18 Mayıs tarihinde ilişki yaşamışsınız ardından 26 Mayıs tarihinde adet görmüşsünüz. Takip eden ay yine 13/14 Haziran tarihlerinde de adet görmüşsünüz.5 Temmuz tarihinde de adet gördüğünüzü belirtiyorsunuz. 18 Mayıs tarihinden sonra başka bir ilişki yaşamadığınızı da göz önüne aldığımızda ve 18 Mayıs sonrası 3 kere farklı tarihlerde adet gördüğünüze göre kesinlikle hamile olmadığınızı ifade edebiliriz. Üstüne görme olmadığı da kesin. Zira üstüne görme sadece 1 kere olur ve kanama adet kanamasına göre çok daha hafiftir ve tekrarlamaz. Sizin ilişki sonrası 3 kere farklı zamanlarda kanamanız olmuş. İdrar testleri de zaten negatif çıkmış beklendiği gibi. İdrar testi uygulamadan sonra ilk 5 dakikada değerlendirilmelidir.
Saatler sonra değerlendirildiğinde doğru sonuç vermeyebilir.İdrar testi yapıldıktan sonra bekletilmemelidir. Siz ilk yaptığınızda zaten tek çizgi çıkmış. Ancak idrar testine de lütfen takılmayın belirttiğiniz bilgilere ve adet kanamalarına göre zaten hamile olma şansınız kesinlikle yok.
Sonuç olarak ne gebelik, ne dış gebelik ne de üstüne görme yok. Net bir şekilde hamile değilsiniz yazdığınız bilgilere göre.
Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.