Vajinal Jel Kullanımı Hamileliği Kolaylaştırabiliyor

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Hamile kalmak isteyen ve bu konuda çaba gösteren kadınlara vajinal jel kullanımı da alternatif öneri olarak sunuluyor
Vajinal Jel Kullanımı Hamileliği Kolaylaştırabiliyor

Hamile kalmak isteyen ve bu konuda çaba gösteren kadınlara vajinal jel kullanımı da alternatif öneri olarak sunuluyor. Vajinal jeller ilişki sonrası vajinaya giren spermlere antioksidan etki sağlayarak bu etkiyi yapıyor.Hamile kalmak için en önemli faktörler ise, kuşkusuz yumurtlama zamanına denk gelen cinsel ilişki ve ilişkinin de yeterli sayıda olması ancak kadınların yumurtlama dönemi farklılık gösterebilir. 

Vajinal jeller kuruluk ve cinsel ilişkide ağrı gibi şikayetlere de çözüm sağlayabiliyor.Vajinal jel kullanımında uzmanlar, doktora danışmanın da önemine işaret ediyorlar.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
k******** :

ben 4 senelık evlıyım ve 3 yılldır korunmuyoz ama cocugumuz olmuyo hormon testı yaptılar bır sorun yok dedıler ama alttan bakmadılar acaba neden olmuyor esım ıcıme bosaldıgı zaman hemen hemen sankı butun menıler dısarı akıyo bununda etkısı varmıdır


Cevap:

Hayır bu durumun hamile kalamamanızda direkt etkisi yoktur.Eşiniz boşaldıktan sonra çıkan ilk spermler bile hamile kalmanıza yeterlidir.Hatta zevk suyu olarak bilinen prostat sıvısında bile sperm olabilir.
Yine de ilişki sonrası bir süre sırt üstü yatmanızda yarar bulunmaktadır.

?