Tahlil Sonuçlarınızı Yorumlayalım

25.07.2018 09:26
Tahlil.com tahlil sonuçlarının uzman hekimlerce yorumlandığı Türkiye'nin ilk ve tek sağlık sitesidir.
Tahlil Sonuçlarınızı Yorumlayalım
A

Tahlil.com'a soru sormak ve tahlillerinizin yorumlanması için sitemize üye olmalısınız.
Sitemize ücretsiz üye olmak için tıklayınız...
Merak ettiğiniz tahlilleri, yüksek veya düşük çıktığını düşündüğünüz tahlil sonuçlarınızı bize sorabilirsiniz.
Soru sormadan önce lütfen  Uyarılar bölümümüzü okuyunuz.
Uygun bulunmayan bazı sorular cevaplanmamaktadır.


YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

YORUMLAR

sultan-tulin-irikaya | 02.12.2019 06:59

Benim İnr sonucum 1.49 çıktı nasıl acaban

Tahlil.Com | 29.01.2020 08:30

Raporda belirtilen referans değerleri de vermelisiniz.Bu konuda sitemizde soru sorma aşamasında sürekli uyarılarda bulunuyoruz.Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

 

Bay | 18.01.2019 01:50

Patoloji sonucumda:nMakroskobik bulgular: 0,8x0,5x0,3 cm ölçülerinde beyaz renkli doku parçası 1B1PY.nnİnflamatuar polip

Tahlil.Com | 23.01.2019 11:13
Kötü huylu bir bulguya rastlanılmamış

Yeliz0635 | 12.10.2018 01:05

T3. 3.04 (2.04/4.4)nn T4. 1.49 (0.85/1.7)nTsh 0.712 (0.27/4.2) tesekkurler

Tahlil.Com | 14.10.2018 11:18

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.
Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

Merniss | 12.08.2018 10:42

Merhaban sonuç. DeğerlernCEA. 1,2. 0-5ng/mlnCA-125. 15. 0-35U/mlnCA-15-3. 24. 0-32U/mlnCA-19-9. 9. 0-37U/mlnAFP. 4,9. 0-15ng/mlnnTeşekkür ederim..

Tahlil.Com | 13.08.2018 07:30

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçlarını normal olarak yorumluyoruz.
Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

cagricelikbilek | 23.07.2018 05:16

merhaba,

Rusya'da yaşıyorum. Doktorun dediklerini tam anlayamadım. Sizce herşey normal mi?

TTG 1.33 DEGERLER 0.300 - 4.200

T4 - 14.3 DEGERLER 12.00 - 22.00

T3 - 4.83 DEGERLER 3.10 - 6.80

Teşekkür ederim.

Tahlil.Com | 28.04.2015 01:37
Bunlar tiroid testleri ve sonuçlarda bir anormallik yok.
guness.n | 23.07.2018 05:15

TSH 0.03 Serbest T4 1.56 HBsAG 0.044 negatif.
tahlil sonucum nedir?
bilginiz için şimdiden teşekkürler

Tahlil.Com | 28.04.2015 11:26

Bir tiroid bezi tahlili olan TSH hormonu değeri düşük çıkmış.
TSH düşüklüğü normal değildir.
Tiroid bezi fazla çalışıyor olabilir.İleri tetkik ve muayene amaçlı olarak Endokrinoloji bölümüne başvurunuz.

TSH testi ve hangi durumlarda düşük çıktığına dair aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Tiroid Testleri,

 

gulnursahinn17 | 23.07.2018 05:09

19 Yaş
Glukoz (AKŞ) 97
Kreatinin 0,64
ALT 9
Kreatinin kinaz (CK) 42
Trigleserid 70
Kolesterol 171
HDL kolesterol 51
LDL Kolesterol 106
VLDL Kolesterol 14
Kalsiyum (Ca) 9,3
CRP (Trübidümetrik) 2,77
TSH 2,6
Ferritin 21,04
İnsülin(açlık) 16,31

Tahlil.Com | 20.04.2016 05:27

 

Tahlil.com da tahlil sonuçlarınızın uzmanlarımızca sağlıklı bir şekilde yorumlanması için tahlillerinizin sonuç raporunda belirtilen normal değerlerini de yazmalısınız.
Bu konuda sitemizde bir çok uyarıda bulunup okurlarımızı bilgilendik.
Aşağıda konuya dair uyarılarımızı gözden geçirmenizde yarar var.
 
 
 

 

| 23.07.2018 05:08

22 yasında bayanım. gögsümde elime bir top geldi ve ultrasyon çekildi. sağ memede saat 10 hizasında 4,3 mm çaplı, saat 8-9 hizasında 6,1 çaplı basit kistler izlenmektedir. diye sonuç çıktı ultrasyondan. ne anlama geliyor bu basit kistler ayrıca doktorum kahveden koladan ve sigaradan uzak dur dedi. bunun kistlerle bi alakası var mıdır? 

Tahlil.Com | 05.11.2010 12:29
Sonuçlarınızda problem çıkmamış.Doktorunuzun önerilerine uymalısınız.
Evrimgulum | 19.07.2018 06:09

WBC 8,99 (3,9-11,7)
Rbc 5,05 ( 3,85-5,16)
Hgb 13,9 ( 12-15)
HTC 40,0 (34,8-45)
Plt 381,0 ( 130-400)
Mch 27,5 (27-31)
Mchc 34,7 (33-37)
Rdw 11,5 (11,5-14,5)
Mcv 79,2 (80-89)
MPV 6,96 (7,2-11,1)
PCt 0,265 (0,2-0,5)
Pdw 20,0 ( 25-65)
Lym% 28,5 (19-48)
Lym 2,56 ( 0,9-5,2)
Mono% 8,32 (3,4-9)
Mono 0,748.

Tahlil.Com | 15.02.2015 10:13

Tahlillerinizi inceledik, sonuçlarınız normal.Test sonuçlarınızda bir sorun görülmüyor.

necoixfb | 19.07.2018 06:08

Merhaba 1 hafta önce hemoglobin elektroforezi tahilil yaptırdım sonuçlar şöyle,
HbA1 = 94,83
HbF = 1,72
HbS = 0
HbA2 = 3,45
Sonuçlara göre bir hastalık durumu var mıdır?

Tahlil.Com | 28.09.2014 03:38
Değerlendirilmesi için Hemogram sonucunuzuda yazmanız gereklidir..
DAHA FAZLA GÖSTER
Uykusuzluk ve Uykusuzlukta Yapılan Tahliller Nelerdir?
Uykusuzluk günümüzde sıklıkla rastlanan bir sağlık sorunudur.Uykusuzluk tanısında çeşitli tahliller kullanılmaktadır.
Anti HBs Testi Nedir?
Anti HBS,hepatit B yüzey antikorudur. Bu antikorun varlığını kanda tayin edeb teste ise Anti HBs testi denir.ELİSA yöntemi ile yapılan bir testtir.
ERA Testi Basamakları Nelerdir?
ERA testi; kaliteli embriyo transfer edildiği halde, başarı sağlanamayan kişilere uygulanan yöntemdir.
CEA Nedir? Hangi Durumlarda Yükselir?
Karsino embriyonik antijen yani CEA; kanser hücrelerinde bulunan ve buradan kana geçebilen bir tümör belirtecidir, pek çok kanserin tedavi takibinde, nükslerin izlenmesinde…
RBC yüksekliği nedir? RBC Yüksekliği Neden Olur?
RBC yüksekliği alyuvarların sayısında yükseklik anlamına gelir.RBC yüksekliği çeşitli nedenlere bağlı olabilir.
Kolesterol Yüksekliği-Hiperkolesterolemi Nedir?
Kolesterol her hücrede bulunan bir moleküldür. Kolesterolün kanımızda normalin üstünde olması kolesterol yüksekliği diğer adıyla da hiperkolesterolemi olarak bilinir.
tahlil.com
tahlil.com
tahlil.com