Kadın Orgazmı Artık Çok Kolay

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2023/01/11 12:12 •

Kadınlarda cinsel zevkin yaşanması için; vajinaya yakın bölgede bulunan bir bölge vardır. Bu bölge ile bire bir temas kurulduğunda kadında cinsel dürtüler uyanır ve kadın orgazmı mümkün olur.

Kadın Orgazmı Artık Çok Kolay

Kadınların %40'ı cinsel ilişkide orgazm olmaz. İlişkinin verimli olması için, sanki orgazm olur gibi, taklit yapar. Bu sebeple; orgazm aşısı geliştirilmiştir.

Kadında orgazmı kontrol eden G noktası; anestezi altında yapılan küçük bir operasyonla büyütülüyor. Dolgu yapılan G noktası, dokununca çok daha çabuk uyarılır ve gerçek orgazmın yaşanmasına sebep olur.

G Noktası Ne Demektir?

Kadınlarda cinsel zevkin yaşanması için; vajinaya yakın bölgede bulunan bir bölge vardır. Bu bölge ile bire bir temas kurulduğunda kadında cinsel dürtüler uyanır ve kadın orgazmı mümkün olur. bu noktanın tek görevi cinselliği uyarmak değildir. Aynı zamanda kadınlık hormonlarının yükselmesi de bu nokta ile ilgilidir. Bu sebepledir ki; kadın orgazm yaşadığında meme uçları dikleşir, kalp atışı artar ve meni denilen salgı ortaya çıkar. Bu salgı sayesinde; pen*s ile temas, vajina ağrılarını ve kanamasını engeller. Neticede cinsel birliktelik hem kolay, hem keyifli bir hal alır.

G noktası psikolojik bir alan gibi algılansa da, fiziksel olarak böyle bir bölge gerçekten vardır. Ancak bazı kadınlarda daha büyük ve aktifken, bazı kadınlarda oldukça küçüktür ve bu bölge ile temas zor olduğu için, orgazm kadın için zor ve sancılı bir süreç olabilir. Bu sebeple yapılan tedavi neticesinde G noktası büyütebilir ve orgazm kolay hale getirilebilir.

G Noktası Büyütme Etkileri Nelerdir?

G noktası büyütülürse; kadın daha rahat orgazm olacağı için bu hazzı daha sık yaşamak isteyebilir ve cinsel hayat düzene girer.

Vajina ilişki esnasında yeterince meni salgıladığı için hem hastalıklardan korunur, hem de kuruluk sorunları giderilir.

Kadınlarda cinselliğin erken yaşta bitmesi, eşlerin çok da hoşuna gitmeyen bir durumdur. G noktası operasyonundan sonra kadında cinsel haz yükseldiği için, ileri yaşa rağmen cinsel istek devam edebilir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?