Tahlil Sonucu Ne Nedir?

Yayın Tarihi : 2023/05/03 09:40 • Güncelleme Tarihi : 2023/05/03 10:09 •

Elimize tahlil sonucunu aldığımızda sonuç raporunda belirtilen paremetrelerin ne anlama geldiğini ve tahlil sonucunun ne anlama geldiğini merak ederiz. Bı yazımızda ''Tahlil Sonucu Ne Nedir?'' konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Tahlil Sonucu Ne Nedir?

Tahlil sonuçlarını elinize aldığınızda bu sonuçların iyi mi, kötü mü olduğunu merak edersiniz. Bu merak ettiğiniz konulara dair tüm  bilgileri sitemiz Tahlil.com'da bulabilir ve merak ettiğiniz tüm tahlil sonuçlarını da doktorlarımıza sorabilirsiniz.
Tahlil sonucunuzu yaptırdığınız merkezleri seçerek Tahlil.com'dan öğrenebilirsiniz. Bunun için tahlil sonucunuzu Tahlil Sonuçları bölümümüzden bulunduğunuz ili filtreleyerek hemen bulabilirsiniz.İlgili alanda bulamadığınız sonuçları ise e-nabız uygulasına e-devlet üzerinden ulaşıp inceleyebilirsiniz.
Tahlil sonuçlarının ne olduğu ve ne anlama geldiğini ise Tahlil Sözlüğü bölümümüzde yer almaktadır. Tahlil sözlüğünde A'dan Z'ye tüm tahlilleri inceleyip bu tahlillerin ne anlama geldiği, normal değerleri ve hangi durumlarda yüksek veya düşük çıktığı konusunda bilgiler yer almaktadır. İlgili tahlilin altında merak ettiğiniz konuyu yorum olarak ekleyebilir veya yapılmış yorumları okuyabilirsiniz.
Tahlillerin sonuçlarının ne anlama geldiği ve düşük yada yüksek çıktığında akla gelebilecek hastalıklar da merak edilen tahlil konuları arasında ön sıralarda yer almaktadır. Bu konuda da Tahlil.com'a sorulan ve uzmanlarımızca cevaplanan binlerce soruya Tahlil Yorumları bölümümüzden ulaşabilir ve tahlil sonuç yorumları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Tahlillerin normal değerlerinin ön yorumlanmasında hastaneye gitmeden veya doktora ulaşmadan bilgi alabileceğiniz Tahlilmatik uygulamasını kullanabilirsiniz.Bu uygulama ile de tahlil sonuçlarınızın ön  değerlendirmesine dair bilgi alıp ilgili doktora başvurabilirsiniz. Tahlilmatik uygulamasında en çok merak edilen tahliller yer almaktadır. Buraya sonucunuzu girip sonucunuzun normal olup olmadığı hakkında bilgi alabilirsiniz.
Tahlilmatik uygulamasında gebelik, kansızlık, hepatit ve HIV gibi bulaşıcı hastalıklar, karaciğer, böbrek, prostat hastalıkları ve kısırlık tanısında kullanılan belli başlı tahlillerin yer aldığı bölümler vardır. Buradan tahlillerinizi girip tahlillerinizin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.
Son olarak merak ettiğiniz tahlil sonuçları ve tahlil sonuçlarına göre hangi doktora gitmeniz gerektiği hakında da bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?