden çokça vardır ancak güvenilir bir ağızdan duymak yani yüz yüze iletişimin verdiği rahatlığı hiçbir elektroniğin size verme şansı yoktur.

Peki neden tek kişi ile konuşmak? Çünkü çok fikir demek, çok kafa karışıklığı demektir. Bu sebeple tek ancak güvenilirliği yüksek olan kişi sizin seçeceğiniz kişi olmalıdır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?