Jeunesse Nedir? Gençleştirme Sistemi Nasıl Etki Gösteriyor?

Yayın Tarihi : 2016/02/21 13:02 • Güncelleme Tarihi : 2024/02/25 13:10 •
Jeunesse Nedir? Gençleştirme Sistemi Nasıl Etki Gösteriyor?

Jeunesse 2009 yılında kuruldu. Direct Selling News'ün 2014 Global 100 raporunda 46. sırada gösterildi. Bu rapor, dünya genelinde ağ pazarlama şirketlerinin kazandığı en yüksek gelirleri takip etmektedir. Aynı birlik tarafından en hızlı büyüyen üçüncü şirket olarak gösterildi.
2014 yılında Jeunesse INC. 500 listesinde 258. sırada yer almıştır ve Amerika'da en hızlı büyüyen şirketlerin %5'i içerisindedir.
Jeunnese, 500 milyar dolarlık güzellik ve yaşlanmayı geciktirme pazarının bir parçası ve dünyada yalnızca 7 milyar insan var.
Bu şirket 40'dan fazla şubesi ile 140'dan fazla ülkeye gönderim yapmaktadır.

Jeunesse ürün koleksiyonuna Gençleştirme Sistemi veya Y.E.S (Youth Enhancement System) adını veriyor. Y.E.S başka yerde bulamayacağınız cilt bakım ve takviyelerini bir araya getirmek üzere özenle geliştirilmiştir.
Bunun için 6 önemli yol izler;

1. GENÇLEŞTİRME: Dünyaca ünlü plastik cerrah Nathan Newman tarafından geliştirilmiş LUMINESCE cilt bakım serisi, patent başvusuru yapılmış, doğal olarak sahip olduğunuz cily yenileme ve gençleştirme becerinizi destekleyen ve inanılmaz sonuçlar veren kök hücre teknolojisini sunar. 


2. AZALTMA: Instantly Ageless, yaşlanmanın gözle görünür belirtilerini hızlı ve etkili bir şekilde azaltan etkili bir kırışıklık giderici mikro kremdir. Kullananlar saniyeler içinde etkileyici sonuçları görebilir. 


3. GELİŞTİRME: AM & PM Essentials, sağlıklı hücre fonksiyonunu arttıran ve erken yaşlanmayı geciktiren etkili vitaminler, mineraller ve besinlerden oluşmaktadır.


4. SAVUNMA: RESERVE, hücreleri çevresel zararlara karşı korumak için meyveyi ve meyvelerden elde edilmiş antioksidanı bir araya getiren takviyeli bir meyce karışımıdır.


5. YENİLEME: Nobel Ödüllü araştırma, DNA'mızın koruyucu uç kapakları olan telomerlerin kısalmasının yaşlanmanın temel nedenlerinden biri olduğunu gösterdi. FINITI, insanlardaki telomerlerin uzattığı ve yenilediği kanıtlanmış güçlü ve patentli bir takviyedir.


6. DENGE: Metabolizmanızı dengelemek için özenle formüle edilmiş ZEN BODI, kilo yönetimini hedefleyen bütünsel bir yaklaşımdır. İstahı kontrol altına alarak, yağ yakarak ve kas oluşumunu destekleyerek sağlığa giden yolu açar ve vücudun doğal mekanizmasını yeniler.

Ülkemizde halen Jeunesse Global'e ait  satış izin süreci tamamlanmış 2 marka vardır. Bunların ilki Luminesce' tir. Bu markanın 6 ürünü bulunmaktadır. Diğer marka  Instantly Ageless  olup halen tek bir ürünü vardır.
Diğer marka ve ürünleri de henüz ülkemizde izin sürecinde... Onay ve izinler tamamlandıktan sonra satışa sunulacaktır.
Jeunesse ürünlerinin temel felsefesi gençleşme ve genç kalma üzerine kurulu bu nedenle bu ürünlere de ülkemizde şimdiden büyük bir rağbet olacağı da kuşkusuz.…

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?